IVF brabbelen

Water en zijn ongelooflijke voordelen

Hydratatie is zo belangrijk voor iedereen, laat staan ​​dat iemand probeert zwanger te worden en tijdens de zwangerschap

Ik ben omringd door heel wat vrienden en familie die graag gewoon water drinken, maar ik moet toegeven dat ik nooit persoonlijk een geweldige waterdrinker ben geweest! Ik haat het om toe te geven dat ik het altijd als een saai drankje heb ervaren en in mijn terughoudendheid om te drinken heb ik mezelf waarschijnlijk geen enkele gunst bewezen!

Wijn, frisdranken, thee, koffie - allemaal gemakkelijk te drinken, niet zo goed hoor. . . en dan dat saaie water, nee! Niet mijn tas!

Toen Ben en ik besloten om voor de tweede en laatste IVF-poging te gaan, besloot ik me er - op alle mogelijke manieren - in te storten en ook te proberen te doen wat mij al jaren werd aangeraden, om meer water te drinken!

Maar hoe kon ik het interessanter maken - iets dat me zou verleiden om het te willen drinken !!

Dus begon ik citroen toe te voegen. Aanvankelijk was ik helemaal niet zeker, maar na een paar pogingen begon ik het leuk te vinden! Probeerde het vervolgens ook met limoen. . . en dan mint. . . dan munt en limoen. . . en dan een aparte smaak van alleen water en een vleugje bosbessen. . . en dan citroen en gember. Ik zou deze ingrediënten in een gekoelde glazen fles water toevoegen. Niet alleen waren de ingrediënten op zichzelf geweldig, maar sommige samen smaakte ook echt geweldig!

Dus waarom is water zo belangrijk voor u en welke voordelen biedt het? . . hier zijn een paar voor starters!

Water dat door uw lichaam stroomt, stimuleert de bloedsomloop en verbetert de gezondheid van het ei.

Cervicaal slijm klinkt misschien een beetje daar, maar het is een vitale component voor de vruchtbaarheid omdat het nodig is voor het sperma om met succes zijn weg naar het ei te vinden!

We worden allemaal blootgesteld aan gifstoffen en hebben er genoeg van die rond ons lichaam zweven, wat mogelijk problemen met onze vruchtbaarheid kan veroorzaken. Water helpt hen verder te bewegen!

Veel water drinken kan helpen bij het afvallen

Het kan ook helpen om een ​​gezond hormonaal evenwicht te handhaven, wat ook belangrijk is voor de vruchtbaarheid

Het is dus absoluut de moeite waard om water te drinken !!! . . . en ja, ik werd zwanger en bleef het ook tijdens de zwangerschap drinken.

Tot op de dag van vandaag drink ik graag een geperste citroen in water. . . een glas voor het slapengaan en weer hetzelfde bij het ontwaken.

Dus voor diegenen onder jullie die niet zo van 'water' houden. . . jazz het op! Je zult eraan wennen - als ik kan, iedereen kan het, geloof me - en de voordelen zijn te goed om niet te proberen.

Voeg commentaar toe

TTC-GEMEENSCHAP

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief!Koop hier je ananaspin

Instagram

Fout bij valideren van toegangstoken: de sessie is ongeldig omdat de gebruiker zijn wachtwoord heeft gewijzigd of Facebook de sessie om veiligheidsredenen heeft gewijzigd.

CONTROLEER UW VRUCHTBAARHEID

Instagram

Fout bij valideren van toegangstoken: de sessie is ongeldig omdat de gebruiker zijn wachtwoord heeft gewijzigd of Facebook de sessie om veiligheidsredenen heeft gewijzigd.