IVF brabbelen

Nikol Johnson Sanchez: Q&A

Nikol, wil je ons vertellen over je IVF-reis?

Wauw, waar moet ik beginnen? Om het kort en krachtig te houden heb ik er twee gedaan IUI 's, vijf IVF-cycli en één PGS geteste FET. Ik heb die twee kleine roze lijntjes nog nooit gezien tijdens een zwangerschapstest.

Hoewel de houding aan het veranderen is, is IVF nog steeds een gefluisterd woord. Heeft u vanaf het begin van uw behandeling gesproken over uw IVF?

Ja als het om IVF ging. Toen ik voor het eerst de diagnose onvruchtbaarheid kreeg, schaamde ik me zo en schaamde ik me zo dat ik het aan niemand vertelde.

Waarom ging u een stap verder en deelt u uw reis daadwerkelijk op internet?

Ik deed veel onderzoek op YouTube. Ik was op zoek naar iemand met wie ik me kon identificeren en kon niemand vinden. Alle meisjes leken in een donkere kamer te huilen en ik dacht dat ik hier niet doorheen zou komen als dit is waar ik naar uitkijk. Ik kwam de video van Bobbi Thomas tegen die over haar FET sprak en ineens dacht ik dat ik DIT KAN DOEN. Ik kan video's maken en mijn verhaal delen, omdat Bobbi een modestylist is, we even oud zijn en ik een relatie met haar heb. Ik voelde me gesterkt dat iemand in mijn branche naar buiten kwam en erover sprak.

Je hebt zoveel teleurstelling meegemaakt, met 6 mislukte rondes van IVF, maar je bent nog steeds zo ongelooflijk gemotiveerd. Hoe vind je deze motivatie en innerlijke kracht om door te gaan? 

Ik heb het gevoel dat God mij heeft uitgekozen om dit te doorstaan. Het maakt deel uit van de uitdagende reis van mijn leven. Ik ben spiritueel gegroeid, heb mijn persoonlijke kracht leren kennen. Weet hoe je onderzoek moet doen en weet wat de juiste vragen zijn om te stellen. Ik lees veel boeken die gaan over uithoudingsvermogen, motivatie en ik heb dat vuur in mijn buik dat zegt: "Geef niet op, de prijs ligt om de hoek."

Je blogs en vlogs inspireren zoveel, maar wie inspireert jou?

Ik denk dat het een combinatie is van alles. Ik word door zoveel verschillende dingen geïnspireerd, niet slechts één persoon, boek of lied. Mijn boksklas inspireert me bijvoorbeeld omdat ik met elke les sterker en sterker word. Ik kom met ideeën voor blogposts als ik de tas tegenkom. Ik weet dat het raar klinkt, maar het is gewoon hoe mijn hersenen werken.

Persoonlijk vond ik het ongelooflijk moeilijk om blij en opgewonden te zijn voor vrienden toen ze hun zwangerschap met vreugde aankondigden.

Hoe ga je om met vrienden om je heen die zwanger worden?

Dit is een moeilijke. Je hebt altijd het gevoel waarom ik het niet ben? Ik denk aan de dag dat ik mijn zwangerschap mag aankondigen en ik wil dat iedereen blij voor me is. Ik stopte de energie in het vieren van wat een echt wonder het is dat ze zwanger is en haar goede vibes haar kant op stuurt. Het draait allemaal om energie waarvan je niet wilt dat jaloezie en jaloezie in de weg staan ​​voor positieve dingen die op je pad komen.

Wat is volgens jou de sleutel tot het onderhouden van een gezonde relatie met je partner als je door zo'n emotionele achtbaan gaat?

Gelach, begrip en liefde.

Je ziet er altijd fantastisch uit Nikol. Wat zijn uw tips om er zo goed uit te zien in een tijd dat u zich het slechtst voelt?

Ohhh ik heb zoveel schoonheidsgeheimen dat ik ze op mijn beautyblog (Freshbeautystudio.com) plaats en ik deel veel geweldige schoonheidstips op mijn onvruchtbaarheidsblog.

Het belangrijkste dat me blij maakt, is het uitkiezen van een heldere nagellakkleur. Mijn favoriet op dit moment is Butter London "Smashing"

Hoe bereid je je voor op een behandelingsronde?

Veel groen smoothies, oefening, meditatie en gebed.

Heb je erover nagedacht om een ​​boek te schrijven?

Ja, ik sta in de beginfase van het schrijven van mijn eerste boek.

Heb je een levensmantra ?!

Mijn levensmantra is “Wees moedig, wees mooi en blijf vooruit”. Het heeft me door nogal wat moeilijke punten op mijn reis geholpen.

Bedankt Nikol! We zijn heel blij je te hebben gevonden !!! X

Lees meer echte verhalen CDL Super Session.

 

 

Voeg commentaar toe