IVF brabbelen

Soms mis ik mezelf echt

Toen ik, Sara, mede-oprichter van IVF Babble, deze afbeelding zag op de Instagram-pagina van @iuliastration Ik stond versteld. Het geeft precies weer hoe ik me voelde toen ik probeerde zwanger te worden

Ik (Sara) herinner me dat ik het gevoel had dat ik verloor wie ik was in de vier jaar dat ik probeerde zwanger te worden. Ik herinner me ook het moment dat het begon te gebeuren. Het was het moment dat mijn eerste IVF-ronde mislukte, en het moment waarop de angst begon – de angst dat ik nooit moeder zou worden.

Vier jaar lang heb ik geprobeerd mezelf te zijn, maar dit is zo verdomd moeilijk als je lach nep is en je antwoord is: "Het gaat goed met me".

Jezelf zijn is zo verdomd moeilijk als je hormonen zijn overal en je weet niet of je wilt huilen of schreeuwen, of eigenlijk waarom je wilt huilen of schreeuwen.

Jezelf zijn is zo verdomd moeilijk als je uit wilt gaan met je vriendinnen en cocktails wilt drinken naar hartelust, maar dat kan niet omdat je weet het is niet de bedoeling dat je drinkt terwijl TTC.

Jezelf zijn is zo verdomd moeilijk als je de nieuwe families van dierbaren wilt vieren, maar dat kan niet omdat je hart breekt bij de gedachte dat je nooit je eigen familie zult hebben.

Jezelf proberen te zijn kan zo verdomd moeilijk zijn

Als je hetzelfde voelt, neem dan alsjeblieft contact op met degenen die je kunnen ondersteunen, zowel professioneel als emotioneel, zodat je jezelf niet zult verliezen, hoewel je misschien niet jezelf bent.

Ik stuur je zoveel liefde, juist, vooral als je jezelf mist.

Gerelateerde inhoud:

Sara's IVF-dagboeken

 

Voeg commentaar toe

Nieuwsbrief

onderwerpen

TTC-GEMEENSCHAP

CONTROLEER UW VRUCHTBAARHEID