IVF brabbelen

Shayne Ward en verloofde Sophie verwachten na hartverscheurende vruchtbaarheidsreis

Shayne Ward en zijn verloofde Sophie verwachten hun tweede kind na een hartverscheurende vruchtbaarheidsreis

Het stel ontmoette elkaar en begon te daten in 2016 en in hetzelfde jaar kondigden ze aan dat ze hun eerste kind verwachtten.

Hun dochter, Willow May, werd geboren in december 2016 en Shayne en Sophie verloofden zich in december 2017.

De voormalige Hollyoaks-actrice opende zich voor haar 184,000 Instagram-volgers over hun vreugde over de zwangerschap - maar het duurde lang voor het paar.

Het paar kondigde onlangs aan dat ze hun tweede kind op natuurlijke wijze verwachtten na het ondergaan van IVF

Sophie, 38, vertelde fans dat ze het gevoel had dat ze moest zwijgen en onder de radar moest blijven over de afgelopen twee jaar van het proberen voor een broer of zus voor Willow, omdat de pijn om erover te praten gewoon te veel was voor het paar om te dragen.

Ze zei: “De weg naar het ouderschap is nooit gemakkelijk en voor zo velen is het gevuld met verdriet, verlies, angst, eenzaamheid en wanhoop en herhaalt en herhaalt en herhaalt zich.

"We hadden het geluk om op natuurlijke wijze Willow te verwekken, maar dan is geen enkele reis hetzelfde, toch? Na twee jaar proberen en geen antwoorden leek IVF onze enige optie.

"Toen ik aan IVF begon, dacht ik dat het zo gemakkelijk zou zijn, wat had ik het mis! Ik merkte niet alleen dat ik er met niemand over kon praten, maar ik was ook gewoon niet voorbereid op wat het mentaal en fysiek met ons zou doen.

“Tests, operaties, gezondheidsproblemen, hormonen in overvloed, en dan verlies na verlies na verlies, en voor de meeste mensen die dit meemaken, worden deze dingen in stilte doorstaan, overspoeld door verdriet.

“Een herinnering die zo sterk in mijn gedachten opkomt, is dat ik in de ziekenhuiskamer zat voordat ik naar de operatie ging en alle andere vrouwen zag wachten en de stilte was oorverdovend, maar er werd die dag eenheid gevormd en ik voelde de hoop en die vrouwen gaven dat voor mij en ik ben ze voor altijd dankbaar.

"Dus voor iedereen die deze reis doormaakt, weet ik niet hoe lang je reis is geweest of hoe lang het zal zijn, maar ik wilde zeggen, ik zie je en je bent niet alleen, je bent de dapperste, je bent krijgers en Ik hou van jou."

Sinds het stel hun nieuws onthulde in een interview met Hello! magazine en Sophie's eerlijke bericht over wat ze hebben meegemaakt, zei ze dat ze werd overspoeld met steunbetuigingen van zowel vrienden als fans.

Ben je door IVF gegaan en daarna op natuurlijke wijze zwanger geraakt? We horen graag uw verhaal, stuur een e-mail naar mystory@ivfbabble.com.

Sluit je aan bij onze gemeenschap. De Pineapple-app verbindt je met anderen TTC die het begrijpen

Voeg commentaar toe

TTC-GEMEENSCHAP

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief!Koop hier je ananaspin

CONTROLEER UW VRUCHTBAARHEID