IVF brabbelen

Ik moet een mummie zijn, ik heb gewoon het geld niet, bij Lucy

Hallo iedereen, mijn naam is Lucy en ik zoek hulp. We proberen nu al meer dan 6 jaar te overtuigen, maar tevergeefs...
Ik lag al meer dan 6 jaar onder mijn plaatselijke NHS-ziekenhuis voor vruchtbaarheidsproblemen. Ik herinner me dat toen we voor het eerst naar het ziekenhuis gingen, het een jaar voor onze bruiloft was. We kregen te horen dat ze een protocol moesten volgen omdat mijn aanstaande echtgenoot kinderen had uit een eerdere relatie. We hebben ongeveer 6 rondes clomid gehad die helaas niet werkten en toen hadden we een ronde gondopholine injecties wat weer niet lukte. Ze vertelden ons toen dat er niets anders aan gedaan kon worden. Op een gegeven moment kreeg ik te horen "misschien moet je trouwen met iemand die geen kinderen heeft". Ik bedoel wat?! Hoe konden ze zo ongevoelig zijn?! Je kunt er niets aan doen op wie je verliefd wordt en het zou niet uit moeten maken of ze al kinderen hebben!
Ik herinner me dat ik daar wegliep en me ziek en leeggelopen voelde, het gevoel had dat mij het recht werd ontzegd om ouder te worden, en dat allemaal omdat mijn toekomstige echtgenoot kinderen had
Ik werd toen terugverwezen voor gynaeproblemen, voor zware menstruaties. Ik was gediagnosticeerd met PCOS. Ze vertelden me opnieuw dat er GEEN onderzoeken konden worden afgerond, aangezien elke vrouw zware, pijnlijke menstruaties heeft. “Lverlies wat gewicht en dat zal helpen ”suggereerden ze nutteloos…….het deed het niet. Dus ging ik terug. Deze keer had ik zelf wat onderzoek gedaan naar wat ik had kunnen doen bij de NHS met betrekking tot onderzoeken. Ik werd gezien door een vrouwelijke consulente en legde haar dit alles voor over verder onderzoek naar hevig pijnlijke menstruatie, gewichtstoename enz. Ze weigerde botweg iets te doen en probeerde me af te troggelen met medicijnen. Ik wees dit af en zei tegen haar: “Je zou een hond niet zo achterlaten, dus waarom laat je me zo achter?! Vroeger was ik elke 4 weken ongesteld, nu zijn ze elke 2 weken en 4 dagen! Ze zei nutteloos om aan de pil te gaan! Ze zei toen "oh misschien heeft het te maken met pcos, maar het rechtvaardigt geen onderzoek, ga gewoon je leven leiden !!"
Ik kwam daar gebroken vandaan en wilde gewoon dat mijn leven zou eindigen. Er werd niet naar me geluisterd, ik werd niet geholpen of gesteund en ik heb gezworen nooit meer terug te keren en gewoon door te gaan met mijn leven...
.
Snel vooruit naar vorig jaar toen we onze IVF-ronde kregen dankzij een weggeefactie van de geweldige ivfbabble. Ik had het gevoel dat ik eindelijk hoop had. We werden gesteund en naar ons geluisterd. We zijn erin geslaagd om 3 eieren te krijgen, maar helaas werkte onze IVF niet. Ik had zoveel hoop dat mijn tijd was gekomen, dat ik eindelijk onze mooie embaby terug zou zien gaan naar zijn of haar huis. Alleen al in die positie zijn maakte mijn hart zo vol, wetende dat we zo dichtbij waren ... maar helaas werkte het niet.
We zijn nog niet verder op onze reis Ik heb weer een jaar gewonnen, mijn wederhelft ook (we hebben een leeftijdsverschil van 30 jaar) dus de tijd staat niet aan onze kant daarom ben ik begonnen met een gofundme pagina
Ik had fulltime gewerkt, maar ik moest mijn werk opgeven om fulltime voor mijn oppas te zorgen, bij wie de diagnose geavanceerde agressieve spierinvasieve blaaskanker was gesteld. Ik stopte mijn babydromen in mijn achterhoofd en concentreerde me op mijn oppas en haar leven zo comfortabel mogelijk maken. Ze heeft hard gevochten, maar heeft nu haar vleugels gekregen.
Ik heb het spaargeld doorgenomen dat ik opzij had gezet voor een regenachtige dag om mezelf de afgelopen 5/6 jaar te onderhouden terwijl ik voor mijn gezin zorgde. Tragisch genoeg bevind ik me nu in een positie waarin de tijd snel door mijn vingers glipt, maar ik heb geen geld voor particuliere IVF en kom niet in aanmerking voor een lening.
De behoefte om een ​​mummie te zijn is echter overweldigend en ik kan me geen leven voorstellen zonder een kind
Ik heb mezelf zo lang aan anderen gegeven en nu merk ik dat ik om hulp voor mezelf vraag. Niemand kan me helpen meer tijd te winnen, maar ik hoop dat een aantal vriendelijke zielen me willen helpen een IVF-ronde te financieren.
Ik weet dat het moeilijke tijden zijn en dat mensen het moeilijk hebben, maar als je kunt, doneer alsjeblieft als je kunt - hoe klein ook. Het enige wat ik zou willen is nog één kans om mummie te zijn. Als het deze keer niet gebeurt, zal ik proberen vrede te sluiten met het niet hebben van kinderen.
Veel liefde lucy x
Als je kunt, neem dan een kijkje op mijn pagina door hier te klikken. Dank je wel voor je vriendelijkheid.

Je kunt Lucy volgen op instagram @lucymarien1987

Voeg commentaar toe

Instagram

Instagram heeft lege gegevens geretourneerd. Autoriseer uw Instagram-account in de plugin instellingen .