Glamourmodel Rhian Sugden vertelt over haar derde IVF-cyclus en sproeten… ..

Beroemdheid blogger en glamourmodel Rhian Sugden heeft onthuld dat ze aan haar derde ronde van IVF-behandeling zal beginnen

Het 34-jarige model vertelde haar 439,000 Instagram-volgers die ze had gehad vruchtbaarheidsbehandeling gedurende de afgelopen 18 maanden, en tijdens haar tweede behandeling, kreeg ze een 'gênante' bijwerking.

Ze zei: “Blijf kalm en sproet op… Ik hield altijd van mijn sproeten en was altijd blij om minimale make-up te dragen om ze te laten zien.

“Maar tijdens mijn tweede (mislukte) IVF-ronde vorig jaar verviervoudigden mijn sproeten en namen ze mijn gezicht over. Het ziet er nu naar uit dat ik vreselijke schade door de zon heb en ik heb me er zo voor in verlegenheid gebracht.

"Ik wist niet dat hyperpigmentatie een bijwerking is van de IVF en de hormonen die ik heb geïnjecteerd."

Ze zei dat ze ervan werd beschuldigd haar huid te hebben verpest door schade door de zon

De beroemdheid, die getrouwd is met acteur Oliver Mellor, had geen idee dat vruchtbaarheidsbehandeling een toename van oestrogeen zou kunnen veroorzaken, een reden waarom ze donkere kringen onder haar ogen had.

Ze zei dat ze een klein fortuin had uitgegeven om van hen af ​​te komen, maar dat mislukte.

Rhian beëindigde haar post door te zeggen dat ze er zeker van was dat ze de komende maanden meer sproeten zou krijgen, aangezien haar derde IVF-ronde 'opdoemt'.

Ze zei: 'Ronde drie doemt op, wat waarschijnlijk betekent dat er meer zullen verschijnen. Een van mijn vrienden zei dat het lijkt alsof er zich onder mijn ogen een masker in de vorm van een superheld heeft gevormd, omdat ik een vruchtbaarheidsstrijder ben, die ik vanaf nu zal bezitten. "

Rhian werd verteld door vruchtbaarheid artsen het is onwaarschijnlijk dat ze op een natuurlijke manier zwanger wordt nadat uit tests bleek dat ze een eiertelling heeft van een 45-jarige vrouw.

Het koppel heeft al twee mislukte IVF-rondes gehad.

Ze ontdekten dat hun tweede IVF-ronde mislukte in december 2019 en haar derde ronde liep vertraging op vanwege de pandemie van het coronavirus.

We wensen haar het beste bij het starten van haar derde IVF-ronde.

Heeft u last van hyperpigmentatie tijdens een IVF-behandeling? We horen graag uw ervaring, stuur een e-mail naar mystory@ivfbabble.com

 

 

 

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »