Nottingham-verpleegster gebruikt een deel van haar meevaller van £ 1 miljoen om haar babydromen waar te maken

Als je bent zoals de meesten van ons, heb je hier en daar een paar momenten doorgebracht om te dromen van het winnen van de loterij

Voor Rebecca Brown (39) en haar familie is deze droom onlangs werkelijkheid geworden. De familie uit Nottingham, bestaande uit papa David, 64, mama Yvonne, 62, en zus Julie, hadden de loterij gespeeld in een syndicaat.

In augustus 2016 hadden ze geluk met £ 1 miljoen!

Rebecca wist precies wat ze wilde doen met haar deel van de prijs. Hoewel vrijgezel, leidde een angst voor baarmoederhalskanker ertoe dat artsen haar vertelden dat ze zo snel mogelijk zwanger moest worden. Ze kreeg te horen dat ze misschien een hysterectomie zou moeten hebben en dat ze "eerder, eerder dan later" kinderen zou moeten krijgen.

Met de NHS-postcodeloterij en wachtrij om op behandeling te wachten, koos Rebecca ervoor om de privéroute te gaan.

Rebecca, zelf verpleegster, zegt: 'Ik was vorig jaar slecht en ik dacht: ik wil het doen, ik moet het doen. Ik heb ervoor kunnen betalen dus dat deed ik. Ik heb altijd gedacht dat ik misschien kinderen wilde, maar ik was nooit gemotiveerd om het te laten gebeuren. Bij mijn laatste controle zeiden ze dat ze misschien een hysterectomie moesten doen, dus toen zei ik tegen hen, als ik het niet nodig heb, ga ik een baby krijgen. "

Hoewel haar vader twijfelachtig was en zei: "Maar je hebt eerst een man nodig," koos Rebecca ervoor om haar winsten te gebruiken om te betalen voor twee ronden IVF.

Rebecca is nu zeven maanden zwanger van wat haar eerste kleinkind wordt!

Iedereen is dolblij en maakt zich op voor de nieuwe kleine in de familie. Rebecca en haar familie willen er echter voor zorgen dat de baby niet opgroeit, verwend door de financiële meevaller.

Haar moeder voegde eraan toe: 'Deze baby zal op een normale manier worden grootgebracht. Verjaardag? Ja. Kerstmis? Ja. Dat is wanneer je cadeautjes krijgt. Je krijgt niet alleen dingen wanneer je het wilt. '

De familie, die sinds 1994 de loterij speelt, is zeker blij met hun geluk en kan niet wachten op de geboorte van dit verlangen naar kleine baby.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »