Mijn verhaal als kleuteronderwijzeres is wanhopig TTC

Ik wil mijn reis met jullie delen omdat ik hoop dat ik kan horen van anderen die in een vergelijkbare positie verkeren als ik

Op dit moment wissel ik tussen volledige paniek bij de gedachte dat ik nooit moeder zal worden, en dan, in de volgende hartslag, hoop ik dat mijn volgende (en mijn 4e) ronde van IVF echt zou kunnen werken.

Ik schaam me om dit te zeggen (maar ik weet dat je me niet zult beoordelen), maar na verloop van tijd ben ik het vermogen kwijtgeraakt om andere vrouwen met kinderen te omhelzen, en laat me je vertellen dat dit voor mij, in mijn werk, dit is heel erg moeilijk - aangezien ik een kleuteronderwijzer ben.

Ik ben de hele dag omringd door de kinderen van andere mensen

Ik zorg voor elk mooi kind in mijn klas, en hun welzijn betekent alles voor me, maar terwijl ik ze aan het eind van de dag wegzwaai, kijkend naar de stralende gezichten van ouders, opgewonden om alles te horen over de dag van hun kind, kan ik letterlijk voel mijn hart in tweeën breken.

Ik probeer wanhopig professioneel te blijven, maar ik voel de bitterheid die er hard aan hangt en ik weet niet eens hoe lang ik mijn werk nog kan doen. Ik merk dat ik boos word van domme dingen, zoals wanneer ouders altijd te laat komen om hun kinderen op te halen. Ik denk bij mezelf “kan het je niet schelen? Hoe kun je dat je kind aandoen? Dat zou ik mijn kind nooit aandoen! ”.

Als ik dan moeders zie komen om hun kinderen op te halen met een zwangerschapsstootje of een ander kind in een kinderwagen, wil ik gewoon in tranen uitbarsten. Ik kan er niet eens een hebben! Ik zou er blij mee zijn! Ik zou ervoor zorgen dat ik ALTIJD op tijd was om mijn baby op te halen. Ik zou de meest voedzame lunches voor mijn kind inpakken, niet zoals sommige lunches die deze kinderen naar school brengen. Ik zou ervoor zorgen dat mijn kind nooit een onverwerkte loopneus had, ik zou ervoor zorgen dat mijn kind nooit met vuile kleren naar school kwam. Ik zou ervoor zorgen dat mijn kind wist dat hij / zij het centrum van mijn wereld was. Waarom heb ik deze kans niet gekregen? Waarom kan ik mijn eigen kind niet krijgen? Het leven is zo verdomd moeilijk.

Mijn behandeling is nu 3 keer mislukt

De geweldige hoofdonderwijzer op mijn school is heel erg aardig voor me geweest. Ze gaf me de tijd om naar afspraken te gaan en gaf me tijd en ruimte na elke mislukte ronde. We waren het er allebei over eens dat werk voor sommigen een grote afleiding is, maar voor mij, als kleuteronderwijzeres, omringd door jonge kinderen, was het gewoon geen geweldige manier om te genezen. Voor mij zijn de kinderen slechts een herinnering aan wat ik heb verloren en wat ik misschien nooit zal hebben.

Ik denk dat ik het in me heb om nog maar één ronde IVF te doen. Financieel heeft het ons alles behalve de essentie ontnomen. We hebben elke extra cent die we hebben gebruikt. Dus als deze ronde niet werkt, lopen we weg van de behandeling. Ik ben er ook niet helemaal zeker van of ik weer les kan geven aan zulke jonge kinderen, dus het kan een carrièreswitch betekenen. Het gewicht van de druk is intens.

Er hangt zoveel in deze laatste ronde

Ik heb het hele proces zo enorm uitdagend en uitputtend gevonden. Ik heb het gevoel dat ik na elke ronde meer leer, wat me frustreert omdat ik wou dat ik dingen vanaf het begin had geweten - zoals "verspil geen tijd aan IUI als het sperma van je partner lui is !!". En zeker geen IUI tweemaal als het de eerste keer niet werkte !!!!! Mijn laatste ronde wordt ICSI. Ik hoop dat, omdat ze het sperma daadwerkelijk in de eicel injecteren, ik deze keer daadwerkelijk een embryo kan maken. Stuur me goede vibes, nietwaar?

Ik veronderstel dat de reden dat ik contact wil opnemen, is om troost te zoeken bij andere mensen die het misschien moeilijk hebben zoals ik

Ik weet dat dat gemeen klinkt, maar weten dat je niet de enige bent, is zo belangrijk. Werkt iemand anders met kinderen? Hoe ga je ermee om? Hoe ga je om met de ouders zonder in tranen uit te willen barsten? Hoe zorg je ervoor dat je niet meer wilt schreeuwen 'is je kind echt het middelpunt van je universum? Zo ja, waarom ben je dan altijd te laat als je hem ophaalt ?! " Hoe blijf je kalm en professioneel als je van binnen gebroken bent?

Ik zou ook graag willen weten of iemand de behandeling voorgoed heeft stopgezet, maar een manier heeft gevonden om mentaal te genezen en toch als leraar te blijven werken?

Bedankt voor het naar me luisteren.

Jennifer

x

Heel erg bedankt Jennifer voor het zo open en eerlijk zijn over hoe ze zich voelt. Als haar verhaal je aanspreekt, laat het ons dan weten. We horen graag van je, mystory@ivfbabble.com

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »