Oma baart liefdevol haar eigen kleinkinderen

Als we in het verleden aan grootmoeders denken, kan het ons vergeven worden te denken aan oudere dames, die misschien graag breien en jam maken. Tegenwoordig kunnen grootmoeders cool, trendy en bovendien jong zijn

Maar voor één grootmoeder is haar onbaatzuchtige daad voor haar dochter een grote stap verder gegaan: ze heeft haar eigen kleinkinderen gekregen.

Michaela Gump-Johnson heeft het verhaal verteld van het zien van haar ongeboren tweeling op het echografisch scherm en het opwellen van emotie, zoals elke moeder zou doen. Het enige verschil was dat de scan niet van haar buik was, maar van die van haar moeder.

Op 23-jarige leeftijd werd Michaela gediagnosticeerd met baarmoederhalskanker en werd ze geconfronteerd met de realiteit dat ze haar drie jaar oude zoon niet kon voorzien van een broer of zus

Haar artsen vertelden haar dat de kankerbehandeling die ze nodig had haar vruchtbaarheid zou schaden.

Dus besloot Michaela na lang wikken en wegen dat ze haar eieren zou invriezen. Ze wist dat ze een draagmoeder nodig zou hebben om een ​​toekomstige baby te dragen, en maakte zich zorgen over wie dit zou kunnen zijn.

Op dat moment kwam haar moeder tussenbeide en zei dat ze Micaela's surrogaat zou zijn wanneer ze het nodig had

Na Michaela's behandeling vierde ze twee dingen - te horen krijgen dat ze kankervrij was en de positieve zwangerschapstest van haar moeder, de 42-jarige Sheila, na een vruchtbaarheidsbehandeling met Michaela's bevroren eieren.

Toen, nog een verrassing, was Sheila zwanger van een tweeling, een jongen en een meisje!

Het moeder-dochter-duo maakt er echter geen been van - ze hebben het allebei moeilijk gevonden, vooral omdat vrienden hun bezorgdheid hebben geuit. Michaela zegt dat ze bang was dat ze moeite zou hebben om een ​​band met de baby's te krijgen nadat ze ze niet had gedragen, en Sheila was bang dat ze haar moederlijke gevoelens niet tegen de baby's zou kunnen bestrijden, en zei dat haar hoofd wist dat het niet haar baby's waren, maar haar lichaam denkt misschien anders.

Maar al die angsten waren weggenomen na de geboorte van de tweeling en iedereen past zich perfect aan hun nieuwe rollen aan.

Wat een fantastisch verhaal!

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »