IVF brabbelen

Elke dag zie ik het heldere licht van de ziel van mijn ware liefde in haar ogen steeds zwakker worden

Dit is ons verhaal, door Howard-James Rigbye Ik ontmoette de grote liefde van mijn leven Deborah iets meer dan 3 jaar geleden, en ik wist meteen dat zij de vrouw was waar ik mijn hele leven op had gewacht Onze relatie snel...

Professor Adam Balen roept op tot 'sigarettenpakket'-waarschuwingen over anticonceptie

Moeten anticonceptiemethoden vergezeld gaan van waarschuwingen om 'het niet te laat te laten'? Een topfertiliteitsdokter, professor Adam Balen, denkt van wel. Hij zou graag waarschuwingen zien die lijken op die op sigarettenpakjes gedrukt op...

Gabrielle Union publiceert ontroerend essay over haar draagmoederschap

Actrice Gabrielle Union heeft onlangs geopend over haar ervaring met draagmoederschap in haar nieuwe boek, "You Got Anything Stronger?" Na het verliezen van "acht of negen" zwangerschappen, hebben zij en haar man, NBA-speler Dwyane...

Het zou me nooit gelukt zijn om een ​​solo-moeder te worden zonder mijn steungroep

Door Emily Engel, auteur van Alleen gaan Ik ontmoette afgelopen zondag een groep moeders die elkaar al 30 jaar ontmoeten. We kwamen voor het eerst bij elkaar toen een bericht in de wachtkamer van onze kliniek iemand uitnodigde...

Hoe stressen we niet over stress tijdens een vruchtbaarheidsbehandeling??

Een van de meest irritante dingen die iemand kan zeggen tegen een man of vrouw die moeite heeft om zwanger te worden, is "probeer niet te stressen!! Ik wed dat je, zodra je stopt met stressen, zwanger wordt” Maar hoe verder...

Vruchtbaarheid voor meer dan 40 jaar