Sofia Vergara vs Nick Loeb en hun trieste embryo-strijd

Actrice Sofia Vergara en Nick Loeb zijn misschien gescheiden in 2014, maar hun voortdurende embryo-strijd gaat voort

Het ex-echtpaar zit al een paar jaar vast in een bitter juridisch geschil over hun ingevroren embryo's.

Voordat ze uit elkaar gingen, hadden ze eerder embryo's ingevroren in 2013. Beide ondertekenden een juridisch document waarin stond dat geen van beide partijen de embryo's kon gebruiken zonder toestemming van de ander.

Maar in 2015 diende Nick een rechtszaak in om het embryo te gebruiken. De zaak werd voor het gerecht gebracht, maar vervolgens probeerde hij het opnieuw in de pro-life staat Louisiana, die embryo's als menselijke of "rechtspersonen" erkent. Het gerucht gaat zelfs dat Nick de twee vrouwelijke embryo's Isabella en Emma heeft genoemd.

Loeb beweert dat als de embryo's bevroren blijven, hun het recht wordt ontzegd op een erfenisfonds dat op hun naam is opgericht.

Sofia blokkeerde met succes de tweede rechtszaak, maar in 2018 probeerde hij het opnieuw

Maar het laatste in deze spijtige situatie is dat een rechtbank in Louisiana nu zijn claims heeft afgewezen dat hij het recht heeft om te proberen ze tot leven te brengen, met de vermelding dat “de heer Loeb geen bedrijven of een bankrekening heeft” in Louisiana, ondanks dat Nick zegt dat "hij overal en nergens woont"

Dit is een van de weinige opvallende zaken, waarbij koppels met de beste bedoelingen embryo's bevriezen om later in het leven een gezin te stichten, en vervolgens uit elkaar gaan voordat ze aan hun reis naar ouderschap beginnen.

Professor Sonia Suter in de rechten vertelde Forbes Magazine dat gevechten om embryo's een moreel argument zijn, omdat "de basis van de meeste conflicten over dispositie van embryo's is of het recht van een persoon om zich voort te planten moet prevaleren boven het recht van een ander om zich niet voort te planten".

Dus het advies is duidelijk, als u overweegt om IVF te bevriezen, let dan goed op de formulieren die u ondertekent

Op dat moment zal uw geest zich begrijpelijkerwijs richten op de IVF-procedures en uw partner, maar er zullen beslissingen moeten worden genomen om ervoor te zorgen dat alle toekomstige mogelijkheden worden gedekt.

Wat vindt u van deze zaak? Als je in dezelfde situatie bent, zou je blij zijn als je ex-partner je embryo's gebruikt voor een toekomstig gezin met iemand anders? Wilt u dat de embryo's bevroren blijven of vernietigd worden? Dit zijn allemaal serieuze en enge vooruitzichten, maar die moeten worden overwogen.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »