Het verhaal en de passie van een man om een ​​marathon te lopen om het bewustzijn en de fondsen voor anderen te verhogen

Deze prachtige gemeenschap van IVF-krijgers houdt nooit op ons te verbazen. Zoveel van jullie, die je eigen IVF-reizen hebben gevolgd, zijn anderen blijven helpen, zoals de verbazingwekkende Murray, die, na zijn eigen IVF-reis, iets doet om anderen te helpen die worstelen met onvruchtbaarheid.

Murray zal in april de Londense marathon lopen en wilde van deze gelegenheid gebruik maken om geld in te zamelen voor ons goede doel Babble Giving, terwijl hij tegelijkertijd de aandacht vestigde op vruchtbaarheidsproblemen.

Laat ons je overgeven aan Murray ...

Onvruchtbaarheid - dit is een onderwerp dat mijn vrouw en ik heeft getroffen, en wetende uit de eerste hand de moeilijkheden, misverstanden, hartzeer en mentale worstelingen die ermee gepaard gaan, vind ik het belangrijk om te proberen alles te doen wat ik kan.

Mijn vrouw en ik hebben al heel vroeg in onze relatie over kinderen gesproken

We wilden allebei heel graag een gezin en begonnen het na slechts achttien maanden samen te proberen. We besloten een huis te kopen en trouwen kon wachten. Onze lichamen hadden echter andere ideeën. Na achttien maanden proberen gingen we naar onze huisarts in februari 2017 en begonnen aan een lange weg van tests, ziekenhuisafspraken en negatieve zwangerschapstests

Mijn vrouw kreeg te horen dat ze niet efficiënt ovuleerde en daarom gebruikte Clomid de eerste optie voor vruchtbaarheidsbehandeling die ons werd aangeboden. We probeerden 6 ronden, maar helaas zonder resultaat.

We werden vervolgens doorverwezen naar Salisbury Fertility Centre voor IUI-behandeling om door te gaan naar IVF als dat niet lukte. Het was daar, na tests, dat ze zeiden dat ik ook een probleem had en dat we alleen in aanmerking zouden komen voor een andere vorm van IVF genaamd ICSI. We waren kapot.

We zijn getrouwd in november 2018 (IVF brabbelen ananas pinnen als geschenk aan gasten) en tien dagen later begon onze eerste ronde van ICSI

Helaas was het niet succesvol en we hadden allebei wat tijd nodig om dat te verwerken voordat we besloten wat te doen. Gelukkig hadden we twee ingevroren embryo's, dus toen we ons in april 2019 weer klaar voelden, hadden we een ingevroren embryotransfer.

In mei zagen we onze eerste positieve zwangerschapstest ooit!

We waren vol ongeloof. Het was zo'n angstige tijd wachten om alle zwangerschapsmijlpalen te bereiken en vroeg me af of dit te mooi was om waar te zijn. Maar in januari 2020 werd onze prachtige dochter Dottie geboren !! Het is een heel lange reis geweest, maar ze is het helemaal waard en we begrijpen zo dat we ongelofelijk veel geluk hebben om in de positie te zijn die we zijn.

Een ander verbazingwekkend iets om uit deze reis te komen, is ontmoeten en praten met anderen die soortgelijke problemen ondervinden

De TTC-gemeenschap is geweldig. . . vol vriendelijke, zorgzame, attente mensen en we hebben vrienden gemaakt die voor altijd deel blijven uitmaken van ons leven.

Mijn passie om het bewustzijn te vergroten

Ik heb nu een Instagram-account (leggmurray) gemaakt zodat iedereen mijn Marathon-reis de komende maanden kan volgen, ik verwacht dat er ook af en toe foto's van onze prachtige Dottie zullen zijn, maar neem alsjeblieft contact met me op als je nog vragen. Ik zou graag willen dat je mijn promoot Ik geef alleen een pagina ook.

Uw steun zou me helpen om de broodnodige fondsen te werven voor IVF-subsidies die Babble Giving zal aanbieden om anderen de kans op IVF en de hoop op ouderschap te geven ”.

Heel erg bedankt aan Murray die we zo dankbaar zijn voor het delen van zijn verhaal en het inzamelen van geld voor Babble Giving!

Als je geld wilt inzamelen voor ons goede doel, stuur ons dan een e-mail naar info@ivfbabble.com.

Als alternatief, als u wilt helpen het bewustzijn te verhogen, gaat u naar de shop en koop een ananasspeld!

Nog een ongelooflijke supporter ...

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »