Kim Kardashian vertelt over draagmoederschapstherapeut

Het is geen geheim dat Kim Kardashian West een draagmoeder gebruikte om haar dochter Chicago te krijgen, en iedereen die het draagmoederschap heeft meegemaakt of er zelfs maar aan heeft gedacht, zal weten dat het een mentaal uitdagende tijd kan zijn

Nu heeft de reality-tv-ster en zakenvrouw onthuld dat ze het draagmoederschapproces heeft doorstaan. Zozeer zelfs dat ze nu op de All's Fair With Laura Wasser-podcast heeft onthuld dat ze een surrogaattherapeut gebruikte om haar te helpen.

De surrogaattherapeut werd aangemoedigd en gearrangeerd via de surrogaatmakelaar die ze gebruikten, en fungeerde als een "contactpersoon" tussen Kim en haar surrogaat

Voorafgaand aan de geboorte van Chicago had Kim openlijk gesproken over de moeilijkheden die gepaard gingen met het draagmoederschapsproces en zei: “De controle is moeilijk in het begin. Als je dat eenmaal loslaat, is dit de beste ervaring. Ik zou draagmoederschap voor iedereen aanbevelen ”.

Na twee moeilijke en traumatische zwangerschappen met haar eerste twee kinderen Noord, nu zes jaar en Saint nu vier, stelden haar artsen voor om een ​​draagmoeder te gebruiken als zwangerschapsdrager

Het was toen dat de draagmoedermakelaar een therapeut voorstelde. Kim vond het hele proces veel gemakkelijker vanwege die steun, maar zei tegen de tijd dat ze ook een surrogaat gebruikten om Psalm als vierde kind te krijgen, "ze kende de oefening" en voelde dus de tweede keer geen behoefte aan een therapeut.

Tijdens de zwangerschap van de surrogaat met Chicago zou de therapeut specifieke vormen van contact met zijn surrogaat voorstellen. Kim zegt dat de therapeut zou zeggen: 'Hé, ik denk dat jullie eens per week via tekst moeten communiceren, misschien op moederdag. Ze is ook een moeder. Misschien krijg je een massage of iets dat geschikt is om haar te verwennen ”.

Ze gebruikten de therapeut ook om ervoor te zorgen dat alle partijen werden gehoord en dat hun meningen werden gewaardeerd, zoals: 'Dit is wie ik in de kamer wil, ben je daar gerust in? . .”

Maar uiteindelijk zegt Kim: "Tegen het einde kwamen we dichtbij genoeg waar we echt zonder dat konden communiceren" maar met die extra hulp was een grote steun.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »