IVF brabbelen

Na onze derde en laatste mislukte IVF-ronde moest het leven verder

Als uw behandeling ten einde loopt, zonder het einde waarvan u had gedroomd, hoe gaat u dan verder? 

We willen Carley bedanken, die ons dit zeer open verslag heeft gestuurd over hoe ze zich op dit moment voelt. Het is zo krachtig en ongelooflijk geruststellend, ondanks haar verdriet, voor anderen om te horen dat ze niet alleen zijn in hun strijd om zwanger te worden.

We zijn er zeker van dat er duizenden vrouwen en mannen zullen zijn die precies begrijpen hoe Carley zich nu voelt, en daarom sturen we jullie onze liefde toe aan iedereen die de spanning voelt.

Dit is Carley

Na onze derde en laatste mislukte IVF-ronde, moest het leven verder. Waar of hoe weet ik niet. Maar het doet. Ik weet dat ik iets anders met mijn leven wil doen als ik geen mummie word, maar wat ??? Het leven dat ik nu leid - voordat het coronavirus het overnam, is er niet een waar ik naar terug wil. Dat leven was bedoeld om kinderen erin te krijgen, om te proberen te blijven leven dat het leven nooit zal werken. Maar wat wil ik nog meer doen? Ik weet het eerlijk gezegd niet.

Een ander leven vinden

Het gapende gat dat bedoeld was om te worden gevuld met een baby om ons een gezin te laten worden, zal altijd in dat leven blijven omdat de baby niet komt. Dus daarom moet ik een ander leven vinden, een leven waarin ik voel dat ik goed genoeg ben, ik doe iets waar ik trots op kan zijn en de mensen in mijn leven kunnen trots op me zijn.

Op dit moment heb ik het gevoel dat ik gewoon besta en ik zit vast, we leven niet. Ik werk fulltime, om nog steeds geen geld en geen echt leven te hebben.

Het verdriet na mislukking

Een pauze was hard nodig; onze derde cyclus was mislukt en mijn hoofd was een puinhoop en mijn hele wezen was verloren. Ik kon me nergens meer op concentreren, ik ging van het ene moment huilen naar het andere zo boos dat ik niet wist wat ik met mezelf moest doen.

Je ziet het probleem met het werken in een zeer op vrouwen georiënteerde industrie zoals ik, is dat er overal zwangere mensen zijn en het gebeurde zo dat mijn baas haar tweede baby verwachtte op hetzelfde moment dat ik door mijn laatste cyclus ging. Daar kwam nog bij dat niet iedereen mijn situatie kende, dus de constante vragen, en “is het niet mooi en opwindend”, droegen alleen maar bij aan de massa aan emoties in mij.

De zwangerschapsaankondigingen van andere mensen

Onvruchtbaarheid brengt het ergste in je naar boven - je wilt niet dat andere mensen het meemaken, maar tegelijkertijd is elke zwangerschapsaankondiging die je moet doorstaan ​​als een trap in de baarmoeder - het lege, nutteloze deel van je lichaam dat dat niet doet. t volledig doen wat het zou moeten doen, maar herinnert u eraan dat het er elke maand zeker is !!

Toen kwam het coronavirus, en voor al die vrouwen die vloeken, thuis moeten blijven en hun kinderen naar school moeten, wil ik beven en schreeuwen, dat ze zichzelf gelukkig moeten achten dat ze überhaupt kinderen hebben. Ik weet zeker dat het niet gemakkelijk is, maar ze helemaal niet hebben …… ?! Ik weet wat ik zou kiezen.

Quality time met mijn verloofde

Lockdown heeft me echter de kans gegeven om thuis wat tijd en ruimte te hebben met mijn lieve verloofde. We hebben lange wandelingen gemaakt, we hebben eindeloos veel bakken gegeten die ik heb gedaan en ik ben zo dik geworden, dat ik nu zijn korte broek draag, omdat ik niet in de mijne kan passen, en zelfs die zijn een beetje krap !

Mijn slaap was net beter geworden - ik sliep de hele nacht diep en werd fris wakker en klaar voor een nieuwe dag. Ik was nog niet geconfronteerd met wat 'geen behandeling meer' betekende, maar ik kwam op het punt waarop ik me sterk genoeg voelde om dat misschien te doen.

Maar toen kwam er weer een zwangerschapsaankondiging en het stortte allemaal in.

Xx

Bedankt Carly voor het delen van je verhaal. We sturen je zoveel liefde en kracht.

Als je je verhaal wilt delen, neem dan contact met ons op: sara@ivfbabble.com

Als u ook moeite heeft om ermee om te gaan en het moeilijk vindt om in het reine te komen met het beëindigen van uw behandeling, neem dan contact met ons op en we kunnen u de ondersteuning vinden die u nodig heeft.

 

avatar

ivfbabblenet

Voeg commentaar toe

TTC-GEMEENSCHAP

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief!Koop hier je ananaspin

CONTROLEER UW VRUCHTBAARHEID