IVF brabbelen

Ze zeggen visualiseren om te materialiseren. Laten we het eens proberen, door Briony

Daar gaan we! De start van een nieuw jaar, vol hoop, verwachting en één gedeelde droom: ouder worden

We willen het jaar beginnen door de hoop en verwachting van een van onze lezers, Briony, met u te delen. Hier vertelt ze ons door haar visie voor een perfect 2022.

We hopen echt dat dit jaar je geluk en vreugde zal brengen, en dat wat je ook visualiseert, heel snel werkelijkheid zal worden.

Sara en Tracey, xx

“Ze zeggen visualiseren om te materialiseren, nietwaar? Nou, ik heb vrijwel alles geprobeerd om me te helpen het enige echte te verwezenlijken wat ik ooit in het leven heb gewild - een moeder zijn voor mijn eigen kind, maar tot nu toe heeft niets gewerkt. Ik heb 4 rondes van IVF, acupunctuur, reflexologie, vruchtbaarheidsyoga, Chinese kruiden, meditatie en zelfs kristallen doorgemaakt. Het resultaat tot nu toe? Ik ben nog steeds zonder kind. 

"Dus, voordat ik aan mijn volgende IVF-ronde begon, dacht ik: laten we dit visualisatie-ding eens proberen.

"Dus hier is het - mijn visualisatie van mijn perfecte toekomst. Een toekomst waarvan ik hoop dat die in 2022 begint. Een visualisatie van de toekomst die velen van jullie zich denk ik ook kunnen voorstellen.

“Dus als ik mijn ogen stevig sluit, zie ik dat mijn IVF eindelijk is gelukt en dat ik nu de trotse mama ben van een prachtig, gezond meisje!! Ik kan mijn dierbare baby in mijn armen voelen. Ze is warm, gezellig en nestelt zich in me. Ze is gewikkeld in een heerlijke deken en slaapt vredig. Ik weet dat ik haar moet neerleggen in de kinderkamer die we net hebben ingericht, zodat ze beter kan slapen, maar ik heb zo lang gewacht om dit dierbare kind vast te houden dat ik denk dat ik hier gewoon met haar in mijn armen blijf zitten tot ze wordt onrustig. Misschien neem ik haar dan mee voor een wandeling, door het park en langs de coffeeshops die ik vroeger vermeed, volgepropt met andere mummies en hun kinderen. Ik zal trots lopen, met mijn baby in de gloednieuwe kinderwagen, en andere vrouwen in de ogen kijken. Ik hoef me niet meer te schamen.

"Ik ben een van hen. Ik ben een moeder!”

“Terwijl ik speel met het idee om te gaan wandelen, schenkt mijn man me wat thee in en gaat dan naar de keuken om het avondeten klaar te maken. De spanning die we ooit dagelijks voelden, is weggenomen. We vechten niet meer. We voelen niet langer de zware last van angst. We hebben ons kind en dat is alles wat we ooit wilden. Het huis is rustig en we zijn gesetteld. 

“De kalender aan de muur staat niet langer vol met kliniekafspraken en omcirkelde ovulatiedagen. De koelkast is vrij van medicijnen, in plaats daarvan vervangen door koude wijn en chocolade, voor die avonden waarop ik gewoon wil genieten en mezelf wil proosten - omdat ik het heb gedaan. Ik heb het overleefd. Ik ben een TTC-krijger en een IVF-mummie. 

"Oh universum, of wie dan ook de leiding heeft over deze techniek... als je luistert, pak dan alsjeblieft mijn visualisatie vast en maak het mijn realiteit."

“Ok, daar is het dan. Mijn visualisatie. Eens kijken of het werkt!!!

In de tussentijd ga ik wat kristallen over mijn lichaam leggen en mijn volgende IVF-afspraak op de kalender zetten.

Aan iedereen die precies weet hoe ik me voel, stuur ik je zoveel liefde. Dit moet toch ons jaar worden?! Kom op 2022 - werk je magie. Het is onze tijd.

Hou van Briony

x

Aan iedereen die probeert zwanger te worden, we hopen echt dat dit jouw jaar is. We hopen dat dit het jaar is en dat al je dromen uitkomen xx

Voeg commentaar toe

TTC-GEMEENSCHAP

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief!Koop hier je ananaspin

CONTROLEER UW VRUCHTBAARHEID