De vrijgevigheid van embryodonatie. Mijn verhaal . . . van Sheri Sturniolo

Mijn naam is Sheri Sturniolo. Ik ben een verpleegster, een kinderboekauteur, onvruchtbaarheidsstrijder en vooral de mama van twee lieve baby's die aan mij zijn geboren door de vrijgevigheid van embryodonatie

Ik, net als veel jonge vrouwen, merkte dat ik een geweldige tijd had om de wereld rond te reizen en te genieten van al dat leven te bieden had tijdens mijn 20's. Ik had een plan. Reizen, ontdekken, de man van mijn dromen ontmoeten, kinderen krijgen. Als dat niet werkte, was plan B om toch kinderen te krijgen met of zonder de echtgenoot. Ik dacht dat 35 jaar een goed moment zou zijn om de noodschakelaar op mijn "biologische klok" in te schakelen. Ik ontmoette Mr. Wonderful echter op 30-jarige leeftijd!

We deden de verplichte dateringstijd, de verplichte trouwtijd en eindigden TTC toen ik 35 was!

Perfecte timing toch? Mis. Na een jaar TTC bevestigde mijn bloedonderzoek dat "de tijd al een tijdje geleden" was. Mijn eierstokreserve bestond niet en mijn eierstokken lachten een boze lach om de 'grote wapens' van vruchtbaarheidsmedicijnen die mijn RE naar hen gooide.

Mijn lieve arts legde uit dat mijn eierstokken in feite "doof" waren, niet in staat waren "te horen" of te reageren op de vele hormonen die hun kant op kwamen. "Geweldig, dacht ik, ik heb oude eierstokken." Ze vertelde me vanaf de eerste dag dat we konden "proberen" met mijn eigen eieren, maar meer dan waarschijnlijk zou ik donoreieren moeten gebruiken.

Dus, snel vooruit door nog 3 jaar vruchtbaarheidsbehandelingen, 4 IUI's, twee IVF-cycli van donoreieren, 3 miskramen en we waren blut en gebroken

We staarden naar onze arts die hetzelfde gesprek had als in het begin van onze reis ... donor-conceptie. Er was deze keer echter een verschil. Het pad dat ik had gelopen ... de reis die ik had genomen ... bracht me ergens waar ik niet dacht dat ik zou komen ... een plaats van duidelijkheid en acceptatie. Eerlijk gezegd heb ik geen spijt van een enkel schot, procedure, vaginale zetpil, TWW of verwoestend telefoongesprek. Het was echt de reis die me tot de vreugdevolle vrede en acceptatie bracht dat deze kleine ijzige babes 'Made For Me' waren. Nu, met een kostbare, en nogal dramatische, 4-jarige jongen en een lief en brutaal eenjarig meisje Ik heb geen gevoelens van verlies of spijt. Ik voel alleen liefde en dankbaarheid voor zowel de donoren als de reis, omdat ze me allebei ten goede hebben veranderd.

Dit is waar de geboorte van de You Were Made For Me-serie begon. Op de rustige momenten terwijl ik mijn eerstgeborene rockte, begon ik te denken aan de manier waarop ik hem zijn fantastische verhaal wilde vertellen. Het was op deze speciale momenten dat de verzen voor mijn originele versie van het boek, You Were Made For Me, tot bloei kwamen. Het was een lied dat uit mijn hart kwam, van mij tot hem. Nadat ik de verzen een jaar lang elke nacht uit mijn hoofd had voorgelezen, begon ik aan de reis om zijn boek, ons boek, werkelijkheid te maken. Een jaar later was het voor hem lezen in zijn fysieke vorm een ​​van de meest geweldige momenten voor mij. Hij keek naar het boek terwijl ik hetzelfde verhaal reciteerde dat ik het afgelopen jaar had, glimlachend, toen de bekende woorden op de pagina's tot leven kwamen.

Toen ik op sociale media begon te communiceren met andere families die door donatie zijn gegroeid, realiseerde ik me meer en meer dat dit boek voor anderen was, net zoals het voor mij was, een connectie

Een verband tussen een ouder en een kind. Een verband dat sommige ouders zich zorgen maken dat ze niet hebben met een kind dat niet biologisch van hen is. Het sprak tot hen zoals het voor mij deed, en zei zelfs zonder een genetische link: "Je bent gemaakt voor mij". Ik begon verzoeken te krijgen voor verschillende versies van het boek om verschillende composities van families weer te geven. Ik ben heel blij om 6 extra versies toe te voegen aan de You Were Made For Me-familie. Het was zo een eer om met al deze verschillende families samen te werken tijdens het maken van deze boeken.

Ik ben op een missie om 'ons verhaal te vertellen' door onze kinderen 'het hunne' te vertellen

Donorconceptie, Assisted Reproductive Technologies en IVF worden niet voldoende besproken. Het zijn persoonlijke onderwerpen, ik weet het. Ik weet ook dat ik wil dat mijn kinderen, en anderen zoals zij, opgroeien en zich zelfverzekerd en trots voelen op hoe ze zijn geworden. Om dat te doen, moeten we ons bewust worden van deze opties voor gezinsopbouw. Om het bewustzijn te vergroten, moeten we delen. Laten we onze verhalen delen, onze worstelingen delen en de liefde delen die onze families vormt.

Je kunt me ook volgen op Instagram: @Jij bent gemaakt voor mij
bekijk mijn blog op: YouWereMadeForMe.com
Je kunt mijn boek kopen door hier te klikken

Sheri Sturniolo

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »