IVF brabbelen

Onze vrienden Harry en Izzy Judd kondigen zwangerschap aan

Deze week sturen we al onze liefde en beste wensen naar onze lieve vriendin Izzy Judd en haar man Harry, die hun zwangerschap hebben aangekondigd in een interview voor Hallo Magazine

Dit wordt hun derde kind, maar de weg naar ouderschap was niet altijd gemakkelijk. Izzy en Harry waren niet in staat hun eerste kind op natuurlijke wijze te verwekken, en tragisch genoeg kregen ze in 2014 een miskraam na een IVF-ronde.

Hun tweede IVF-ronde leidde echter tot de ongelooflijke geboorte van hun dochter.

Izzy en Harry hebben altijd zo openlijk gesproken over hun vruchtbaarheidsreis, zelfs over de druk die IVF op hun relatie legde:

“De dynamiek veranderde omdat alle focus lag op zwanger worden en op een bepaalde manier verloor ik haar (Izzy) een beetje. Ik verloor die smiley, zelfverzekerde, mooie vrouw. "

Hoewel het paar op natuurlijke wijze hun tweede en derde kind verwekt, blijven ze het bewustzijn rond vruchtbaarheid vergroten:

“Ik hoop dat door in ons artikel deze week opnieuw over vruchtbaarheid te praten en de moeilijkheden die ik de afgelopen jaren heb ondervonden met hypothalamische amenorroe (iets waar ik binnenkort meer over zal praten), zal helpen om het onderwerp vruchtbaarheid opnieuw onder de aandacht te brengen. "

Izzy Judd is een vriend van IVF Babble sinds onze lancering in 2016, en plaatste haar steun voor onze ananas-pin en #ivfstrongertogether-campagne op haar Instagram-account

“Ik kon niet trotser zijn dan deze zeer speciale pin te dragen om mijn kracht, liefde en steun te tonen aan degenen wiens leven is geraakt door vruchtbaarheidsstrijd.

“Het aantal keren dat ik in stilte zat en me wanhopig alleen voelde tijdens onze vruchtbaarheidsstrijd, me vaak afvragend wie er om me heen ook zou lijden. Ik vroeg me vaak af waarom ik nooit met hetzelfde eenzame meisje sprak dat naast me zat in de wachtkamer van onze IVF-kliniek, ik wou dat ik dat had gedaan!

“Hoe geweldig zou het zijn om anderen dezelfde badge te zien dragen en te beseffen dat zoveel mensen geraakt zijn door onvruchtbaarheid. Deze krachtige badge kan ons zeker helpen om ons allemaal samen sterker te voelen en misschien zelfs om een ​​gesprek te beginnen? "

Bent u op natuurlijke wijze zwanger geworden na IVF? We horen graag van je. Stuur ons een bericht via info@ivfbabble.com

Koop onze ananaspen in onze online vruchtbaarheidswinkel:

Ananas pin

Voeg commentaar toe