Hoe gaat het met je lockdown-dieet?

Hoe gaat het met je lockdown-dieet?

We proberen goed te zijn en hebben de voedingsrichtlijnen van Sue Bedford op onze IGTV gevolgd. Echter, met vergrendeling, het eten van drie maaltijden per dag, regelmatig snacken, (de ontdekking van Tonny's chocolade !!) trainingsbroeken die werkkleding vervangen en slechts één keer dat een vorm van beweging een dag toelaat, is het heel gemakkelijk voor die extra kilo's om langzaam te worden nestelen zich en de elastische taillebanden strekken zich iets harder uit.

Nu klinieken gesloten zijn vanwege de coronavirusepidemie en behandelplannen in de wacht zijn gezet, hebben velen van u ons verteld dat u uw motivatie bent kwijtgeraakt omdat u zo overstuur en boos bent

Omdat er geen vaste datum in het dagboek voor behandeling is, voelt u zich moeilijk vast te houden aan de hoop, wat op zijn beurt een domino-effect heeft gehad op uw lichamelijke gezondheid. We hadden een e-mail van een lezer een paar weken geleden ze legde uit dat ze elke avond was gaan drinken. We kunnen volledig zien waarom je zo zou kunnen dippen, maar we willen dat je weet dat we hier voor je zijn, samen met onze geweldige experts, om je te helpen de heerschappij stevig vast te houden, zodat je fit en gezond blijft voor wanneer je vruchtbaarheid behandeling begint - en het zal opnieuw beginnen

Gisteren is tijdens onze 'Cope Talks' het onderwerp gewicht en BMI ter sprake gekomen. De vraag die werd gesteld was "wat moet mijn optimale BMI-niveau zijn bij het starten van een vruchtbaarheidsbehandeling?". (BMI wordt berekend door de verhouding tussen lengte en gewicht te vergelijken - gewicht in kilogram gedeeld door hoogte in vierkante meters.)

Het National Institute for Clinical Evidence (NICE) en de British Fertility Society (BFS) bevelen een BMI tussen 19 en 30 aan voorafgaand aan een vruchtbaarheidsbehandeling

Onze ongelooflijke panelleden van experts, bestaande uit Dr. Serena Chen, James Nicopoulos en Monica Moore, legden uit dat een gezonde BMI belangrijk is als het gaat om vruchtbaarheid, en dat beslissingen over een gezonde levensstijl je de beste kans op een succesvolle cyclus geven, en de eerdere je begint hoe beter.

Crash-diëten zijn niet de manier om af te vallen. Als u te snel afvalt, zal moeder natuur denken dat u honger lijdt, en het is onwaarschijnlijk dat een baby op dit moment een goed idee is.

Maak verstandige keuzes met uw dieet om uw lichaam in de best mogelijke vorm te krijgen, net zoals Melissa Staley uit Derbyshire dat deed toen ze een enorme steen van negen, bijna de helft van haar lichaamsgewicht, verloor om moeder te worden. Na bijna 15 jaar geprobeerd te hebben zwanger te worden met haar man David, zocht het paar behandeling bij een vruchtbaarheidskliniek.

Op 20-steen leefde Melissa op een dieet van suikerachtige, koolzuurhoudende dranken. Haar vruchtbaarheidskliniek vertelde haar dat ze voor de beste kansen moest afvallen. En afvallen deed ze!

Wetende dat ze drastische maatregelen moest nemen toen ze haar gewicht van 20 steen zag bereiken, was ze geschokt toen ze hoorde dat haar Body Mass Index of BMI 46 was. Een gezonde BMI is lager dan 30. Melissa en David waren bang dat ze dat niet zouden doen ' ze kan geen IVF-behandeling krijgen als ze niet is afgevallen.

Maar nadat ze in het verleden op dieet was geweest, vond ze het altijd moeilijk om het gewicht af te houden. Als ze een steen of twee stenen zou verliezen, zou ze weer normaal gaan eten en zou het gewicht weer omhoog kruipen.

Melissa's gewichtstoename werd ook verergerd door het polycysteus ovariumsyndroom of PCOS

Dus deze keer was ze vastbesloten om te slagen en stopte ze onmiddellijk met het drinken van suikerhoudende dranken en sneed ze zelfs suiker uit haar koffie. Ze zegt dat ze over het algemeen gezondere keuzes heeft gemaakt, zoals het kiezen van vetarme versies van alles en hoewel het moeilijk was, begon ze af te vallen. Hoe meer ze verloor, hoe vastberadener ze zich voelde.

Melissa kreeg toen een IVF-behandeling en het stel verwacht deze zomer hun eerste baby, een kleine jongen! Gewend aan het dragen van een jurk maat 22 tot 24, draagt ​​Melissa nu een maat 14 tot 16, zelfs in zwangerschapskleding.

Na de aankomst van hun zoon is ze van plan door te gaan met afvallen. Melissa zegt dat ze nu alles van eten weet, en haar relatie met eten is nu heel anders. Ze prijst de NHS en zegt dat haar medische team haar geweldig ondersteunde door zowel haar gewichtsverlies als haar IVF.

Langzaam en stabiel is echt de manier om de vruchtbaarheid van uw lichaam fit te krijgen. Je hoeft jezelf geen traktaties te ontzeggen, maar maak ze precies dat - af en toe een traktatie. Dit is je voorbereidingstijd. Gebruik het om alles te doen wat je kunt, zodat je klaar bent als je groen licht krijgt om met de behandeling te beginnen. Laten we geen kostbare tijd verspillen.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »