IVF brabbelen

Zangeres Paloma Faith kondigt zwangerschap aan na een IVF-reis

Zangeres Paloma Faith heeft onthuld dat ze zwanger is van haar tweede kind na zes IVF-cycli

De 39-jarige deelde het geweldige nieuws met haar 545,000 volgers via haar Instagram-account met een foto van haar ontluikende buik.

Ze beschreef haar zwangerschap als een hoog risico en vroeg de media om haar de ruimte te geven in deze kostbare tijd.

Ze zei: "Het is met groot genoegen dat ik aankondig dat ik zwanger ben ... ik ben geen magere zwangere persoon en ik loop ook een hoog risico tijdens de zwangerschap, dus ik zou de media willen vragen om niet achter me aan te rennen om onflatteuze foto's te maken. schadelijk voor mij en mijn baby. "

Ze zei dat het kind erg gewild was en dat het een strijd was geweest

"Dit kind is zo gewild," zei ze. 'Het is mijn zesde ronde IVF en het was een strijd om hier te komen. Ik heb een zeer traumatische eerste geboorte gehad en ik ben ook vatbaar voor postpartumdepressie.

'Moeder zijn is het mooiste dat me ooit is overkomen, maar ik zal opzwellen en niet gloeien. Ik ben van plan hier met jullie allemaal heel eerlijk over te zijn! Aan alle andere zwangere vrouwen die net zo verliefd zijn op hun baby's als ik, maar tegelijkertijd zichzelf poepen, laten we dit doen. "

Paloma, die een relatie heeft met de Franse artiest Leyman Lahcine, zei dat ze volgend jaar ook muziek zal uitbrengen op haar vijfde album en mogelijk een tournee.

De coach van Voice Kids is in 2016 bevallen van haar eerste kind, een dochter.

De excentrieke zangeres zei dat ze niet zeker wist dat het stel een tweede kind zou krijgen nadat haar IVF-behandeling in mei 2020 was uitgesteld vanwege het coronavirus.

Vruchtbaarheidsregulator, de Autoriteit voor menselijke bemesting en embryologie (HFEA) alle IVF-behandelingen in april onderbroken vanwege de pandemie.

Bij veel paren werd hun cycli stopgezet, waarbij de embryo's werden ingevroren.

De IVF-behandeling werd zes weken later hersteld nadat de regering groen licht had gegeven om opnieuw te starten.

Bent u gedwongen uw behandeling stop te zetten en embryo's in te vriezen? We zouden graag van je horen. E-mail ons op mystory@ivfbabble.com

 

 

 

 

ivfbabblenet

Voeg commentaar toe