IVF brabbelen

E! gastheer Lilliana Vazquez kondigt zwangerschap aan na een vruchtbaarheidsreis van zes jaar

E! gastheer Lilliana Vazquez heeft onthuld dat een vruchtbaarheidsreis van zes jaar is geëindigd toen ze zwanger werd van een veelgevraagd kind

De 40-jarige vertelde People magazine ze is 'dolgelukkig en opgetogen' dat ze eindelijk haar droom om een ​​gezin te zijn met haar man, Patrick McGrath, kan realiseren.

Toen ze ontdekte dat ze zwanger was, zei ze: 'Ik denk niet dat het een gevoel is dat ik ooit eerder heb gevoeld. Het was compleet en overdreven opgetogen. "

Het echtpaar begon hun reis in 2015 met intra-uteriene inseminatie en IVF-behandeling.

Lilliana en Patrick zeiden dat ze in die jaren veel hartzeer en teleurstellingen hadden meegemaakt, dus de zwangerschap heeft hen enorme vreugde gebracht, doortrokken van angst.

Lilliana zei: “Ik ben 40 jaar oud en ik ben voor het eerst zwanger, en dus denk ik dat als je zoveel verlies hebt meegemaakt, het je verhardt en je bang maakt.

"Het is hartverscheurend om te zeggen, maar tijdens het eerste trimester dacht ik elke dag: 'Is dit de laatste dag dat ik zwanger ga worden?'"

Ze zei dat het lang duurde voordat ze uit die mentaliteit kwam en zei dat ze een krachtig woord tegen zichzelf moest hebben om haar gedachten te veranderen.

Lilianna plaatste ook twee speciale berichten waarin ze het nieuws aankondigde aan haar 91,000 Instagram-volgers

Ze zei: 'Jullie hebben de afgelopen zes jaar allemaal deel uitgemaakt van mijn dagelijkse verhaal. Je hebt me mijlpaalmomenten, carrièrehoogtepunten, persoonlijke prestaties en alle kleine dingen zien meemaken die dit leven zo mooi maken.

'Maar er ontbreekt een deel van mijn verhaal. En het is eindelijk tijd om daar meer van met je te delen.

'Als je onvruchtbaarheid vecht, voelt een slechte dag ondraaglijk aan. Een goede dag voelt nog steeds hopeloos. Je conditioneert jezelf om bij elke beurt het ergste te verwachten en om het simpel te zeggen, onvruchtbaarheid kan aanvoelen als een dief.

'Het kan je beroven van geduld, vreugde, relaties, geloof, en als je het toelaat, soms zelfs de waarheid. Elke mislukte cyclus deed me mezelf in vraag stellen - omdat ik vrouw genoeg, goed genoeg of zelfs toegewijd genoeg was om zelfs maar zwanger te raken? Zou ik ooit de vreugde ervaren om moeder te zijn? Kunnen we gelukkig zijn als het leven slechts met ons tweeën was? Was ik genoeg?

Er waren dagen dat ik niet door mijn tranen heen kon kijken en momenten waarop ik verklaarde dat ik klaar was. Ik kan dit niet nog een keer doen. Ik weiger mezelf meer te straffen. Ik zal niet nog een poging wagen Zie je, onvruchtbaarheid doet je dat aan. Het duwt je helemaal naar de rand en net als je denkt dat je jezelf onmogelijk aan meer verlies kunt onderwerpen, word je de volgende dag wakker en besef je dat je meer krijger dan vrouw bent en vind je het geloof en de moed die nodig zijn om het opnieuw te proberen .

"Dit proces is zo diep persoonlijk en voor elk individu anders en ik ben eindelijk op een plek waar ik me sterk en zelfverzekerd genoeg voel om meer van mijn reis te delen in de hoop een aantal van de verhalen over onvruchtbaarheid en reproductieve gezondheid opnieuw te formuleren."

Het echtpaar heeft besloten te wachten tot de geboorte van de baby om het geslacht te weten te komen en dit komt in de zomer.

We wensen Lilliana al onze liefde

 

Voeg commentaar toe