IVFbabble is verheugd om de eerste Online Fertility Expo ter wereld te lanceren

Proberen zwanger te worden is moeilijk, heel moeilijk. We omschrijven het als een spel van slangen en ladders. Net als u vooruitgang boekt, gebeurt er iets en u kunt 4 stappen terug doen en van die ladder naar beneden vallen naar waar u bent begonnen. Natuurlijk gebeurt dit niet voor iedereen, maar voor velen van ons klinkt dit zo waar.

Dit is ons zo vaak overkomen, en het is pas nu, achteraf gezien, dat we kunnen zien waar we fout zijn gegaan - we hebben geen vragen gesteld, we hebben onze eigen onvruchtbaarheid niet begrepen, we hebben de feiten niet onderzocht of gekeken bij onze opties. Dit is waarom we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat anderen die proberen zwanger te worden, gewapend zijn met zoveel mogelijk ondersteuning, informatie en begeleiding, zodat ze zoveel mogelijk duidelijkheid hebben om weloverwogen beslissingen te nemen en de reis die ze zijn.

De wereldwijde coronavirus pandemie kan ons allemaal op slot zetten, maar het zal ons er niet van weerhouden om u voor te bereiden op de behandeling, aangezien de beperkingen veilig worden opgeheven en de deuren van de kliniek eindelijk weer opengaan!

We zijn sterker dan ooit van mening dat het belangrijk is voor diegenen die proberen zwanger te worden om toegang te krijgen tot ondersteunende diensten, klinieken en wellness-opties.

Dit is waarom we zo enthousiast zijn om onze gratis Babble Online Fertility Expo te lanceren !!!

Onze online vruchtbaarheidsbeurs geeft u de kans om uw vruchtbaarheidsopties te verkennen en geeft u gratis toegang tot vruchtbaarheidsklinieken, consultants, verpleegkundigen, draagmoederschapsbureaus, welzijnsondersteuningsdeskundigen en liefdadigheidsinstellingen.

Je kunt afstemmen op sessies met opwindende sprekers, paneldiscussies en een bezoek brengen aan de netwerklounge waar je anderen kunt ontmoeten die soortgelijke ervaringen van over de hele wereld doormaken.

Er is ook een mogelijkheid voor diegenen die individuele hulp willen, om een ​​vertrouwelijk gesprek in te plannen.

Het is hartverscheurend als de pauzeknop op vruchtbaarheidsbehandelingen is ingedrukt, maar dit geeft u de mogelijkheid om toegang te krijgen tot een groot aantal experts in de vruchtbaarheidswereld die u kunnen helpen begrijpen hoe u deze tijd het beste kunt gebruiken voordat uw behandeling begint, om uw gezondheid te krijgen , wellness en voeding in topvorm.

Dus hoe werkt het?

Nadat u zich gratis heeft geregistreerd, kunt u naar de virtuele lounge gaan. Daar ziet u een lijst met opties waaruit u kunt kiezen. Vanaf daar kun je naar binnen gaan en beginnen met verkennen!

Vanuit het comfort van uw eigen huis kunt u:

Blader door de beursstands.

Kijk in welke klinieken u mogelijk geïnteresseerd bent.

Stel toonaangevende experts vragen over uw eigen vruchtbaarheid, in één op één consulten.

Luister naar gesprekken van vruchtbaarheidsexperts.

Wanneer start het?

We lanceren op 8 juni 2020. De virtuele expo is een 24/7 evenement dat de komende 12 maanden zal doorlopen.

Het hele jaar door zijn er vier 'live-evenementen', waarvan de eerste op 18 en 19 juli, terwijl de rest van de tijd 'on-demand' is en al die TTC's te allen tijde toegang hebben tot informatie.

Als je aan het browsen bent tijdens een 'live evenement', kun je een stand 'benaderen', die 'bemand' zal worden door de kliniek, consulent of vruchtbaarheidsexpert. U kunt een gesprek beginnen met de expert of, als er een 'wachtrij' is, een afspraak maken en u wordt teruggemaild als de expert vrij is.

Als u door de 'on-demand'-periode bladert, die over slechts een paar dagen begint, kunt u eenvoudig afspraken maken om met een expert te spreken en zij zullen u een e-mail sturen met een tijd om te praten die bij u past.

Gedurende zowel 'live' als 'on-demand' periodes kunt u gesprekken van wereldberoemde experts bekijken

Alle aanwezigen krijgen hun eigen virtuele goodiebag vol met aanbiedingen, winkelbrochures, video's, witboeken en links naar de informatie die ze hebben verzameld.

We willen de ervaring zo ondersteunend mogelijk maken, zodat we feiten kunnen vinden, met gemakkelijke toegankelijkheid van overal ter wereld.

Om u aan te melden voor de beurs hoeft u alleen maar hier te klikken. Toegang is gratis en we sturen u een link zodra deze op 8 juni 2020 wordt geopend.

We zien je graag op de Online Fertility Expo !!

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »