Mijn boek! Door Jodie Nicholson, auteur van ALLEEN I (v) F!

Tijdens mijn onvruchtbaarheidsreis begon ik te schrijven, aanvankelijk als een dagelijkse uitgave, begon ik een dagboek

Ik had veel voorbeelden gezien en veel advies gelezen over de voordelen van het schrijven van een dagboek bij een vorm van worsteling. Op dat moment was ik klaar om alles te proberen, ik kon het gewoon niet aan en mijn gedachten vreetten aan me weg. Ik had een vorm van bevrijding nodig.

Schrijven werd al snel een catharsis waar ik sterk van afhankelijk was. Ik raakte afhankelijk van het therapieschrift dat werd geboden en keek uit naar mijn dagelijkse sessies ... En zo werd mijn boek geboren.

Voorlopig was mijn boek mijn baby!

Ongeveer een week later realiseerde ik me dat er niets was zoals wat ik aan het schrijven was, hoe ik voorafgaand aan mijn reis van dit echte verhaal zou hebben genoten.

Zoals het hoort, wilde ik zijn rauwheid behouden, maar ik begon te schrijven naar “jullie”, mijn publiek. Mijn dagboek bleef van mij, maar ik schrijf alsof ik wist dat het voor anderen bedoeld was.

In mijn boek deel ik met jullie het goede, het slechte en het lelijke van onvruchtbaarheid. De fysieke, financiële en emotionele impact die deze reis had op mij en degenen die het dichtst bij mij stonden.

Ik behandel onderwerpen als geestelijke gezondheid, emotionele en fysieke worstelingen, relatiedynamiek (partner, vrienden en familie), gemengde gezinnen, werk. financiën, vruchtbaarheid en IVF.

Mijn boek is beschreven als:

"Hilarisch grappig"

"Ik heb de hele tijd gelachen"

"Een echte kracht en humor komt naar voren, waardoor dit boek soms meer op een chicklit-roman lijkt"

"Aangrijpend en hardop lachen"

Dit boek is niet alleen voor mensen met onvruchtbaarheid. Het was belangrijk dat mijn strijd met geestelijke gezondheid eerlijk was, ik zou graag willen denken dat het je zal helpen (wat je strijd ook is) troost te vinden

Ik vond zo'n ontsnapping tijdens het schrijven, ook al was het ironisch genoeg het schrijven waardoor ik eindelijk mijn realiteit accepteerde.

Mijn boek heeft me door de zwaarste strijd heen geleid die ik ooit heb meegemaakt, en daarvoor zal ik voor altijd dankbaar zijn.

Ik heb ook een enorme voldoening ondervonden door te horen hoe mijn boek zo velen van jullie al heeft geholpen, het gevoel van solidariteit dat mijn lezers hebben beschreven, heeft mijn hart echt nederig gemaakt.

Hoewel het me spijt voor je pijn, ben ik ongelooflijk trots en vereerd dat mijn boek je licht kan brengen in je donkere dagen, gelach in je tranen, kalmte in je chaos en een vriend in je eenzamere momenten.

Voor degenen die niet door onvruchtbaarheid worden getroffen, hoop ik dat dit boek het bewustzijn vergroot en steun bevordert voor iedereen die je tegenkomt en die het moeilijk heeft.

Voor mijn TTC-gemeenschap wil ik dat je weet dat ik je zie, ik hoor je, je gevoelens kloppen en dat je absoluut NIET ALLEEN bent.

Om Jodie's boek te kopen, Klik hier

Volg Jodie op instagram @JodieNicholsonAuthor

Lees hier meer van Jodie

 

 

 

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »