Dr. Hector Izquierdo van IVF Spanje beantwoordt de vragen van onze lezers.

Heel erg bedankt aan Dr. Hector Izquierdo van IVF Spanje voor het beantwoorden van de vragen van onze lezers.

PGT-testen - zou je zeggen dat je deze test hebt? (Ik ben 42 en sta op het punt om aan mijn eerste ronde te beginnen)

IVFS: Ja, we zouden je zeker aanraden om PGT te doen om twee redenen: 1- om het succespercentage van de overdracht te verhogen (op jouw leeftijd produceert ongeveer 1 op elke 5 embryo's een zwangerschap) 2- je verwijdert de stress van het testen op chromosomale ziekten ( downsyndroom) tijdens de zwangerschap.

Om meer te lezen over PGT, klik op dit artikel

Is het de moeite waard om NK-cellen na verschillende mislukte implantaties met goede embryo's te controleren op secundaire onvruchtbaarheid of komt het niet vaak voor dat de eerste bevalling enz. Goed verliep (huidige leeftijd 41)?

IVFS: Ik zou ze zeker controleren. H.Hoge NK-celniveaus kunnen de implantatie beïnvloeden. En er is eigenlijk een therapie om het te behandelen - een NK-celbiopsietest.

Om meer te lezen over NK-cellen, klik op dit artikel

Ik ben nog niet begonnen met IVF, maar ik doe nu mijn onderzoek. Ik lees over embryo's van dag 5 en embryo's van dag 6. Wat is het verschil?

IVFS: Er is geen bewezen verschil tussen embryo's van dag 5 en dag 6.

Om meer te lezen over de embryotransfers op dag 5 en 6, klik op dit artikel

Bij mijn man is een slechte spermakwaliteit vastgesteld. Kunt u ons vertellen wat we kunnen doen? Zijn er supplementen die u kunt aanbevelen?

Om de kwaliteit van het sperma te verbeteren, raden we altijd aan om de ejaculatiefrequentie te verhogen. Met betrekking tot supplementen is bewezen dat vitamine C en E goede resultaten hebben.

Om meer te lezen over sperma, klik op dit artikel

Ik ben 43. Wat moet mijn AMH-niveau zijn als ik mijn eigen eieren moet gebruiken? 

In de voortplantingsgeneeskunde is er geen kookrecept! Elk geval is anders, maar ik zou zeggen dat het beste is om zowel de AMH-test als de follikel te laten tellen.

Om meer te lezen over AMH, klik op dit artikel

Kun je echt de kans op succes vergroten met een voorbereiding van 3 maanden - gezond eten en leven, of gaat het allemaal om geluk?

Goede gewoonten kunnen het succes van een transfer of stimulatie altijd verbeteren.

Om meer te lezen over het voorbereiden op een behandeling door middel van gezond leven, klik op dit artikel

Ik heb 3 miskramen gehad. Ik denk er nu over om de kliniek te verhuizen. Als ik naar je toe zou komen, wat zou je dan doen om ervoor te zorgen dat het niet weer zou gebeuren? (Ik ben 37 en heb PCOS)

In jouw geval zouden we zeker dieper ingaan op je immuunsysteem en je bloedstolling.

Om meer te lezen over een miskraam, klik op dit artikel

Ik was geschokt dat mijn embryo niet was geïmplanteerd. Ze zeiden dat mijn voering in orde was en dat het embryo er goed uitzag, dus zoals je kunt zien, ben ik verloren. Waarom zou een gezond embryo zich niet op een perfect gezonde voering implanteren?

Het spijt me echt dat te horen. Om u te helpen, zou ik zeggen dat u de perfecte patiënt bent voor een implantatie venstertest (ErMap). De Endometriale Receptiviteitskaart is een gepersonaliseerde test om de ontvankelijkheidsstatus van het endometrium tijdens de implantatieperiode vast te stellen. ER Map maakt nauwkeurige tijdsbestek identificatie mogelijk van het hoogste moment van endometriale ontvankelijkheid, waardoor de kans op implantatie en zwangerschap wordt vergroot.

Om meer te lezen over mislukte implantatie, klik op dit artikel

Om het team van IVF Spain nog vragen te stellen, ga je dit weekend naar hun stand op onze online vruchtbaarheidsexpo. Klik hier om gratis te registreren. 

 

 

 

 

 

 

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »