Shaun T, oprichter van Insanity, deelt zijn ervaringen met een tweeling na 12 mislukte surrogaatpogingen

Het is moeilijk te geloven dat het pas 6 jaar geleden is dat fitnesstrainer Shaun T de Insanity-training heeft gemaakt.

Zoveel mensen gebruiken dit innovatieve fitnessregime nu om in een geweldige vorm te komen dat het nu een van 's werelds favoriete manieren is om te trainen. Terwijl Shaun T al het carrièresucces had dat iedereen zich maar kan wensen, worstelden hij en zijn man en zakenpartner Scott Blokker om hun gezin te stichten.

Het was geen gemakkelijke reis

“We hebben alles meegemaakt waar koppels die worstelen met vruchtbaarheid doorheen gaan. . . testen, twijfel, verdriet, niet weten, wachten. '

Tijdens hun reis naar het ouderschap ondergingen ze 12 pogingen, 6 verschillende eiceldonoren, 5 verschillende surrogaten, 2 artsen, een miskraam en duizenden dollars om hun tweelingzonen eindelijk op deze wereld te verwelkomen. Little Silas Rhys en Sander Vaughn delen dezelfde eiceldonor, terwijl Sander van het sperma van Shaun is en Silas van het sperma van Scott.

De kleine babyjongens werden op slechts 2 minuten van elkaar afgeleverd

Shaun is altijd de trotse papa en riep uit dat de interviewer kan: 'Stel alle vragen die je wilt! Het verbaast me hoeveel ik heb geleerd. '

Hun lieve kleine jongens werden in november een jaar en kwamen zo ver sinds hun geboorte na 32 weken en hun eerste 3 weken leven doorgebracht in de NICU.

'Op hun laatste nacht daar hadden we geen monitoren, geen verpleegsters, alleen wij. Ik herinner me dat ik dacht: 'Dit wordt een fluitje van een cent.' Ik had het zo mis. Ze huilden non-stop! '

Het echtpaar ervoer veel van de normale ups en downs - voornamelijk downs - gedurende de eerste 4 maanden van het leven van hun tweeling

'Het was vreselijk', zegt Shaun, die nu kan lachen om de donkere tijden in het verleden. 'We kregen meer ruzies dan we ooit in onze hele relatie hadden gehad. Ik vroeg me zelfs af of we ons huwelijk hadden verpest door kinderen te krijgen, maar het waren niet de kinderen. Het was niet slapen! '

Het hebben van 2 preemies in hun huis betekende dat zowel Shaun als Scott hun baby's de klok rond voedden. Scott kan er nu met een glimlach op terugkijken. "Weken achtereen wekenlang niet meer dan twee uur slaap achter elkaar is moordend." Hij deelt dat baby Sander niet zou eten of zou spugen als hij dat deed. "We voelden ons slecht, maar om 3 uur was het: 'Oké, wie wil Sander?'"

Nu de baby's hun slapeloze nachten zijn ontgroeid, hebben Shaun en Scott hun rollen neergelegd.

Scott beheert het schema van de familie, terwijl bij de ondeugende Shaun alles draait om entertainment. 'Ik doe alle planning - babysitters, winkelen, dokters - en Shaun brengt het plezier.'

Het paar nam elk een maand vaderschapsverlof op en kon werknemers inhuren om te helpen met hun Insanity-bedrijf

De ouders van Scott wonen naast de deur, dus ze waren een enorme hulp.

Ze hebben nu een vaste routine die hen helpt hun baby's gelukkig te houden en hun partnerschap sterk te houden. 'We high-five de hele tijd. Het versterkt dat we een team zijn als ouders. Ik heb twee geweldige adviezen gekregen. De vader van Scott vertelde me: 'Je komt niet in de wereld van de baby's. Ze komen in de jouwe ', en dat maakte me enthousiast om hen het leven te laten zien dat we leven. De tweede was van mijn grootvader, die 56 jaar met mijn grootmoeder getrouwd was.

Hij zei: 'Ga nooit boos naar bed', en wij niet. De verbondenheid die je aan het eind van de dag voelt, is de drijvende kracht achter hoe je de volgende dag wakker wordt, dus elke nacht vallen we hand in hand in slaap. ”

We kunnen niet gelukkiger zijn voor Scott en Shaun en wensen hen al het geluk in de wereld. Hun verhaal geeft hoop aan alle ouders die worstelen om zwanger te worden met IVF, en geeft ons allemaal hoop.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »