IVF brabbelen

Heather Rae Young geeft update over vruchtbaarheidsreis

Selling Sunset-ster Heather Rae Young heeft een update gegeven over haar vruchtbaarheidsreis met haar man Tarek El Moussa

De 34-jarige heeft onthuld dat ze een succesvolle ei ophalen nadat ze aanvankelijk te horen hadden gekregen dat ze maar twee eieren mochten krijgen.

Heather vertelde haar volgers op sociale media dat ze 'goed nieuws van de dokter' kreeg.

Ze zei: “We zijn officieel thuis van het ophalen van eieren en kregen goed nieuws van mijn dokter. Aanvankelijk dachten Tarek en ik dat we maar twee eieren zouden krijgen van deze ophaling, maar we eindigden met zeven eieren, zes waren uiteindelijk goed.

“We hebben vier eieren ontdooid van mijn eierwinning die we twee jaar geleden hebben gedaan. Drie hebben het uiteindelijk gehaald, dus we zullen er negen maken embryo's. Gewoonlijk haalt slechts 50 procent het proces door, maar dat weten we nog niet. De eerste update is over vijf dagen en over twee weken weten we hoeveel gezonde embryo's we hebben! Ik kan niet wachten!”

Heather legde uit dat ze wat mindere momenten had meegemaakt, maar zei dat ze verbaasd was over hoe haar lichaam was omgegaan met wat ze aan het doen was. Ze bedankte ook al haar volgers voor de liefde en steun, en ook haar man voor zijn liefde.

Ze zei: “ik heb er een paar gehad” lage momenten tijdens deze reis, maar ik heb geprobeerd zo positief mogelijk te blijven. En laat zien dat het lichaam ongelooflijk is en wonderen kan doen. Hieraan beginnen met verdrietige momenten dat mijn lichaam niet genoeg aan het creëren was gezonde follikels en om hier uit te komen met geweldig nieuws!

“Bedankt allemaal voor jullie liefde en steun, want dit is een heel persoonlijke reis die ik heb gekozen om te delen om bewustzijn te creëren.

“Ik wil ook mijn geweldige man bedanken om er altijd voor me te zijn en mijn rots in de branding te zijn. Hij is echt mijn droom die uitkomt en ik ben zo opgewonden over wat er gaat komen voor onze familie."

We zullen Heather's vooruitgang volgen terwijl ze verder gaat op haar reis om moeder te worden.

Ondergaat u momenteel een vruchtbaarheidsbehandeling? Hoe is het met je? We horen graag van u op onze sociale media-pagina's, bezoek ons ​​@IVFbabble op Facebook, Instagram en Twitter.

 

Voeg commentaar toe

TTC-GEMEENSCHAP

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief!Koop hier je ananaspin

CONTROLEER UW VRUCHTBAARHEID