Conceivinghood, een nieuwe campagne gelanceerd om vrouwen te machtigen met de feiten over vruchtbaarheid

Proberen zwanger te worden, is een uitdrukking waar velen van ons bekend mee zijn, en hoe gemakkelijk, moeilijk, kort of lang die periode ook is, de pre-zwangerschapsfase is vaak beladen met twijfel, zorgen en wat als dat is.

Dus heeft Clearblue een nieuwe campagne gelanceerd om de feiten achter vruchtbaarheid te helpen delen om vrouwen te helpen empowerment te krijgen door 'zwanger worden'. Als samenleving zijn we allemaal bekend met de termen 'vrouwelijkheid' en 'moederschap', maar de periode van het leven van een vrouw wanneer ze zich in de delicate fase van proberen voor een baby bevindt, is een blinde vlek.

Deze fase creëert vaak veel spanning voor zowel een vrouw als haar partner

Clearblue zegt dat tot 90% van de vrouwen hun persoonlijke doelen willen bereiken voordat ze zwanger worden, wat betekent dat veel vrouwen ervoor kiezen om het hebben van een gezin uit te stellen tot later in hun leven. Als gevolg hiervan is de gemiddelde leeftijd dat vrouwen voor het eerst moeder worden, de afgelopen drie decennia aanzienlijk gestegen.

Maar de vruchtbaarheid neemt af met de leeftijd zodra een vrouw haar vroege 20-jarige leeftijd bereikt, en voor 1 op de 5 paren duurt het meer dan een jaar om zwanger te worden.

So Conceivinghood heeft als doel het bevorderen van een bewustzijn van de feiten rond zwanger worden en nodigt vrouwen uit om een ​​enquête in te vullen om vragen te beantwoorden over waar ze zich bevinden op hun reis om zwanger te worden in vergelijking met soortgelijke vrouwen van over de hele wereld.

Conceivinghood bevat in de kern een video met details over de emotionele achtbaan van vrouwen die proberen zwanger te worden, met als doel vrouwen op hun TTC-reis te ondersteunen

Regisseur Ramaa Mosley leidde een volledig vrouwelijk team van regisseurs uit zeven verschillende landen om de rollen van de echte vrouwen van over de hele wereld te regisseren.

Giulia Zanzi, marketinghoofd bij Clearblue, zegt: “We zijn erg trots om deze campagne te lanceren. Reproductieve gezondheidsrechten van vrouwen staan ​​weer in de schijnwerpers. Als we met vrouwen praten, denken velen dat het moeilijke deel is om te beslissen dat dit de tijd is dat ze een baby willen, maar eigenlijk horen we van hen dat de reis om zwanger te worden een onverwachte emotionele achtbaan kan zijn. We bieden zowel feiten als verhalen van echte vrouwen die bereid waren hun ervaringen te delen, zodat anderen meer over hun vruchtbaarheid kunnen begrijpen en zich niet zo alleen voelen tijdens hun reis.

Heb je een TTC-reis die je wilt delen om anderen te machtigen? Zo ja, dan horen wij graag van u op mystory@ivfbabble.com of op sociale media @ivfbabble

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »