IVF brabbelen

Mijn mede-TTC-krijgers helpen door Christina Oberon

Ontmoet alsjeblieft een geweldige vrouw - Christina Oberon. Deze dappere TTC-krijger heeft zich door de meest epische vruchtbaarheidsreis gestreden en helpt nu zoveel andere vrouwen met haar nieuwe boek, Hope Strong.

Laat ons u doorgeven aan Christina zodat zij u meer kan vertellen

Ik kom uit een gezin van elf kinderen en ik heb geluk nummer zeven! Ik werd een tante op de leeftijd van acht en was actief betrokken bij oppassen, luiers verschonen en voor baby's zorgen lang voordat ik zelfs de middelbare school bereikte. Ik heb ook meer dan 20 neven en nichten. Ik ben altijd omringd geweest door zwangere vrouwen, kinderen en baby's.

Met al die energie om me heen, werd alleen maar verwacht dat ik een vruchtbare mirte zou zijn, toch? Mis!

Als iemand me op mijn trouwdag in 2014 had verteld dat mijn persoonlijke reis om moeder te worden er als volgt zou uitzien, had ik ze niet geloofd:

Twee en een half jaar natuurlijk proberen, drie sobadora-bezoeken, één HSG, 12 maanden acupunctuur met dieet en kruiden, een verkeerde diagnose van een T-vormige baarmoeder, drie IUI's met clomid, één geïdentificeerde adenomyose, twee IVF-stimulatiecycli, twee eierwinningen, één verwijdering van baarmoederpoliepen, één IVF-overdracht, één IVIG om subchorionisch hematoom te behandelen, twee reproductieve endocrinologen, die te horen kregen dat ik zou moeten accepteren dat ik mogelijk nooit kinderen zou krijgen "met mijn baarmoeder", bijna vier jaar in totaal, meer dan $ 45k, geboortetrauma, pre-eclampsie, tonnen tranen en honderden gebeden - om eindelijk voor het eerst in de ogen van mijn zoon te kijken.

En toen ik naar zijn grote mooie ronde ogen keek, was het allemaal de moeite waard

Sinds Kai werd geboren, is mij constant verteld dat hij gevoelvolle ogen heeft. Als ik in zijn ogen kijk, geloof ik dat het de bedoeling was dat hij altijd al was - wachtend tot ik de betekenis en het doel van mijn reis ontdekte, voordat ik mij als zijn moeder koos.

Mijn man en ik begonnen aan een onvruchtbaarheidsreis die geen van ons had verwacht of gekozen. Tussen alle hierboven genoemde medische aspecten waren de onuitgesproken, privémomenten van het hart, alleen, in tranen, uiteenvallen, opgeven, overspoeld met angst en teleurstelling, mijn lichaam betwijfelend en als een mislukking voelen. Halverwege onze bijna vierjarige strijd stond ik voor de keuze om de ervaring mij bitter of beter te laten worden. De pijn en schuldgevoel waren ondraaglijk en de gedachte aan andere vrouwen die hetzelfde gewicht droegen, verpletterde me verder. Ik wilde het verschil maken in het aanmoedigen en machtigen van andere vrouwen in hun reis naar het moederschap, maar had geen idee hoe dat eruit zou zien. Ik werd opgevoed om op mijn geloof te steunen en probeerde triomf te vinden door beproevingen, dus begon ik te schrijven over het scala aan emoties dat ik doormaakte en de hoop die ik me wilde voorstellen, ondanks het gevoel van zoveel verdriet over mijn huidige situatie. Op een grote manier

Ik schreef wat ik moest lezen om tijdens mijn reis genezing te vinden

Naarmate de maanden vorderden, raakte ik meer gepassioneerd over het aanbieden van mijn steun aan de TTC-gemeenschap en het verlangen om schoonheid en gratie uit donkere plaatsen naar voren te brengen. Ik bleef mijn ervaringen en gedachten documenteren en wist niet waar dit toe zou leiden, maar in augustus 2019 kwam Hope Strong tot leven.

Mijn boek erkent wat ik voel als een van de meest diepgaande kwesties in verband met onvruchtbaarheid

De achtbaan van emoties, die een perspectief van hoop biedt dat vaak zo moeilijk te zien is te midden van zo'n angst.

Er zijn veel benaderingen die je kunt kiezen terwijl je geconfronteerd wordt met onvruchtbaarheid, maar mijn bedoeling is om een ​​hoopvolle kijk te bieden aan mijn mede-TTC-krijgers.

Ondersteuning is zo cruciaal bij onvruchtbaarheid en woorden hebben meer kracht dan we ons realiseren

Onze gedachten, gesproken woorden en wat we door lezen toelaten, kunnen een rol spelen bij het vinden van vrede en geruststelling tijdens worstelingen en het is mijn wens dat mijn boek dat biedt voor mijn lezers. Ik ben zo dankbaar voor de kracht en genezing die ik onderweg heb ontvangen en blijf dankbaar dat ik anderen hetzelfde kan aanbieden.

We zitten allemaal in hetzelfde schuitje en er zullen momenten zijn dat iemand van alle hoop is ontdaan ... maar ik wil dat ze weten dat ze altijd de mijne kunnen lenen.

Enorme liefde, Christina! xo

 

Als u het boek van Christina wilt kopen, klikt u op CDL Super Session.. Je kunt Christina ook volgen via Instagram @hopestrongbook.

ivfbabblenet

Voeg commentaar toe

Nieuwsbrief

onderwerpen

TTC-GEMEENSCHAP

CONTROLEER UW VRUCHTBAARHEID