IVF brabbelen

Moederdag. Een dag die we uiteindelijk zullen vieren en gevierd zullen worden

Maar op dit moment is de dag een van de moeilijkste van het jaar. Het is de dag dat we onze eigen moeders vieren, terwijl we er ook wreed aan herinnerd worden dat we nog geen moeder zijn van onze eigen kinderen ... 

We wendden ons tot Sonia Jane Acheson, die terwijl ze op haar eigen reis naar het moederschap is, andere mannen en vrouwen ondersteunt door haar energetische healing. 

Over naar Sonia…. 

Hallo, ik ben Sonia Jane, ik ben een Energy Healer, Meditatie Host en een "Moon Mistress", die mannen en vrouwen in staat stelt zich te concentreren op hun intenties, hoop, dromen en verlangens.

Vandaag wil ik je helpen je Zelf te versterken 

Moederdag is een dag die zoveel emoties oproept - momenten van verdriet, woede, verdriet en teleurstelling. Een dag waarop je het gevoel hebt dat je lichaam niet alleen jou in de steek heeft gelaten, maar ook anderen om je heen. 

Met de tools voor energieheling die ik heb geleerd en die ik op mijn eigen persoonlijke reis heb gebruikt, wil ik je graag ondersteunen. Ik zou je de tools willen geven die je zullen aanmoedigen om met je eigen zelf te praten, met liefde, mededogen, vriendelijkheid en tederheid. 

Ik heb persoonlijk ervaren en getuige geweest van de kracht die we ontketenen wanneer we worden vastgehouden in een veilige, opbeurende ruimte. Gehoord worden, met onvoorwaardelijke liefde en zonder onderbreking, stelt ons in staat om onszelf open te stellen en een pad te ontdekken dat onze pijn, zorgen en ervaringen zal verlichten.  

Dit is waarom ik vandaag met je wil praten over zelfzorg, zelfliefde en het belang van het herformuleren van negatieve zelfbespreking

Ik wil proberen je te helpen een einde te maken aan de onnodige neerslachtigheid die je misschien naar jezelf toe gooit - negatieve woorden die worden opgenomen in je mooie, krachtige lichaam. Het verdient het niet, het is echt niet mijn liefste. 

Je lichaam is een krachtpatser van informatie, energie, spieren, cellen, zenuwen en uiteindelijk gevoelens en emoties. Houd alsjeblieft van haar. Voed haar. Voed haar. Moedig haar aan. Zorg voor haar. Ze heeft het ook behoorlijk moeilijk. 

Ik wil met je delen hoe belangrijk het is om je persoonlijke dialoog positief, helder, licht en opbeurend te houden, en daarom heb ik vandaag een paar mooie tips voor je. Ze zijn zachtaardig, liefdevol, aardig en van vitaal belang, mijn liefste voor je welzijn en gezondheid. ​ 

Ja, ik weet dat het niet altijd de gemakkelijkste is, maar het is een oefening. 

Mijn eerste oefening voor jou heet “Stop. Vang het. Formuleer het opnieuw '

Zoals bij elke oefening kost het tijd, en voordat je het weet, is het een gewoonte en heb je het! 

Ik geloof echt dat ons lichaam het onthoudt. 

Dus als je je lichaam geluiden en woorden van negativiteit, verdriet, haat en woede voedt, zal ze dit absorberen en als zodanig reageren. Voor mij is het voeden van mijn lichaam, mijn hart, mijn energie en mijn ziel met opbeurende, heldere, opwindende, leuke woorden, gevoelens en energieën de weg naar een gezond, levendig lichaam en geest en, op zijn beurt, het verbeteren van onze mentale gezondheid. 

Onthoud hoe ongelooflijk uw lichaam vandaag de dag is.   

Ze komt elke dag voor je opdagen.  

Ze wordt wakker, staat op, ze loopt, rent. 

Ze stelt je in staat voedingsstoffen en mineralen te eten en op te nemen, zodat je levend en wel kunt blijven ademen. 

Ze blijft vechten om jouw droom van moederschap te verwezenlijken. 

Dus, mijn liefste, laten we even ademhalen. ​ ​ een langzame, zachte, liefdevolle inademing. ​ ​ ​ ​ ​ en. ​ ​ ​ ​ ​ uit

De volgende keer dat je jezelf kleineert, jezelf naar beneden haalt of op een negatieve manier naar jezelf verwijst, wil ik dat je stopt. Vang het op en herformuleer wat je zojuist hebt gezegd in een positieve zin. 

Verander het onmiddellijk in iets licht, grappig en opwindend. ​ ​ 

Ik word vaak betrapt op het zeggen van “. ​ nee ik ben niet dom, ik ben geweldig, ik ben intelligent, ik ben slim en ik ben Friggin 'Awesome Baby' (Amerikaans accent hier natuurlijk vereist) en dan zul je me in mezelf zien giechelen. Dit zou leuk moeten zijn. Probeer er wat mee te hebben. 

Dus elke keer dat je je ongelooflijk dappere, krachtige, sterke, zonovergoten prachtige lichaam en ziel neerlegt, wil ik dat je stopt. Vang het. Formuleer het opnieuw. Langzaam maar zeker zal de negatieve intentie die met deze woorden wordt gedragen, lichter worden, het zal ophelderen en je zult langzaam de hoeveelheid haat verminderen die je in je lichaam giet. Ik hoop dat dit logisch voor je is en op een bepaald niveau resoneert en volledig uitvoerbaar voelt. 

Mijn tweede oefening die ik nu wil leren, heet de 'ik ben' 

Het 'ik ben' voor mij zijn uitspraken over wie je bent op een kern cellulair niveau - niet je rollen of de posities die je bekleedt. Dochter, vrouw, zus, piloot, chef-kok, leraar. ​ .niet deze, niet de rollen die u speelt of waarvan u identificeert. Het zijn ook geen items of bezittingen die u daadwerkelijk als onderdeel van uw identiteit kunt opnemen - dus niet uw baan, uw huis, uw auto enz. 

Voor mij: “Ik ben een danseres, schrijfster, sexy roodharige! Ik ben een hardloper, mediteerder, ik ben licht. Ik ben energie ”. Begrijpt u het idee? Wie ben jij zonder een van je uiterlijke kenmerken, alleen jij alleen, die hier zit terwijl ik dit nu lees? 

Nogmaals, veel plezier ermee!  

Ga er echt voor en ik daag je uit om er een per dag voor de spiegel te proberen en een lijstje te gaan schrijven. Voordat je het weet, zullen de pagina's stromen en zul je weer volledig in jezelf geloven. Deze prachtige manieren van communiceren met je lichaam, je hart en je ziel zullen helder, licht en positief zijn en je zult de energetische verschuiving in je voelen. 

Denk eraan. Je bent geweldig. Jij bent Licht. Je bent prachtig. Jij bent het leven. Je bent geliefd. Jij, mijn lieve meid, bent genoeg  

Als je door wilt gaan met wat Zelfvoeding, dan hoop ik echt dat je met ons mee kunt doen om de kracht die al in je aanwezig is te verkennen om je Zelf lief te hebben, te koesteren en te koesteren zoals je dat doet zonder twijfel voor anderen.   

Begin je heerlijke reis in jezelf terwijl we online verbinding maken tijdens onze New Moon Intention Letter-schrijfervaring op zaterdagavond om 8 uur. 

Hier is de evenementlink met alle details. https://fb.me/e/cZrO3LhJ0 

Voor meer opbeurende Self Care-technieken en informatie over mijn Groups, 1-1 Healings en Offerings, vind ik hieronder op Facebook en Insta. 

https://www.facebook.com/SoniaJaneKCRHealing

https://www.instagram.com/soniajane_kcr_healing/

Ik stuur je zoveel liefde, mijn liefste, 

Sonia Jane xx 

🧡 Online: 1: 1 energieheling op afstand 

🧡 Gastheer voor meditatie / aarding 

🧡 Inspirerende spreker 

🧡 Therapie voor kinetische kettingafgifte

Het wekelijkse aanbod van Sonia Jane: 

🧡 Wekelijks dinsdagverbindingsgesprek voor vrouwen met meditatie @ 0930-1030 

🧡 Wekelijks telefoongesprek voor heren op donderdag @ 0830-0900 

Pakketaanbieding met beide kringen:


🧡 Volgende Nieuwe Maan Cirkel zaterdag 13 maart 2021 @ 2000-2100 🧡 Volgende Volle Maan Cirkel zondag 28 maart 2021 @ 2100-2200

Voeg commentaar toe

Nieuwsbrief

onderwerpen

TTC-GEMEENSCHAP

CONTROLEER UW VRUCHTBAARHEID