IVF brabbelen

Tamron Hall over het schuldgevoel dat ze voelt rond haar IVF-behandeling

De Amerikaanse journaliste Tamron Hall heeft zich opengesteld voor haar schuld omdat ze zich een IVF-behandeling kan veroorloven

De 50-jarige, die haar zoon Moses met haar man, Steve Greener, in april 2019 verwelkomde, vertelde het publiek van haar talkshow dat ze eerlijk wilde zijn over haar gevoelens over het zijn in een vruchtbaarheidskliniek.

De meervoudig bekroonde journalist zei: “Ik moet eerlijk zijn, aangezien ik een tijdje in de IVF-kliniek was, voelde ik me schuldig dat ik het kon betalen.

"Ik heb het gevoel dat het spel was opgetuigd en hoewel ik erg arm ben opgegroeid, had ik nu een bedrag dat de kansen op de een of andere manier in mijn voordeel doet."

Het stel ontmoette elkaar in 2017 en trouwde in 2019 in Harlem.

Ze spraken met het tijdschrift Allure, waar Tamron, die sinds 1992 voor netwerktelevisie werkt, vertelde hoe het haar beïnvloedde mentale gezondheid.

Ze zei: “We praten niet genoeg over het mentale gezondheidsaspect van vruchtbaarheidsbehandeling, de eenzaamheid ervan genoeg, omdat het gemakkelijk genoeg is om dingen te verbergen en het over de fysieke aard ervan te maken. Maar voor mij is het een hele ervaring die kan worden gedeeld. Ik heb het geluk dat ik toegang heb tot dit proces, maar de pijn is echt. "

Tamron zou overwegen draagmoederschap om een ​​tweede kind te krijgen toen ze de mogelijkheid besprak in haar talkshow.

Ze zei: "Ik zou heel graag een tweede kind willen hebben en een van de dingen die ik overweeg, is draagmoederschap om zeer, zeer persoonlijke redenen waarover ik je zal uitdagen om over een dag na te denken, maar niet vandaag."

Tamron is een pleitbezorger voor huiselijk geweld nadat haar zus in 2004 werd vermoord en heeft tijdens een liefdadigheidsdag meer dan $ 40,000 ingezameld voor haar vorige rol als co-host op de Today Show.

Als u advies nodig heeft over de kosten van IVF, of manieren om de kosten te beheren, bekijk dan deze artikelen:

Hoeveel kost een ronde IVF?

 

Hoe zorg ik ervoor dat mijn IVF wordt gedekt door een verzekering in de Verenigde Staten?

5 'outside the box'-manieren waarop u IVF-dekking kunt krijgen in de VS.

 

Voeg commentaar toe