Maak kennis met de geweldige vrouw die haar eieren vijf keer heeft geschonken!

In het leven ontmoeten we buitengewone mensen die ons verbazen met hun onbaatzuchtige gedrag en vriendelijkheid

Andere keren zijn er buitengewone mensen die zulke buitengewone dingen doen, maar we kunnen gewoon geen woorden vinden om ze te beschrijven.

Een van die vrouwen is Taylor Darling uit de Amerikaanse Assemblee, en wat een schat is ze! Taylor, uit New York, heeft maar liefst vijf keer haar eieren gedoneerd om vijf verschillende paren te helpen het kind te krijgen dat ze altijd al wilden hebben.

Taylor vertelde de New York Post dat ze het geweldig vond dat vijf verschillende families haar kozen en zei: 'Ik heb de families nooit ontmoet. Het is leven. Je brengt leven in de wereld ”.

Gedoneerde eieren kunnen ongeveer 60% kans op succes hebben en Taylor heeft geluk dat ze hoop en vreugde kan brengen aan stellen en gezinnen

Ondanks dat een vrouw in de staat New York $ 10,000 heeft betaald om hun eieren te doneren, zegt Taylor dat ze het nooit als een 'bijzaak' heeft gezien. Ze deed het zelfs niet om betaald te worden en beschreef haar eieren als van onschatbare waarde.

Het is een slopend proces om eieren te doneren. Een vrouw die ervoor kiest om dit te doen, zal een zeer vergelijkbaar proces doorlopen als vrouwen die een IVF-cyclus ondergaan. Dit omvat een reeks hormooninjecties om hun eierproductie tot meer dan één te stimuleren, zoals normaal is tijdens de menstruatiecyclus.

Daarna volgt na een paar weken een chirurgische procedure om de rijpe eieren uit de eierstokken te halen, met behulp van een lange, dunne naald door de vagina. Dit wordt uitgevoerd onder sedatie om pijn en ongemak te minimaliseren.

Afro-Amerikaan Taylor vertelde de New York Post dat ze "verrast was te horen dat er een markt was bij vruchtbaarheidsklinieken voor eieren van zwarte vrouwen"

'Ik bleek wat de dokters een' perfect exemplaar 'noemen, zei ze, en onthulde eerst dat ze donor zou worden als ze met andere wetgevers zou praten over draagmoederschap in de staat.

Er wordt momenteel gediscussieerd over een wetsvoorstel om draagmoederschapscontracten legaal te maken - wat goed nieuws is omdat zoveel homo- en onvruchtbare stellen naar andere staten moeten reizen waar betaald draagmoederschap met bindende contracten legaal is. Betaald draagmoederschap is illegaal in New York.

Over het onderwerp zei Taylor: 'Je verliest een kans voor een hele groep mensen die erover denken hun gezin uit te breiden. Het gaat om het bieden van opties. Ik steun vrouwen die keuzes hebben. Ik wil het keuzerecht van een vrouw steunen. '

“Ik deelde mijn verhaal met andere wetgevers en begreep de noodzaak van veiligheid en bescherming voor vrouwelijke vervoerders in surrogaatcontracten. Er is een geschiedenis geweest waarin mensen in dit land misbruik maakten. Veiligheid en bescherming voorop ”

'Maar op dit moment zijn er nergens waarborgen.'

Overweeg je om je eieren te doneren? Heeft u gekozen voor eiceldonatie? We horen graag van u op mystory@ivfbabble.com

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »