Acupunctuur meenemen naar het Lagerhuis

U zult waarschijnlijk mensen hebben horen praten over de positieve effecten die acupunctuur heeft op paren die door IVF gaan

Inclusief mede-oprichter van IVF brabbelen, Sara, die vele malen heeft gesproken over hoe acupunctuur de ervaring van haar laatste en succesvolle ronde van vruchtbaarheidsbehandelingen heeft getransformeerd. Ze zegt dat het haar een rustig en ontspannen gevoel gaf, niet alleen als gevolg van de eigenlijke behandeling, maar omdat ze zich eenmaal per week 45 minuten puur op zichzelf kon concentreren, in een rustige kamer (die 'heerlijk rook'), terwijl ze goot haar hart uit naar haar acupuncturist over haar alles verterende verlangen om moeder te worden. Maar hoe geweldig het ook is om te horen van mensen die je vertellen hoe geweldig het is, wat je echt wilt is het bewijs - het onderzoek - de feiten.

We spraken met Colette Assor, voorafgaand aan haar bezoek aan het Lagerhuis op woensdag

Colette Assor, een geregistreerde vruchtbaarheid acupuncteur met 20 jaar klinische ervaring die ons vroeg om wat onderzoek met u te delen. Dit is wat ze zei:

“Laten we eerst duidelijk maken wat acupunctuur doet. Acupunctuur stimuleert het zenuwstelsel en beïnvloedt de productie van de communicatiesubstanties van het lichaam - hormonen en neurotransmitters. Dus zet simpelweg acupunctuur in op de hersenen om het hormoonsysteem te beïnvloeden. De resulterende biochemische veranderingen activeren de zelfregulerende homeostatische systemen van het lichaam, stimuleren de natuurlijke genezende eigenschappen en bevorderen het fysieke en emotionele welzijn. Het is ook aangetoond dat het de bloedtoevoer naar de voortplantingsorganen verhoogt en dus de eierstokfunctie beïnvloedt.

Acupunctuur wordt regelmatig gebruikt om angstsymptomen te verlichten door het verhogen van serotonine en andere feel good chemicaliën en is een geweldige behandeling voor stress

Het is geen verrassing dat het een van de populairste aanvullende therapieën is die naast IVF-behandelingen in het VK worden gebruikt.

Onderzoek toont de effectiviteit van acupunctuur naast IVF aan en optimaliseert de natuurlijke vruchtbaarheid. Als je een momentje krijgt, je kunt het bewijs hier zelf lezen

In de tussentijd wil ik enkele feiten met u delen - In 2018 bleek uit een systematisch onderzoek dat acupunctuur een significant behandeleffect heeft bij het verbeteren van de levendgeboorten van patiënten die IVF en ICSI ondergaan. In totaal zijn 3,188 subvruchtbare vrouwen uit 12 gerandomiseerde onderzoeken opgenomen in dit laatste onderzoek. De studie gaf ook aan dat acupunctuur stress en angst kan verminderen en het vermogen van vrouwen om met het IVF-proces om te gaan kan vergroten.

Acupunctuur in het VK is momenteel niet gereguleerd, dus het is echt belangrijk om de behandeling van een goed opgeleide professional te zoeken

De British Acupuncture Council is het grootste professionele zelfregulerende orgaan van acupuncturisten in het VK. Alle BAcC-leden zijn opgenomen in het register van The Professional Standards Authority, een onafhankelijke organisatie die verantwoording verschuldigd is aan het Britse parlement. Het doel van de Professional Standards Authority is om het publiek te beschermen door zorg te dragen voor hoge zorg- en veiligheidsnormen. Alle leden houden zich aan een strikte gedragscode en ethiek, zodat u weet dat u in veilige handen bent.

De British Acupuncture Council (BAcC) lanceert een film die wordt vertoond in het House Of Commons en benadrukt het werk op hoog niveau dat door haar leden in het VK wordt uitgevoerd

De film wordt onthuld tijdens een parlementaire receptie in het Lagerhuis op woensdag 11 maart, samen met een rapport over de reikwijdte van acupunctuur over de hele wereld. Tegen een achtergrond van chronische onderfinanciering en personeelstekorten in de NHS streeft de BAcC ernaar om acupunctuur te positioneren als een levensvatbare keuze voor de gezondheidszorg voor een breed scala aan aandoeningen. De film zal de eerste hoogleraar acupunctuuronderzoek van het VK bevatten, Hugh Mcpherson, die is verbonden aan het Department of Health Sciences van de University of York. Zijn neuroimaging-studies hebben veel wetenschappelijke belangstelling getrokken.

Hoofd onderzoek bij de BAcC Mark Bovey, zegt: "Er zijn ongeveer vier miljoen acupunctuurbehandelingen per jaar in het VK, waarvan de helft wordt geleverd door leden van de British Acupuncture Council. Jaarlijks worden er wereldwijd meer dan 1000 onderzoeken uitgevoerd naar de effectiviteit van acupunctuur, dus er is steeds meer bewijs. "

Waarom een ​​BAcC-beoefenaar gebruiken

Alleen Britse leden van de Acupunctuurraad behoren tot een Professional Standards Authority (PSA) geaccrediteerd register, dat professionele garanties biedt voor veiligheid, onderwijs en voortdurende professionele ontwikkeling.

Let op de letters MBAcC achter de naam van uw acupuncturist. . .

  • uitgebreide training - minimaal drie jaar graadniveau - met relevante westerse geneeskunde, inclusief anatomie en fysiologie
  • naleving van BAcC-codes voor veilig oefenen en professioneel gedrag
  • naleving van de huidige wetgeving op het gebied van gezondheid en veiligheid
  • volledige verzekeringsdekking voor medische wanpraktijken en aansprakelijkheid voor publiek / producten
  • verplichte voortdurende professionele ontwikkeling om kennis en vaardigheden up-to-date te houden
  • postdoctorale studie van speciale interesses

Neem voor meer informatie contact op met de British Acupuncture Council

Voor meer informatie over deze

Gerelateerd artikel

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »