IVF brabbelen

Elke dag zie ik het heldere licht van de ziel van mijn ware liefde in haar ogen steeds zwakker worden

Dit is ons verhaal, door Howard-James Rigbye

Ik ontmoette de grote liefde van mijn leven Deborah iets meer dan 3 jaar geleden, en ik wist meteen dat zij de vrouw was waar ik mijn hele leven op had gewacht

Onze relatie ontwikkelde zich snel en we waren vrijwel meteen verliefd. Zoals we elke dag spraken over onze dromen, passies en levensverhalen tot nu toe.

Ze onthulde me dat haar grootste droom was om altijd 2 kinderen te hebben

Haar zoon, (nu mijn stiefzoon) toen we elkaar ontmoetten, was 15 jaar oud en was altijd beleefd en respectvol. Zijn moeder vertelde me dat zij het al zo lang alleen waren, en hij was erg beschermend tegen haar. Ze was erg geschrokken omdat het meteen klikte, vanwege onze vergelijkbare interesses in alles wat met gaming en computers te maken heeft.

Zijn biologische vader is niet meer ter plaatse geweest sinds hij ongeveer 5 jaar oud was. Hij was niet de beste vader of partner, vanwege drank- en drugsproblemen en altijd in en uit de gevangenis. Hij was ook erg beledigend in hun relatie, zowel verbaal als fysiek.

Binnen de eerste 12 maanden van onze relatie was ik blij om mijn zielsverwant haar grootste droom voor een ander kind te geven, en je kunt je voorstellen hoe opgetogen we allebei waren om te ontdekken dat ze zwanger was.

Helaas gaan dingen niet altijd volgens plan

Ze begon met aan-uit bloedingen en daarna zeer hevige buikpijn. We maakten ons grote zorgen, dus nam ik haar mee naar de kraamafdeling. Korte tijd later hoorden we dat de zwangerschap een levensvatbare buitenbaarmoederlijke zwangerschap was en onmiddellijk geopereerd moest worden.

De operatie verwijderde echter niet alleen de buitenbaarmoederlijke zwangerschap, maar ook de eileider, en liet haar zo zwak voelen dat ik 5 weken vrij moest nemen van het werk met een ziektebriefje. Dit was om haar niet alleen emotioneel, maar ook fysiek te ondersteunen. Tenzij ik haar steunde om te bewegen, zou ze de hele tijd bedlegerig zijn geweest. Tegen het einde van de 5 weken nam mijn werkgever, terwijl ik terug naar het werk reisde, contact met me op en verklaarde dat ze me lieten gaan, en om niet terug te keren.

Hierna bleven we proberen, maar onze tweede zwangerschap was weer epitopisch, maar geen levensvatbare. Deze keer konden ze echter de resterende eileider erin laten.

Al die tijd hadden we het grootste deel van ons spaargeld opgebruikt. Gelukkig vond ik bijna 4 maanden nadat ik was ontslagen een andere baan.

Na een periode van wennen aan mijn nieuwe baan besloten we het opnieuw te proberen - met de door onze arts geadviseerde vitamines en mineralensupplementen, in de hoop dat alles goed zou komen.

Eenmaal aangekomen, vonden we het leuk dat we zwanger waren, waardoor we ons dolgelukkig voelden

Maar binnen een paar weken begonnen de bloedvlekken en pijn opnieuw. En toen kondigde de regering de start van de lockdown aan vanwege de pandemie.

Als zodanig moest mijn partner alleen naar de kraamafdeling en hoorde voor de derde keer het vreselijke nieuws. De zwangerschap was een levensvatbare eptopische en vereiste verdere chirurgie. Helaas konden ze deze derde niet verwijderen zonder haar tweede eileider op te offeren.

In gesprek met onze artsen is besloten dat onze enige optie nu IVF is

Maar hier stuiten we op een nieuwe wegversperring omdat mijn werkgever vanwege de pandemie gedwongen is tot administratie en ik weer werkloos ben.

Hoewel ik nu werk en al sinds februari, met slechts één inkomen en geen spaargeld, zullen we niet in staat zijn om het bedrag te halen dat nodig is om met de behandeling te beginnen. Niet zonder steun en niet voordat ze in januari 38 wordt, waarna de kliniek heeft geadviseerd ons niet in overweging te nemen.

Elke dag zie ik het heldere licht van de ziel van mijn ware liefde in haar ogen steeds zwakker worden

Ik wil haar gewoon alles geven wat ze ooit heeft gewild voordat het te laat is.

Bedankt voor het contact en ik dank u voor alle hulp die u ons kunt bieden.

Vriendelijke groeten

Howard-James Rigbye

Als je contact wilt opnemen met Howard, stuur ons dan een bericht op info@ivfbabble.com

Voeg commentaar toe

Nieuwsbrief

onderwerpen

TTC-GEMEENSCHAP

CONTROLEER UW VRUCHTBAARHEID