Brian McFadden en verloofde Danielle delen hun miskraam liefdesverdriet na mislukte IVF

Brian McFadden, voormalig Westlife-ster, en zijn verloofde Danielle Parkinson hebben hun liefdesverdriet onthuld na haar recente miskraam na een mislukte IVF-poging

Het stel, dat al vier jaar samen is, verloofde zich voor Kerstmis 2019 en probeert al twee jaar zwanger te worden. Helaas hebben ze onderweg complicaties en hartzeer.

Brian, 40, en Danielle, 38, zijn wanhopig om samen een gezin te stichten en ondergaan al meer dan een jaar IVF. Sommige lezers herinneren zich misschien dat Brian al vader is van Molly, 18, en Lilly-Sue, 17, uit zijn eerste huwelijk met Kerry Katona. Danielle heeft echter zelf geen kinderen.

Danielle had het geluk om zwanger te worden tijdens haar eerste IVF-cyclus, maar tragisch genoeg kreeg ze iets meer dan een maand later een miskraam voordat ze zelfs maar de zwangerschap bevestigde. Het paar was begrijpelijkerwijs kapot.

Danielle, die gymleraar is, vertelde hallo: “Ik was ongeveer vijf weken binnen. Ik voelde me zwanger. Ik had rugpijn en wat vermoeidheid. Toen begon ik te bloeden en de symptomen verdwenen. Ik heb een zwangerschapstest gedaan en deze was negatief. Een bloedtest in het ziekenhuis bevestigde dat ik de baby had verloren. "

Om het probleem nog pijnlijker te maken, was Brian in Dubai voor een werkfunctie, en dus kon Danielle alleen telefonisch met haar partner praten. Ze voelde zich te moedeloos bij hem vandaan, dus vloog ze naar Dubai om zo snel mogelijk bij hem te zijn. Brian was in ontkenning en hij had moeite het slechte nieuws te accepteren. Hij "geloofde niet dat de baby weg was."

De zanger zorgde ervoor dat een topgynaecoloog Danielle onderzocht terwijl ze in de VAE waren, en hij voerde een scan uit die het vernietigende nieuws bevestigde. Pas tijdens deze scan kon Brian de tragische realiteit accepteren. Hij zegt: "Het was het ergste zinkende gevoel ooit."

Het echtpaar is doorgegaan met het stichten van een gezin door een tweede IVF-behandeling te ondergaan die helaas niet werkte

Ze hebben de optie voor nog minstens twee IVF-cycli en hebben gezegd dat ze zouden overwegen om de diensten van een surrogaat te gebruiken. Ze staan ​​ook open voor adoptie.

Het paar heeft het afgelopen jaar meerdere teleurstellingen meegemaakt, omdat ze vanwege de Covid-19-pandemie hun huwelijk moesten uitstellen. 'We hebben onze plannen voorlopig in de wacht gezet. We zullen gewoon afwachten wat er de komende maanden gebeurt. "

Danielle en Brian begonnen met daten in 2016 nadat ze waren geïntroduceerd door collega-zangeres Cole Paige. Nadat hij de grote vraag had gesteld, tweette hij: “Ter info: ik ben verloofd met het mooie @DaniParky. En ja, ik ben heel erg blij xxxx. " Het echtpaar woont in Rochdale en hoopt zo snel mogelijk een kind te verwelkomen.

Als u een miskraam heeft gehad, bekijk dan deze aflevering van de Cope Talks. Ons ongelooflijke panel van experts biedt zulke belangrijke adviezen, begeleiding en coping-tools

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »