Tegen alle waarschijnlijkheid in. Vijf inspirerende verhalen

U overweegt misschien om uw gameten naar een nieuwe klinieklocatie te verplaatsen, hetzij omdat u naar een nieuw huis verhuist, of omdat u een andere kliniek of dokter wilt proberen, of omdat u ze van opslag naar een kliniek moet verplaatsen

Wat uw reden ook is, doe uw huiswerk en doe onderzoek naar een gerenommeerd bedrijf waaraan u uw kostbare eicellen, sperma of embryo's kunt toevertrouwen.

Het is altijd enorm geruststellend om ook te horen van anderen die op reis zijn geweest, letterlijk! Dit is waarom we zo enthousiast waren toen CryoStork deelde enkele verhalen met ons van ouders die op IVF-reizen zijn geweest waarbij hun kostbare gameten werden verplaatst met behulp van hun transportdienst.

Ik heb mijn eieren verzonden

Mijn eerste ronde van IVF met donor eieren was geweldig en succesvol - Ik eindigde met een tweeling, een jongen en een meisje. Jaren later verhuisde ik naar een andere staat en wilde het proces herhalen met mijn resterende embryo's. CryoStork verzonden mijn eieren van de ene IVF-faciliteit naar de andere en alles verliep vlot in het transport. Op de dag van de procedure hoorde ik dat de technicus die de embryo's aanbracht dezelfde was die ze in mijn andere staat eruit haalde. Dit verbazingwekkende toeval gaf me het vertrouwen dat alles met een reden gebeurt en dat er grotere krachten aan het werk zijn. Het deed me ook beseffen dat er een gemeenschap is binnen de mensen en plaatsen die IVF ervaren. We voelen ons vaak zo alleen, maar dat zijn we niet. Iedereen zit in hetzelfde team, van dokters tot patiënten, tot de bedrijven die onze kostbaarste vracht voor ons vervoeren.

-Carline F.

Gedoneerde embryo's

"IVF en onze reis naar de baby was echt moeilijk. We gingen door drie rondes van IVF en uiteindelijk moest kiezen voor gedoneerde embryo's. We hebben een geweldig stel ontmoet Nieuw York en ze schonken vijf embryo's die we kunnen gebruiken. We gebruikten CryoStork om die sneeuwvlokjes naar Chicago te vervoeren. Tot dusver is er een onze mooie zoon geworden. Ik blijf mijn verhaal delen om hopelijk anderen te inspireren. Ik weet dat de verhalen van andere vrouwen me op de been houden! "

-Mary U.

We hebben onze embryo's verplaatst

Vanwege de pandemie zag ik er tegenop om de grote stap te plannen om onze embryo's uit St.. Louis naar North Carolina. Alles met IVF tot dusver was moeilijk te coördineren, kostte tijd, geld en alle kracht die ik dagelijks in me had. Beide klinieken zeiden dat ik me geen zorgen hoefde te maken en beiden stelden voor CryoStork afzonderlijk. ik belde CryoStork enkele formulieren ingevuld heeft een paar keer gebeld. Binnen een week werden de embryo's afgeleverd. Ik was zo geschokt om te zien hoe gemakkelijk dit proces was -- ze deden alle coördinatie, hielden mijn man op de hoogte en bevestigden toen het proces was voltooid. We waren zo blij, en ik kan nooit vergeten naar mijn man te kijken en we zeiden tegelijkertijd: "Onze baby's zijn eindelijk hier."

-Mani N.

Weten dat je niet de enige bent

Ik was heel open met mensen over het afdalen van geassisteerde reproductieve wegen en de feedback was overweldigend positief. Het was zo nuttig om te weten dat onvruchtbaarheid veel voorkomt en ik heb het gevoel dat het de afgelopen decennia echt een lange weg heeft afgelegd - het is geen taboe-onderwerp meer. Ik vond veel inspiratie en kracht door de verhalen van anderen te lezen. De wetenschap dat ik niet de enige was op deze ongelooflijk moeilijke reis, was erg nuttig.

IAan het einde, 10 jaar nadat onze vruchtbaarheidsreis begon, hebben we er twee prachtige kinderen. En het is heel waar wat ze zeggen: all de stress, worstelingen, dagelijkse injecties, echo's, afspraken voor bloedonderzoek, etc. zijn het waard. Die herinner ik me nu niet eens meer.

-Sheilagh C.

Bij mijn man werd leukemie vastgesteld

Op 23-jarige leeftijd kreeg mijn man de diagnose leukemie en onderging hij een stamceltransplantatie. Vanwege zijn behandeling moesten we door IVF gaan om onze eigen kinderen te krijgen. Het IVF-proces was moeilijk. Het was eenzaam, pijnlijk en stressvol. Ik was constant bang dat ik mijn ongeboren kind pijn zou doen als ik een injectie zou missen of deze verkeerd zou toedienen. Maar ik wilde vechten voor ons gezin zoals mijn man deed. En door de genade van God zijn we zwanger van ons eerste kind. Dank aan CryoStork voor de rol die je speelde in de groei van ons gezin!

-Heather C.

Heb je je kostbare gameten vervoerd? We horen graag van je. Was je ongerust? Waarom moest je ze verplaatsen? Was het een vlotte ervaring? Stuur ons een bericht via mystory@ivfbabble.com

Neem voor meer informatie over vervoer contact op met het team op CryoStork. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden. Klik hier in contact te komen.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »