Opmerkelijke figuren, beroemdheden en royalty's die positief hebben getest op Coronavirus

De Covid-19-pandemie verspreidt zich over de hele wereld en vertoont binnenkort geen tekenen van afname

Omdat steeds meer mensen symptomen vertonen, zien we een aantal politici, beroemdheden, professionele atleten en zelfs royalty's die hun diagnose aankondigen.

Door hun gezondheidsstatus met het publiek te delen, proberen ze de crisis een gezicht te geven

Mensen nemen het virus veel serieuzer als ze zich kunnen verhouden tot een patiënt die ze kennen (of het gevoel hebben dat ze die kennen via de media). Beroemdheden en notabelen laten de dingen op een of andere manier echter lijken.

Hier is een korte samenvatting van de beroemdheden en notabelen die positief hebben getest op het Covid-19-coronavirus

Aangezien het nieuws voortdurend verandert, kunnen we verwachten dat er dagelijks meer namen worden toegevoegd.

Britse premier Boris Johnson

De premier heeft vandaag bevestigd dat hij lijdt aan milde symptomen van het virus op zijn twitterfeed:

'Hallo mensen, ik wil u op de hoogte brengen van iets dat vandaag gebeurt, namelijk dat ik milde symptomen van het coronavirus heb ontwikkeld. Dat wil zeggen een temperatuur en aanhoudende hoest.

Hij zal echter het land blijven leiden, maar gewoon op afstand van huis.

Tom Hanks en Rita Wilson

De wereld was op 11 maart geschokt toen ze met acteurs trouwde Tom Hanks en Rita Wilson hebben een verklaring vrijgegeven dat ze positief waren getest op het coronavirus. De met een Academy Award bekroonde acteur was in Australië met zijn vrouw Rita, beiden 63, en bereidde zich voor op het maken van een film over het leven van Elvis Presley.

In hun verklaring op Instagram schreef de heer Hanks: “We voelden ons een beetje moe, alsof we verkouden waren, en wat pijn in het lichaam. Rita had wat koude rillingen die kwamen en gingen. Lichte koorts ook. Om de zaken goed te spelen, zoals nu in de wereld nodig is, werden we getest op het coronavirus en bleken we positief te zijn. '

Ze zijn sindsdien ontslagen uit het ziekenhuis en posten regelmatig vrolijke berichten.

Idris Elba

Op 16 maart werd de Britse acteur bekend van 'The Wire' en 'Luther' plaatste een video op sociale media waarin hij zijn diagnose aankondigde. Elba, 47, naast zijn vrouw Sabrina, zei: 'Luister, het gaat goed. Ik had geen symptomen. Ik zal u op de hoogte houden van hoe het met mij gaat. Tot dusver doen we het goed. '

Sabrina zelf testte 3 dagen later positief.

Prins Charles

In maart 24, Clarence House bevestigde dat bij de 71-jarige prins Charles coronavirus is vastgesteld. De volgende op de troon vertoonde zondag "milde symptomen" en werd maandag getest.

Hij "verkeert verder in goede gezondheid" en zal tot nader order zichzelf isoleren in Schotland. Hij is bij Camilla, de hertogin van Cornwall, 72, die tot dusver negatief is getest.

Prins Albert II van Monaco

Prins Albert II van Monaco, 62, is een andere Europese royal die positief heeft getest op Covid-19. Volgens een verklaring van zijn kantoor op 19 maart was hij het eerste staatshoofd dat zijn diagnose bekendmaakte. Hij is van plan om vanuit zijn privékantoor te blijven werken.

Plácido Domingo

De wereldberoemde operaster Placido Domingo, 79, onthulde op 21 maart dat hij heeft positief getest op het coronavirus. Hij postte op Facebook en schreef: 'Ik heb het gevoel dat het mijn morele plicht is om aan te kondigen dat ik positief heb getest op Covid-19, het coronavirus.'

Hij is van plan om met zijn gezin in isolement te blijven, 'zolang het medisch noodzakelijk wordt geacht'.

Rachel Matthews

Zoals de stem van Honeymaren in "Frozen II", Rachel Matthews heeft miljoenen thuisgebonden kinderen vreugde gebracht. Ze plaatste op 16 maart dat ze de week ervoor een positieve diagnose had gekregen. 'Ik voel me beter', schreef ze, en ze noemde haar symptomen zoals keelpijn, vermoeidheid, gebrek aan eetlust en kortademigheid. Ze vertelde fans met symptomen: "rusten, veel vloeistoffen drinken en zelfquarantaine."

Kristofer Hivju

Fans van "Games of Thrones" waren op 16 maart geschokt toen De 41-jarige Kristofer Hivju onthulde dat hij positief op het virus had getest. Op Instagram schreef de Noorse acteur: 'We hebben een goede gezondheid - ik heb alleen milde symptomen van verkoudheid. Samen kunnen we dit virus bestrijden en een crisis in onze ziekenhuizen voorkomen. ” Hij en zijn gezin zijn geïsoleerd.

Sophie Grégoire Trudeau

Sophie Grégoire Trudeau, 44, echtgenote van de Canadese premier Justin Trudeau, is positief getest op het virus. 'Ze voelt zich goed, neemt alle aanbevolen voorzorgsmaatregelen en haar symptomen blijven mild, ”Onthulde het kabinet van de premier op 12 maart. Mr. Trudeau heeft geen symptomen vertoond en heeft geweigerd zich te laten testen. Hij en zijn familie zijn geïsoleerd in Ottawa, waar hij minimaal 14 dagen thuis werkt.

Daniel Dae Kim

Bekend om zijn rollen in "Lost" en "Hawaii Five-0" Daniel Dae Kim gepost over zijn positieve Covid-19-test op 19 maart. De heer Kim, 51, was in New York om New Amsterdam te fotograferen, een medisch drama waarin hij een dokter speelt tijdens een pandemie. Hij keerde terug naar Hawaï en ontving een test in een drive-thru-testfaciliteit.

Hij drong er bij de mensen op aan een einde te maken aan het 'zinloze geweld en vooroordelen tegen Aziatische mensen. Ja, ik ben Aziatisch en ja, ik heb coronavirus, maar ik heb het niet uit China gehaald. Ik heb het in Amerika, in New York City. '

Andy Cohen

America reality TV icoon Andy Cohen heeft positief getest op coronavirus. De 51-jarige maker van de 'Real Housewives'-franchise en gastheer van Bravo TV's' Watch What Happens Live ', onthulde zijn gezondheidsstatus in een Instagram-bericht op 20 maart.

"Hoezeer ik ook het gevoel had dat ik alles wat ik voelde om #WWHL vanuit huis te doen kon doordrukken, we zetten er voorlopig een speld in zodat ik me kan concentreren op beter worden", schreef hij. Hij beweert dat het moeilijkste deel van zijn ziekte wordt gescheiden van zijn 1-jarige zoon.

Hoe ga je om met de huidige zelfisolatie? We horen graag van u op mystory@ivfbabble.com of op sociale media @ivfbabble

Ik wens jullie allemaal zoveel liefde en blijf veilig x

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »