IVF brabbelen

Rhian Sugden over waarom het moeilijk is om een ​​dapper gezicht op te zetten

Voormalig Page Three-model Rhian Sugden heeft het verwoestende nieuws onthuld over haar vierde ronde van IVF heeft gefaald

De 34-jarige ondergaat al enkele jaren een vruchtbaarheidsbehandeling nadat artsen haar hadden verteld dat ze een lage eicelreserve had voor iemand van haar leeftijd.

Ze vertelde haar 466,000 Instagram-volgers: “Been feeling blue. Een paar heftige weken gehad. Voor degenen die mijn reis hebben gevolgd, IVF-ronde 4 is mislukt, maar het is nu tijd om mezelf op te pakken en door te gaan.

“In de publieke belangstelling staan ​​en proberen een moedig gezicht te houden is moeilijker dan het lijkt, maar ik heb het al vele malen eerder gedaan en ik zal het opnieuw doen.

“Het is tijd om mijn beste ondergoed aan te trekken, mezelf weer normaal te maken en weer achter die camera te gaan staan ​​en te doen waar ik blij van word. Grote schreeuw naar mijn ondersteuningsnetwerk. Jij bent de beste. #ivfwarriror.”

Rhian is getrouwd met Coronation Street-ster Oliver Mellor, 40, en kreeg in 2019 te horen dat ze de eicelreserve had van een 45-jarige.

“Te horen krijgen dat je misschien geen kinderen kunt krijgen, is hartverscheurend,” zei ze toen. “Ik hou niet van de druk die mensen op vrouwen uitoefenen om kinderen te krijgen en ik hou niet van de druk die ik mezelf opleg.

“Ik heb moeite om vragen te beantwoorden over wanneer ik een gezin ga stichten - ook al weet ik dat de vragen van een goede plek komen, ik vind het vreselijk dat het wordt gesteld. Ik kan alleen maar zeggen dat ik het heb geprobeerd en het niet kan. "

Het stel trouwde in 2018 in Turkije nadat ze zich in 2014 hadden verloofd.

Heb je meerdere mislukte IVF-cycli gehad? Wat heb je gedaan om met de emotionele en fysieke pijn om te gaan? We horen graag van je om anderen op een gelijkaardige weg te helpen. E-mail ons op mystory@ivfbabble.com.

Waarom is mijn IVF-cyclus mislukt?

 

Voeg commentaar toe

Nieuwsbrief

onderwerpen

TTC-GEMEENSCHAP

WEGGEVERTJES