IVF brabbelen

"Ik heb mijn eieren bevroren tijdens het afsluiten"

Ondine Cowley, haarstylist van beroemdheden en IVF-supporter, heeft onthuld dat ze haar lockdown heeft uitgegeven om een ​​'vruchtbaarheidsverzekering' te creëren door haar eieren te bevriezen

De 36-jarige regisseur van Nicky Clarke gaf een interview aan de Daily Mail en ook naar Vanessa Feltz 'BBC London-show over haar redenen om door wat ze noemde een' emotioneel uitdagende reis 'te maken.

Ondine zei dat ze een aantal jaren geleden had besloten om haar eieren in te vriezen en was begonnen met het proces, maar helaas verloor ze haar vader en zette ze het op een laag pitje totdat ze zich emotioneel klaar voelde.

Ze zei tegen Vanessa: “Helaas is mijn vader overleden en zat ik mentaal niet op een goede plek.

“Ik besloot er nog een keer naar te kijken vlak voordat ik een nieuwe relatie aanging, en toen gebeurde lockdown. Ik wilde er niet mee doorgaan tijdens het afsluiten omdat ik me niet veilig voelde, dus heb ik het weer in de wacht gezet. De relatie duurde niet lang en we gingen minnelijk uit elkaar. Toen, tijdens de tweede lockdown, nam ik contact op met The Fertility Partnership en vertelde hen dat ik door wilde gaan en ze haalden me heel snel binnen. Ze waren ongelofelijk. De tijd vloog zo snel. "

Vanessa vroeg Ondine naar het proces en hoe ze het pakte

Ondine zei: “Het is mentaal erg uitdagend. Uzelf dagelijks injecteren. De reis is emotioneel en hormonaal erg moeilijk. Ik heb 11 bevroren eieren in de vriezer. Het is een verzekeringspolis. Het is slechts 25 procent zeker. Maar het is beter dan niets.

“Lockdown is een fantastische tijd om het te doen. Het is beter om het te doen als je niet meer aan het daten bent. De boodschap die ik aan vrouwen wil geven, is: wacht niet om de juiste man te ontmoeten, ga je gang en ga ermee door. "

Gevraagd naar de kosten van het proces, zei Ondine dat het haar ongeveer £ 5,000 kostte

“Het kostte me £ 5-6,000 om het proces te doorlopen en £ 300 per jaar om ze (eieren) te bewaren.

“Vrouwen in de VS doen het net zo vaak als een pedicure krijgen. Ze doen het meerdere keren om ervoor te zorgen dat ze genoeg eieren krijgen als verzekering. We moeten het toegankelijker maken voor vrouwen. "

Ondine heeft haar reis met het invriezen van eieren vastgelegd met de Boston Place Fertility-kliniek (onderdeel van The Fertility Partnership) voor IVFbabble en je kunt haar reis bekijken op IVFbabbletv.com volgende week!

Heb je je eieren ingevroren tijdens een lockdown? We horen graag uw verhaal, stuur een e-mail naar mystory@ivfbabble.com

Voeg commentaar toe