IVF brabbelen

Nikol Johnson Sanchez: vraag en antwoord

Nikol, kun je ons vertellen over je IVF-traject?

Wauw, waar moet ik beginnen? Om het kort en krachtig te houden heb ik er twee gedaan IUI's, vijf IVF-cycli en één PGS geteste FET. Ik heb die twee kleine roze lijntjes nog nooit op een zwangerschapstest gezien.

Hoewel de houding verandert, is IVF nog steeds een gefluisterd woord. Heeft u vanaf het begin van uw behandeling over uw IVF gesproken?

Ja als het om IVF ging. Toen ik voor het eerst werd gediagnosticeerd met onvruchtbaarheid, was ik zo beschaamd en beschaamd dat ik het aan niemand vertelde.

Waarom ging je een stap verder en deel je je reis daadwerkelijk op internet?

Ik was veel aan het onderzoeken op YouTube. Ik was op zoek naar iemand met wie ik me kon identificeren en kon niemand vinden. Alle meisjes leken in een donkere kamer te huilen en ik dacht dat ik hier nooit doorheen zou komen als dit is waar ik naar uit moet kijken. Ik kwam de video van Bobbi Thomas tegen waarin ze over haar FET praatte en opeens dacht ik: DIT KAN IK. Ik kan video's maken en mijn verhaal delen omdat Bobbi een fashion stylist is, we zijn even oud en ik kon me in haar vinden. Ik voelde me gesterkt dat iemand in mijn branche naar buiten kwam en erover sprak.

Je hebt zoveel teleurstellingen meegemaakt, met 6 mislukte rondes van IVF, en toch ben je nog steeds zo ongelooflijk gemotiveerd. Hoe vind je deze motivatie en innerlijke kracht om door te gaan? 

Ik heb het gevoel dat God mij heeft uitgekozen om dit te doorstaan. Het maakt deel uit van de uitdagende reis van mijn leven. Ik ben spiritueel gegroeid, heb geleerd over mijn persoonlijke kracht. Weet hoe je onderzoek moet doen en weet de juiste vragen te stellen. Ik lees veel boeken die gaan over uithoudingsvermogen, motivatie en ik heb dat vuur in mijn buik dat zegt: "Geef niet op, de prijs staat voor de deur."

Je blogs en vlogs inspireren zo velen, maar wie inspireert jou?

Ik denk dat het een combinatie van alles is. Ik word door zoveel verschillende dingen geïnspireerd, niet door één persoon, boek of liedje. Mijn boksles inspireert me bijvoorbeeld omdat ik met elke les sterker en sterker word. Ik bedenk ideeën voor blogposts wanneer ik de tas aan het raken ben. Ik weet dat het raar klinkt, maar het is gewoon hoe mijn brein werkt.

Persoonlijk vond ik het ongelooflijk moeilijk om blij en opgewonden te zijn voor vrienden wanneer ze vreugdevol hun zwangerschap aankondigden.

Hoe ga je om met vrienden om je heen die zwanger worden?

Dit is een moeilijke. Je hebt altijd het gevoel waarom ik het niet ben? Ik denk aan de dag waarop ik mijn zwangerschap mag aankondigen en ik wil dat iedereen blij voor me is. Ik steek de energie in het vieren van wat een echt wonder het is dat ze zwanger is en stuur goede vibes haar kant op. Het draait allemaal om energie waarvan je niet wilt dat jaloezie en afgunst de positieve dingen die op je afkomen in de weg staan.

Wat is volgens jou de sleutel tot het onderhouden van een gezonde relatie met je partner als je door zo'n emotionele achtbaan gaat?

Gelach, begrip en liefde.

Je ziet er altijd fantastisch uit Nikol. Wat zijn jouw tips om er zo goed uit te zien op een moment dat je je op je slechtst voelt?

Ohhh ik heb zoveel schoonheidsgeheimen dat ik ze op mijn schoonheidsblog (Freshbeautystudio.com) plaats en ik deel veel geweldige schoonheidstips op mijn onvruchtbaarheidsblog.

Het belangrijkste dat me gelukkig houdt, is het uitkiezen van een felle nagellakkleur. Mijn favoriet op dit moment is Butter London “Smashing”

Hoe bereid je je voor op een behandelronde?

Veel groen smoothies, oefening, meditatie en gebed.

Heb je erover nagedacht om een ​​boek te schrijven?

Ja, ik sta aan het begin van het schrijven van mijn eerste boek.

Heb jij een levensmantra?!

De mantra van mijn leven is "Wees gedurfd, wees mooi en blijf vooruit gaan". Het heeft me door nogal wat moeilijke momenten op mijn reis geholpen.

Bedankt Nikola! We zijn heel blij dat we je hebben gevonden!!! X

Lees meer echte verhalen hier

 

 

Voeg commentaar toe

Instagram

Instagram heeft lege gegevens geretourneerd. Autoriseer uw Instagram-account in de plugin instellingen .