IVF brabbelen

Ik heb geen baby, maar ik ben haar kamer aan het voorbereiden

Ik werd vorige week geïnspireerd en getroost toen ik het verhaal las van Danielle, die voor zichzelf een "Baby aan boord"-spits had gekocht en die ochtend deed alsof ze zwanger was. Ik voelde me bijna meteen beter omdat ook ik de methode "visualiseren om te materialiseren" heb gebruikt. (Ik moet nog materialiseren)

Ik heb niet gedaan alsof ik zwanger ben, maar ik zeg tegen mezelf dat ik binnenkort zwanger ben en ben daarom dingen voor mijn baby gaan kopen.

Dus laat me je mijn verhaal vertellen. Ik heb een lage AMH en heb tot nu toe 2 "mislukte" rondes van IVF gehad. Het lijkt erop dat we de donorroute zullen moeten volgen, dus ik en mijn man hebben momenteel gesprekken met onze arts en zijn ook bezig met counseling in de komende weken.

Mijn man was een beetje terughoudend om verder te gaan met een donor. Hij zegt dat hij liever "mijn baby dan de baby van een andere vrouw" wil. Zo zie ik het niet. If, Nee sorry, wanneer we hebben onze baby, het zal onze baby zijn - my Baby. Ik probeer hem dat steeds te vertellen, maar hij wil er gewoon niet veel over praten, daarom heb ik counseling voor ons beiden georganiseerd.

Een deel van mij denkt dat hij me probeert te beschermen – om me te laten zien dat hij van me houdt – om me te laten zien dat ik alles van hem ben en dat hij niet wil dat een andere vrouw tussen ons komt. Ik heb hem gezegd dat ik dat niet zo zag. Ik zou de moeder zijn en de donor "moeder" zou geen deel uitmaken van het leven van ons kind.

Hoe dan ook, vorige maand besloot ik dat mijn woorden niet genoeg waren

Ik moest mijn man laten zien dat het gebruik van een donorei de enige manier is om ouders te worden en dus moest het gebeuren. Ook zullen onze kansen op het krijgen van een baby enorm toenemen, dus er is ECHT een kans dat we voor het einde van het jaar ouders kunnen zijn. Dus op een vrijdagmiddag na een lange en emotionele week liep ik onze logeerkamer binnen en begon aan een geweldige opruiming. De kleerkasten hingen vol met kleding die we nooit dragen en het bed was voor vrienden en familieleden die soms blijven slapen. De kamer was zo ver mogelijk verwijderd van een kinderkamer.

De opruiming begon op vrijdagmiddag en eindigde op zondagochtend. Het voelde absoluut geweldig. Met elke plank die ik opruimde, had ik het gevoel dat ik ruimte maakte voor onze nieuwe baby - in de nieuwe slaapkamer van onze nieuwe baby. Ik schrobde de planken, deed de ramen open en liet de frisse lucht binnen. Het was het begin van het volgende hoofdstuk.

Het volgende weekend hebben zowel ik als mijn man de kamer geverfd - gewoon fris wit, niets bijzonders.

Mijn man wilde weten waarom ik in overdrive was gegaan, en dus zei ik tegen hem "omdat ik de hoop niet moet verliezen". Dat is alles wat ik te zeggen had. Hij kuste mijn voorhoofd, pakte een roller en ging verder met de muren.

Nu de kamer van mijn baby klaar is (nou ja, in de meest basale zin), ben ik dingen gaan kopen om hem voorzichtig te vullen - nieuwe donzige handdoeken, een nachtlampje, een paar schattige knuffels, twee kleurrijke en levendige foto's die me glimlach, en een hangende mobiel bij het raam, die zachtjes ronddraait als de weduwe open is.

Volgende week ga ik een paar kleine outfits kopen om in de kleerkasten te hangen. Ik weet dat sommige mensen misschien denken dat het te vroeg is, dat ik misschien het lot verleid, maar dit is iets dat ik wil doen en het geeft me een gelukkig gevoel. Ik denk ook dat het mijn man helpt dat ik het meen en dat niets me ervan zal weerhouden de moeder te worden die ik moet zijn!!

Ik zou graag horen van iedereen die dingen klaar heeft voor hun baby, ook al zijn ze nog niet zwanger! Ik zou ook graag willen weten of iemand zijn man heeft kunnen overhalen om een ​​donoreicel te gebruiken.

Amy

x

Als je Amy wilt antwoorden, stuur ons dan een bericht op info@ivfbabble.com

Wat zijn de kansen om zwanger te worden van donoreieren?

 

 

Voeg commentaar toe

TTC-GEMEENSCHAP

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief!Koop hier je ananaspin

Instagram

Fout bij valideren van toegangstoken: de sessie is ongeldig omdat de gebruiker zijn wachtwoord heeft gewijzigd of Facebook de sessie om veiligheidsredenen heeft gewijzigd.

CONTROLEER UW VRUCHTBAARHEID

Instagram

Fout bij valideren van toegangstoken: de sessie is ongeldig omdat de gebruiker zijn wachtwoord heeft gewijzigd of Facebook de sessie om veiligheidsredenen heeft gewijzigd.