Geordie Shore-ster Charlotte Crosby vertelt over een buitenbaarmoederlijke zwangerschap in 2016

Charlotte Crosby vertelde onlangs over haar buitenbaarmoederlijke zwangerschap in 2016 en barstte in tranen uit toen ze haar zorgen uitsprak dat ze nooit kinderen zou kunnen krijgen

Tijdens een 10-jarig jubileum ter ere van de MTV-show, legde Charlotte, nu 30, uit dat dokters haar vertelden dat ze tijdens de beproeving 'had kunnen sterven'. Een buitenbaarmoederlijke zwangerschap, die optreedt wanneer een foetus zich in een eileider of ander weefsel ontwikkelt in plaats van in de baarmoeder, kan fataal zijn voor de moeder.

Charlotte werd in 2016 zwanger van de baby van haar ex-vriend Gary Beadle en leed het pijnlijke verlies toen hij in Thailand 'Ex On The Beach' aan het filmen was. Ze was opgewonden over de zwangerschap en begrijpelijkerwijs verwoest toen ze haar vertelde dat de zwangerschap gedoemd was.

Vier jaar later kan ze zich nu uitspreken over haar pijnlijke ervaring. Charlotte legde uit: "de gynaecoloog zei: 'wat er nu met je lichaam gebeurt, is dat je een buitenbaarmoederlijke zwangerschap hebt waarbij het ei vast komt te zitten in de eileider en daar eigenlijk gewoon begint te groeien totdat het niet meer kan groeien."

De gevaarlijke buitenbaarmoederlijke zwangerschap kwam op het nippertje

Zoals Charlotte onthult: “Ik stond letterlijk op het punt te sterven, als ik het nog langer had verlaten, zou ik hier gewoon niet zijn. Mijn eileider was opengespleten en ik had de afgelopen week inwendige bloedingen gehad, en daarna werd ik met spoed geopereerd. "

“Ik kwam langs van de operatie en de gynaecoloog kwam binnen en vertelde ons dat ik mijn rechter eileider en eierstok had laten wegnemen. En meteen dacht ik: 'f ** k ik kan geen kinderen krijgen, dit is vreselijk. "

Charlotte, toen 25, ervoer een scherpe en intense pijn in haar zij, en probeerde door de pijn heen te werken door een advertentie voor Geordie Shore te filmen

“Op een dag filmde ik een advertentie voor Geordie Shore, de laatste serie waar ik in zat, en ik begon ondragelijke pijnen te voelen - geen normale pijn, het was alsof iemand een mes in de zijkant van mijn lichaam aan het graven was. Ik was nog aan het werk en ik had een erg drukke werkweek - ik had fotoshoots, ik had personal trainer-dagen voor mijn dvd, ik was bezig met Geordie Shore-pers, ik had pers voor mijn boek dat uitkwam. Maar de hele week heb ik die ondragelijke pijnen meegemaakt. "

De pijn werd echter al snel te ondragelijk om te negeren

Binnen een paar dagen voelde ze dat het probleem tien keer erger was en werd ze met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Toen ze eenmaal aankwam, kreeg ze stuipen en zakte ze in elkaar op de grond.

'Ik wist niet wat er aan de hand was, en ik had zoveel pijn. Vervolgens liet de röntgenfoto zien hoeveel schade er was aangericht. Omdat ik het een week had laten staan, had het mijn eileider opengescheurd en bloedde ik van binnen. "

Gelukkig werd het probleem opgemerkt en herstelde ze volledig zonder waarneembare schade aan haar vruchtbaarheid

Charlotte beschreef 2016 verder als de meest traumatische van haar leven, wat we zeker kunnen begrijpen.

Het IVFBabble-team wil Charlotte onze condoleances overbrengen en haar bedanken voor het delen van haar persoonlijke verhaal

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »