IVF brabbelen

De verkoop van Sunset-ster Heather Rae Young deelt vruchtbaarheidsreis

Heather Rae Young, een van de sterren van de populaire Amerikaanse makelaarsshow Selling Sunset, deelt haar vruchtbaarheidsreis om anderen te helpen

De 34-jarige vertelde haar volgers op sociale media dat ze het proces van haar eieren invriezen twee jaar geleden, maar sinds haar omstandigheden veranderden en ze trouwde met Tarek El Mousa, zei ze dat ze haar vruchtbaarheidsreis met haar fans wilde delen.

In een recente video op haar TikTok-account zei ze: "Ik heb zes follikels aan de ene kant en aan de andere kant ontdekten ze een cyste. Dat is prima, ze zullen het gewoon in de gaten houden, maar ze kon aan die kant geen follikels vinden.

“Als we besluiten om verder te gaan, beginnen we volgende week met het proces om me klaar te maken voor het invriezen van de eieren in januari. De laatste keer dat ik dit deed, kreeg ik zes gezonde eieren. Dus ik heb er nu zes op het ijs."

In de video, die ook werd gepost op haar 2.2 miljoen Instagram-volgers, zei ze in de begeleidende opmerkingen: "Ik begon twee jaar geleden aan mijn eierbevriezingsreis, maar dit jaar is het echt anders en mijn manier van denken is gaandeweg veranderd.

“Het delen van mijn reis was iets waar ik mee worstelde omdat de ervaring van elke vrouw zo anders is en ik weet dat sommige vrouwen veel moeilijkere dingen doormaken, maar ik besloot dat ik kwetsbaar en echt met jullie wilde zijn.

“Dit is iets waarvan ik denk dat het heel krachtig kan zijn. Ik wil sterk zijn voor andere vrouwen die er zijn en hen hierbij helpen, omdat het een onderwerp is waar niet genoeg over wordt gepraat. Dus ik zal stukjes en beetjes van mijn reis delen en ik hoop dat jullie er allemaal van kunnen profiteren en je erdoor gesterkt voelen.”

Ze legde uit dat ze in het verleden een laag aantal eitjes en een lage vruchtbaarheid had gehad.

Heather en Tarek trouwden in oktober 2021 tijdens een uitbundige ceremonie in Santa Monica.

Het stel ontmoette elkaar in 2019 in Newport Beach, Californië.

Wat is een ideaal aantal follikels voor IVF?

Wat is het invriezen van eieren?

 

Voeg commentaar toe

TTC-GEMEENSCHAP

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief!Koop hier je ananaspin

CONTROLEER UW VRUCHTBAARHEID