Mijn mening over een mogelijke hausse bij echtscheidingen, door mevrouw P

Oh je maakt een grapje. Een echtscheiding? Nee. Dit soort nieuws moet stoppen. Eerst wordt mijn ivf-cyclus op tragische wijze voor onbepaalde tijd onderbroken en nu bestaat de kans dat ik tijdens onze zelfisolatie zo woedend op mijn man word dat ik uiteindelijk van hem wil scheiden als ik eindelijk 'vrij' ben?

Waar laat dat mij achter? Nee, dit is een nieuwsbericht dat ik niet wil geloven. Ik moet iets doen om ervoor te zorgen dat mijn plannen om moeder te worden, op een bepaald spoor blijven, wat betekent dat ik de vader van mijn toekomstige baby heel erg met me getrouwd moet houden.

Laten we dus eens kijken naar enkele dingen die de experts zeggen over de echtscheidingspercentages.

Top celeb echtscheidingsadvocaat Barones Shackleton, die de beroemde Sir Paul McCartney vertegenwoordigde in zijn scheiding met Heather Mills, zei dit:

"De voorspelling onder echtscheidingsadvocaten is dat het na zelfopgelegde opsluiting zeer waarschijnlijk is dat het aantal echtscheidingen zal stijgen".

Oh jee….

Volgens de Global Times in China, het aantal echtscheidingen nam sterk toe toen koppels eindelijk vrij waren, nadat eerder deze maand de lockdown-beperkingen waren versoepeld in In Xi'an, een provincie in China. Een ambtenaar gaf de schuld aan de quarantaine "Veel paren zijn al meer dan een maand thuis met elkaar verbonden, wat de onderliggende conflicten opriep".

Oh jee….

Aidan Jones, algemeen directeur van liefdadigheidsinstelling voor relaties, Relate, is het er ook mee eens dat zelfisolatie zorgen kan baren bij gehuwde paren: "Onze relaties zullen enorm belangrijk zijn om ons door deze ongekende tijd heen te helpen, maar zelfisolatie, sociale afstand en zorgen over zaken als financiën kunnen hen ook onder extra druk zetten".

Oh jee….

Ik denk dat het logisch is.

Dus wat moet ik doen om ervoor te zorgen dat er in de komende 6 maanden geen overgang naar een huwelijksrelatie plaatsvindt?

Hoe laat ik de gewoonten die ik niet eerder had herkend vanwege de fysieke afstand die we ooit hadden, niet bij me krijgen? 24/7 bij Mr P zijn betekent dit:

  • Hij laat de badkamerdeur open als hij een plasje heeft.
  • Hij heeft een heel krankzinnige werkstem wanneer hij zijn collega's belt.
  • Hij snakt veel te vaak gedurende de dag.
  • Hij dut 's middags en snurkt zwaar (alsof het 3 uur' s nachts is)
  • Hij let goed op hoe vaak ik mijn handen moet wassen om er zeker van te zijn dat ik grondig ben.
  • Hij houdt mijn alcoholgebruik in de gaten.

Dit is ons leven voor onbepaalde tijd en dus moet ik snel iets doen.

A studie van de Universiteit van Exeter, waar barones Shackleton achter staat, heeft tien belangrijke vragen gesteld om te bepalen of uw relatie de tand des tijds zal doorstaan.

Blijkbaar, volgens barones Shackleton, zal het blijven stellen van deze vragen de relatie helpen opbouwen:

Zijn mijn partner en ik een 'goede match'?

Willen we dezelfde dingen in onze relatie en uit het leven?

Zijn onze verwachtingen realistisch?

Zien we over het algemeen het beste in elkaar?

Hebben we een sterke vriendschapsbasis?

Zijn we allebei toegewijd om moeilijke tijden door te komen?

Werken we er allebei aan om onze relatie levendig te houden?

Hebben we allebei het gevoel dat we dingen vrij kunnen bespreken en met elkaar kwesties kunnen aankaarten?

Hebben we allemaal ondersteunende anderen om ons heen?

Als we met stressvolle omstandigheden worden geconfronteerd, zouden we dan samenwerken om er doorheen te komen?

Ik las ook een quote van Relatie psychotherapeut Kate Moyle onlangs in The Independent.

'Communicatie is de sleutel. Probeer zo duidelijk mogelijk met elkaar te zijn. Als je gefrustreerd of gestrest bent, probeer dan 'ik'-uitspraken te gebruiken om te communiceren hoe je je voelt. 'Ik voel' is heel anders dan 'Als je x, ik x' of 'Je laat me voelen', het is heel gemakkelijk om de schuld in te gaan als we gestrest zijn en het helpt niemand. ”

Ik zal deze overlevingstechnieken zeker proberen. Ik hou echt van mijn man en we zijn allebei verwoest door niet alleen de staat van de wereld, maar ook door de onzekere toekomst van onze ouders, dus we hebben elkaar nodig. Ik ben vastbesloten niet een van de echtscheidingsstatistieken te zijn.

We zullen bij elkaar blijven en klaar zijn om onze vruchtbaarheidsbehandeling te hervatten, hand in hand zodra we de duimen uit onze kliniek halen.

Ik zal het advies en de begeleiding van de experts opvolgen - ik zal communiceren en ik zal mezelf de 10 belangrijkste vragen stellen om de zaken onder controle te houden. Ik zal mezelf eraan herinneren wat een geweldige man ik ondanks zijn vervelende gewoonten heb. Ik zou zelfs mijn methode kunnen proberen, mezelf wat ruimte te geven door een andere kamer binnen te gaan en de deur te sluiten!

Als je het echt moeilijk hebt, kijk dan eens naar betrekking hebben. Ze hebben echt een geweldig advies dat je misschien wel zou vinden. Gebruik in de tussentijd de TTC-community als back-up. Ik heb geweldige vrienden gemaakt op Instagram die allemaal in hetzelfde schuitje zitten als wij. Ik stuur jullie allemaal zoveel liefde.

Mevrouw p

x
Heeft u een reactie op een nieuwsbericht waarover u uw mening wilt geven? Stuur ons een bericht op info @ ivfbabble.com

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »