IVF brabbelen

Nikki Manashe en Alex Reid delen foto's van hun wondertweelingjongens

Nikki Manashe, de verloofde van Alex Reid, onlangs gedeelde hartverwarmende foto's van hun gezin van vijf na de geboorte van hun tweelingjongens na een zeven jaar durende IVF-strijd en een traumatische zwangerschap

Nikki is in juni via een keizersnede bevallen van hun niet-identieke zoons. Voorafgaand aan de tweeling ervoer het paar er zes miskramen en verwelkomden hun eerste kind, Anastasia, in 2021.

Nikki sprak exclusief met MailOnline over de overweldigende vreugde om haar zoons voor het eerst vast te houden na tien jaar worstelen om zwanger te worden. Ze uitte haar dankbaarheid en zei: ‘Nu ben ik compleet. Ik heb mijn familie en ik hoef die donkere plek nooit meer te bezoeken.” De artsen hadden het echtpaar verteld dat hun jongens slechts 1% overlevingskans hadden toen Nikki's vliezen onverwachts braken na 18 weken zwangerschap.

Nikki Manashe en Alex Reid delen foto's van hun wondertweeling IVF Babble

Na 36 weken onderging ze een keizersnede vanwege een daling van het waterpeil in de vruchtzak van Phoenix. Nikki gaf toe dat ze doodsbang was voor de operatie, maar voelde een enorme opluchting toen haar jongens veilig werden afgeleverd. Ze vertelde: 'Ik dacht dat als ik hier sterf en ze op deze wereld heb gebracht, ik mijn werk heb gedaan... Ik ben zo trots op mezelf. Het is zo’n opluchting voor mij.”

Nikki had het ook over de nervositeit en de overweldigende vreugde van Alex toen hij zijn jongens voor de eerste keer zag. Het echtpaar koos betekenisvolle namen voor hun zoons. Phoenix Bobby vertegenwoordigt kracht, veerkracht en vastberadenheid, terwijl Hunter George is vernoemd naar Nikki's grootvader en oudoom.

Momenteel gaat het goed met beide jongens, hoewel ze uit voorzorg antibiotica krijgen en bloedonderzoek ondergaan. Nikki kijkt ernaar uit om naar huis terug te keren naar haar dochter en Alex, klaar om dit spannende nieuwe hoofdstuk van hun leven te omarmen. Ze uitte haar dankbaarheid voor het eindelijk verwezenlijken van haar droom om moeder te worden, door te zeggen: “Moeder zijn is alles wat ik ooit in mijn leven heb gewild. Hier ben ik. Het heeft tijd gekost.”

Je kunt Nikki volgen op instagram @ivf_mama_nikki

 

 

 

 

 

 

 

 

Voeg commentaar toe

Instagram

Instagram heeft lege gegevens geretourneerd. Autoriseer uw Instagram-account in de plugin instellingen .