IVF brabbelen

Ik zal uiteindelijk moeder worden, ik weet dat ik dat zal doen!

De wereld is op dit moment onherkenbaar in zijn huidige staat - ik bedoel, wie had gedacht dat we over de laatste kip op de plank in de supermarkt zouden klauteren, of rondrijden op zoek naar willekeurige winkels die misschien nog een laatste pakje paracetomol over hebben . En wie had gedacht dat ik eindelijk zou stoppen met de uitdrukking 'het is gewoon niet het juiste moment' als ik met vrienden praat over mijn miskraam en mijn wanhopige behoefte om moeder te worden

Laat me mezelf even voorstellen. Mijn naam is Rebecca en 8 maanden geleden is mijn IVF mislukt. Het scheurde me uit elkaar. Ik was van plan over een paar maanden een nieuwe IVF-ronde te starten, maar er is mij verteld dat mijn plannen zullen moeten wachten. Als 38-jarige vrouw houd ik niet van het woord 'wachten'. Ik heb geen tijd voor het woord 'wachten' !! Ik ben me er zeer van bewust dat de tijd dringt om moeder te worden. Ik kan echter geen paniek veroorzaken, anders verbrand ik zelf.

Ik heb veel nagedacht en gehuild sinds mij werd verteld dat mijn behandeling vanwege het coronavirus in de wacht is gezet.

In eerste instantie had ik het gevoel dat de wereld ten einde liep en dat het geen zin had om door te gaan, maar toen, en ik weet dat dit cheesy klinkt, terwijl ik de tranen wegveegde, haalde ik een notitieboekje tevoorschijn en begon een visioen van mijn perfecte toekomst neer te schrijven . Het op papier zetten van de woorden hielp me echt en deed me anders over dingen nadenken. Misschien is dit allemaal het lot….

Mijn nieuwe manier van denken, die ik graag met je wil delen, heeft me echt geholpen en laat me ermee omgaan. Het kan je ook helpen.

Misschien is de grotere kracht, wat die kracht ook mag zijn, de wereld naar een betere plek brengen dan vóór het coronavirus, klaar voor mij om een ​​moeder te zijn.

Het was niet de bedoeling dat het de laatste keer was. Pas nu, geloof ik dit. Ja, het is gek en beangstigend en er gaan mensen dood, maar misschien, heel misschien, als we grip krijgen op het vervelende virus en de wereld weer begint te draaien, zullen we allemaal betere mensen zijn die in een betere wereld leven.

Er zal een sterker gemeenschapsgevoel, liefde en steun zijn. Na maanden van sociale afstand en isolatie zullen mensen elkaar omarmen en dankbaar zijn voor menselijk contact. Ze zullen een glimlach, een handdruk of een knuffel niet als vanzelfsprekend beschouwen.

Koffie met vrienden zal nog nooit zo goed hebben geproefd. Door het menu bladeren in uw favoriete restaurant terwijl u geniet van een prachtig glas Malbec, lijkt het meest perfecte moment ooit.

Er zal meer bewustzijn zijn over de planeet. We zullen niet meer zo veel als vanzelfsprekend beschouwen. Mensen denken misschien wel twee keer na over het reizen in vliegtuigen en het rijden van korte afstanden in grote 4x4's. De COXNUMX-uitstoot is gedaald en dus zal de lucht die mijn baby inademt schoner zijn.

En kun je je voorstellen dat je naar de winkel springt als je geen wc-rol meer hebt en eigenlijk een 4-pack kunt pakken! Wie had gedacht dat zulke simpele dingen zoveel plezier zouden kunnen creëren?

Ik zal uiteindelijk moeder worden, ik weet dat ik dat zal doen

Ik weet dat het tijd zal kosten en hard werken, maar als mijn baby eindelijk aankomt, zal hij geboren worden in een wereld, met een verhoogd gevoel van liefde, en vol met mensen die dankbaar zijn dat ze leven.

Mensen hebben altijd tegen me gezegd dat ik zwanger zal worden als de tijd rijp is. Het is een zin die me altijd deed ineenkrimpen en waar ik naar wilde schreeuwen. Maar weet je wat, ik denk dat ze gelijk hadden. Als mijn IVF de laatste keer had gewerkt, zou ik nu 8 maanden zwanger zijn geweest. Het is duidelijk dat zwanger zijn het meest perfecte ding ter wereld zou zijn, maar ik zou mijn baby in een wereld van chaos brengen. Mijn man werkt voor de televisie en heeft zojuist elke baan in zijn dagboek geannuleerd. Mijn ouders zijn oud en er is mij verteld dat ze zichzelf voor onbepaalde tijd moeten isoleren en ziekenhuizen worstelen met de druk van de steeds toenemende virusslachtoffers.

Dus 'de juiste timing', de uitdrukking die me vroeger deed opschieten, is nu mijn coping-tool geworden

Dit is niet het 'juiste moment' voor mij om moeder te worden, maar mijn tijd komt eraan, en als het zover is, zal het perfect zijn.

Terwijl ik wacht tot de wereld de controle grijpt, zal ik me concentreren op het zo goed mogelijk voor mezelf zorgen ter voorbereiding op de blauwe luchten die op ons wachten. Mijn man, hoewel bezorgd over geld, is erin geslaagd onze hypotheek af te sluiten. Het werk zal uiteindelijk wel weer op gang komen, maar ondertussen gaan we samen wandelen, onze maaltijden zorgvuldig plannen en goed eten. We zijn eigenlijk ook gesprekken met elkaar gaan voeren - iets waarvan we niet wisten dat we ermee ophielden.

De wereld wordt binnenkort een betere plek. Ik zal op een dag moeder zijn en de timing zal gewoon perfect zijn, zoals ik hoop dat het voor jou zal zijn.

Rebecca

x

Hoe gaat het momenteel met u? We horen graag van je. Het delen van uw verhaal biedt zoveel troost voor anderen. Laat het ons weten als je niet wilt op mystory@ivfbabble.com.

 

ivfbabblenet

Voeg commentaar toe

Nieuwsbrief

onderwerpen

TTC-GEMEENSCHAP

CONTROLEER UW VRUCHTBAARHEID