Onze online virtuele vruchtbaarheidsexpo. Volgende live-evenement, 3 en 4 oktober

Proberen zwanger te worden is moeilijk, heel moeilijk. We omschrijven het als een spel van slangen en ladders. Net als u vooruitgang boekt, gebeurt er iets en u kunt 4 stappen terug doen en van die ladder naar beneden vallen naar waar u bent begonnen. Natuurlijk gebeurt dit niet voor iedereen, maar voor velen van ons klinkt dit zo waar.

Dit is ons zo vaak overkomen, en het is pas nu, achteraf gezien, dat we kunnen zien waar we fout zijn gegaan - we hebben geen vragen gesteld, we hebben onze eigen onvruchtbaarheid niet begrepen, we hebben de feiten niet onderzocht of gekeken bij onze opties. Dit is waarom we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat anderen die proberen zwanger te worden, gewapend zijn met zoveel mogelijk ondersteuning, informatie en begeleiding, zodat ze zoveel mogelijk duidelijkheid hebben om weloverwogen beslissingen te nemen en de reis die ze zijn.

De wereldwijde coronavirus pandemie kan ons allemaal op slot zetten, maar het zal ons er niet van weerhouden om u voor te bereiden op de behandeling, aangezien de beperkingen veilig worden opgeheven en de deuren van de kliniek eindelijk weer opengaan!

We zijn sterker dan ooit van mening dat het belangrijk is voor diegenen die proberen zwanger te worden om toegang te krijgen tot ondersteunende diensten, klinieken en wellness-opties.

Daarom zijn we zo opgewonden dat we onze gratis Babble Online Fertility Expo hebben gelanceerd !!!

Onze online vruchtbaarheidsexpo geeft u de kans om uw vruchtbaarheidsopties te verkennen en geeft u gratis toegang tot vruchtbaarheidsklinieken, adviseurs, verpleegsters, draagmoederschapsbureaus, deskundigen op het gebied van welzijnsondersteuning en goede doelen.

Je kunt afstemmen op sessies met opwindende sprekers, paneldiscussies en een bezoek brengen aan de netwerklounge waar je anderen kunt ontmoeten die soortgelijke ervaringen van over de hele wereld doormaken.

Er is een mogelijkheid voor degenen die individuele hulp willen, om een ​​vertrouwelijk gesprek te plannen.

Het is hartverscheurend als de pauzeknop op vruchtbaarheidsbehandelingen is ingedrukt, maar dit geeft u de mogelijkheid om toegang te krijgen tot een groot aantal experts in de vruchtbaarheidswereld die u kunnen helpen begrijpen hoe u deze tijd het beste kunt gebruiken voordat uw behandeling begint, om uw gezondheid te krijgen , wellness en voeding in topvorm.

Dus hoe werkt het?

Nadat u zich gratis heeft geregistreerd, kunt u naar de virtuele lounge gaan. Daar ziet u een lijst met opties waaruit u kunt kiezen. Vanaf daar kun je naar binnen gaan en beginnen met verkennen!

Vanuit het comfort van uw eigen huis kunt u:

Blader door de beursstands.

Kijk in welke klinieken u mogelijk geïnteresseerd bent.

Stel toonaangevende experts vragen over uw eigen vruchtbaarheid, in één op één consulten.

Luister naar gesprekken van vruchtbaarheidsexperts.

Wanneer is het gelanceerd?

We zijn op 18 juli 2020 begonnen met ons eerste live-evenement en de virtuele expo is een 24/7 evenement dat de komende 12 maanden zal rollen.

Er zullen het hele jaar door drie 'live-evenementen' zijn, waarvan de eerste op 18 en 19 juli is, terwijl de rest van de tijd 'on-demand' is en al die TTC's te allen tijde toegang hebben tot informatie.

Als je aan het browsen bent tijdens een 'live evenement', kun je een stand 'benaderen', die 'bemand' zal worden door de kliniek, consulent of vruchtbaarheidsexpert. U kunt een gesprek beginnen met de expert of, als er een 'wachtrij' is, een afspraak maken en u wordt teruggemaild als de expert vrij is.

Als u door de 'on-demand'-periode bladert, kunt u eenvoudig afspraken maken om met een expert te spreken en zij zullen u een e-mail sturen met een spreektijd die bij u past.

Gedurende zowel 'live' als 'on-demand' periodes kunt u gesprekken van wereldberoemde experts bekijken

Alle aanwezigen krijgen hun eigen virtuele goodiebag vol met aanbiedingen, winkelbrochures, video's, witboeken en links naar de informatie die ze hebben verzameld.

We willen de ervaring zo ondersteunend mogelijk maken, zodat we feiten kunnen vinden, met gemakkelijke toegankelijkheid van overal ter wereld.

Om u aan te melden voor de beurs hoeft u alleen maar hier te klikken.

We zien je graag op de Online Fertility Expo !!

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »