Kijk eens goed naar je broek ... doen ze meer kwaad dan goed?

Heb je de grap gehoord over mannen die een strakke broek vermijden als ze vader willen worden? Nou, het is niet alleen het verhaal van een oude vrouw - er is enige waarheid over het kiezen van de juiste broek om de vruchtbaarheid te helpen. Dus, als je merkt dat je veel vrije tijd hebt terwijl je in een gesloten ruimte zit, waarom zou je dan niet uit je ondergoedlade gaan en alles aan de krappe kant verwijderen.

Hoewel de studies die zijn gedaan, zijn niet enorm geweest, ze hebben geconcludeerd dat het dragen van nauwsluitend ondergoed de temperatuur van de testikels voldoende verhoogt om de motiliteit en het aantal zaadcellen aanzienlijk te verminderen en. Dat, in combinatie met het feit dat veel vruchtbaarheidsklinieken suggereren dat mannen die zwanger willen worden, boxershorts moeten dragen, is voor ons voldoende om rechtop te zitten en te luisteren.

Omdat sperma constant wordt gemaakt en groeit rond een cyclus van zes weken, zijn ze veel gevoeliger voor kleine veranderingen in de omgeving dan het ei.

De positieve kant hiervan is dat de vruchtbaarheid van een man snel kan profiteren van een paar eenvoudige veranderingen. En een van die veranderingen, geloof het of niet, is echt je broekkeuze.

Gezondheid en fitness, alcohol, sigaretten, drugs, stress en milieukwesties zoals pesticiden en chemicaliën in de watervoorziening kunnen allemaal de productie van sperma beïnvloeden. Grotere problemen zoals genetica spelen natuurlijk ook een rol, maar veel factoren kunnen de vruchtbaarheid van een man beïnvloeden. Elke kleine factor kan het omslagpunt zijn van levensvatbaar sperma tot onvruchtbaarheid.

Sperma profiteert van een constante lichaamstemperatuur, in feite is de optimale temperatuur voor de productie van sperma een paar graden koeler dan de lichaamstemperatuur van 37 graden. Het dragen van een strakke broek brengt de testikels dichter bij het lichaam, wat op zijn beurt de temperatuur verhoogt en zorgt voor minder dan optimale omstandigheden. Deze warme omgeving kan leiden tot minder actief sperma, ook wel slechte beweeglijkheid van het sperma genoemd, en uiteindelijk tot de productie van minder en abnormaal gevormd sperma.

Ons favoriete citaat komt van Dr. Gillian Lockwood die uitlegt dat de moderne voorliefde voor nauwsluitende onderkleding inging tegen duizenden jaren menselijke praktijk:

'Als je je voorstelt tijdens de evolutietijd, zouden onze kerels over de Savannah hebben gewandeld met een beetje berenvel om hun middel heen gebonden, anders was het een commando geworden. Daarna leg je ze in een warm bad of in strakke lycra als ze gaan fietsen - het is niet erg goed voor hun sperma. ”

Er is nog een andere factor in de mannelijke vruchtbaarheid waar de juiste broek mannen tegen kan beschermen. Er zijn nu veel onderzoeken die laten zien hoe straling van mobiele telefoons kan onvruchtbaarheid veroorzaken bij mannen.

Deze straling kan cellen en DNA beschadigen, inclusief het kwetsbare ontwikkelende sperma. Onderzoek heeft aangetoond hoe straling van mobiele telefoons de beweeglijkheid en levensvatbaarheid van sperma beïnvloedt, evenals de testosteronniveaus. Het kan sperma doden of beschadigen, zodat ze hun werk niet meer kunnen doen. Op een voldoende grote schaal, en in combinatie met andere factoren, kan dit leiden tot onvruchtbaarheid.

Om straling van mobiele telefoons tegen te gaan, kun je ondergoed kopen met speciale beschermende stof om te beschermen tegen straling van telefoons en wifi, zoals de SYB afgeschermde boksers Het innovatieve ontwerp maakt gebruik van een ongelooflijk hoog niveau van puur zilver dat de straling afbuigt. Richard Branson heeft dit soort innovatieve broeken beschreven als "superheldenbroeken"!

Het is een feit dat als je je testikels oververhit, je de spermaproductie zou kunnen beschadigen, dus het zou geen kwaad om over te schakelen naar loszittende boxershorts. Wanneer je probeert zwanger te worden, voelt het goed om te weten dat je er alles aan doet om je kansen op succes te vergroten.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »