Medistella, die je ondersteunt op je reis naar het worden van ouders

We spraken met het team om Medistella over hoe ze ernaar streven om uw vruchtbaarheidsreis net dat beetje eenvoudiger te maken

Een vruchtbaarheidsbehandeling voor de eerste keer overwegen kan een verwarrende, verontrustende en emotioneel uitputtende tijd zijn. Er zijn zoveel vragen om te stellen, zoveel klinieken om uit te kiezen en veel beslissingen te nemen. Als u ervoor kiest om uw behandeling in het buitenland te krijgen, wordt de lijst met vragen nog langer, daarom waren we erg geïnteresseerd in meer informatie over een organisatie genaamd Medistella die helpen diegenen die een vruchtbaarheidsbehandeling overwegen in de juiste richting te begeleiden. We spraken met het team en vroegen hen om ons iets meer te vertellen.

Kunnen we beginnen met de vraag die automatisch opkomt ... gaat dit de patiënt meer geld kosten ?!

Nee !! Medistella is een GRATIS service op basis van Tsjechië, die de behoeften van een vrouw evalueert en haar combineert met partnerklinieken in verschillende delen van de wereld. We helpen bij het faciliteren van informatie om ervoor te zorgen dat vrouwen van alle achtergronden een duidelijk begrip hebben van hun therapie en dat het proces soepel verloopt.

Hoe is het bedrijf begonnen?

Het bedrijf werd in 2016 opgericht door voormalige IVF-coördinatoren Anna Dostalova en Michaela Novotna, die beiden een passie hadden om meer te doen om vrouwen te begeleiden en te pleiten tijdens dit complexe proces.

Hoe werkt het?

Allereerst luisteren we naar het verhaal van de patiënt en vragen we naar eerdere IVF-ervaringen, zodat we een beter idee krijgen van waar ze naartoe moeten worden geleid. We houden ook rekening met hun budget, wensen en voorkeuren. Het doel is niet om u een lijst met klinieken te bieden, maar met een kliniek die uw behoeften kan vergemakkelijken, vanuit medisch, economisch en sociaal oogpunt.

Met hoeveel klinieken werkt u samen? Waar ter wereld zijn ze? Waarom heb je ervoor gekozen om met hen samen te werken?

We hebben 20 partnerklinieken, waarvan sommige in Tsjechië zijn gevestigd. Deze klinieken hebben een fantastische reputatie voor hun medische zorg. We hebben ook partners met klinieken in Spanje, het toonaangevende land op het gebied van vruchtbaarheid, hoewel iets duurder in vergelijking met Tsjechië.

We hebben ook nog twee locaties aan de kust in Griekenland en Cyprus. Als u een stel bent dat probeert de kosten zo laag mogelijk te houden, dan is Slowakije een optie.

Wat maakt een kliniek de juiste kliniek voor mij?

Het kan variëren voor elk individueel paar. U moet vertrouwen hebben in communicatie, behandeling, prijs en de algemene indruk. Wat meer is, sommige landen staan ​​bepaalde behandelingen niet toe, dus patiënten moeten de grenzen oversteken. We hebben het over patiënten zoals alleenstaande moeders, eiceldonatie of lesbische stellen. Er wordt ook gezegd dat sommige patiënten niet reizen voor hun behandeling omdat ze willen, maar omdat ze moeten.

We bezoeken al onze klinieken persoonlijk. Elke arts en coördinator is gesproken en elk laboratorium is geïnspecteerd. U kunt ons volgen op sociale media zodat u een idee krijgt omdat we onze ervaringen delen via onze partnerklinieken (#behindthescenes). We hebben actieve partnerschappen, wat betekent dat we altijd weten in welke fase onze patiënt is en om feedback vragen, zodat we zeker weten dat alles duidelijk is en soepel verloopt.

Kan iemand naar je toe komen voor begeleiding, waar ter wereld ze ook zijn?

Iedereen een gezin willen stichten, dat vruchtbaarheidsproblemen ondervindt, kan bij ons terecht voor begeleiding. We vullen alle onduidelijkheden met betrekking tot behandelingsfaciliteiten in en zorgen ervoor dat de behoeften van de klant altijd worden vervuld. Al onze klanten komen uit andere landen en we hebben dit jaar alleen al meer dan 600 klanten bediend - een cijfer dat elk jaar groeit.

Wat zijn de verschillende soorten diensten die u aanbiedt?

We hebben een service na uren beschikbaar, zodat onze patiënten er zeker van kunnen zijn dat hun zorgen tijdig worden verholpen, één gratis ophaalservice op de luchthaven (als uw behandeling in Praag is, de meest voorkomende bestemming op dit moment), reisinformatie (vervoer, accommodaties, entertainment), kortingen ( indien beschikbaar) in bepaalde klinieken, hotels, acupunctuur en een vriend om naast onze klanten te zijn tijdens hun reis.

Hoe ondersteunt u mensen die door onvruchtbaarheidsproblemen gaan?

Onze eerste lijn van ondersteuning is dat we teamleden hebben die persoonlijk kunnen omgaan met onze klanten. Deze teamleden hebben vruchtbaarheidsbehandelingen ondergaan met behulp van Medistella-diensten en staan ​​sympathiek tegenover de behoeften en emoties van onze klanten. Ze helpen bij het bieden van een open en eerlijke ervaring en suggesties voor het aanpakken van sommige van die gevoelens en wachttijden. Vanwege hun kennis uit de eerste hand worden ze een vertrouwde metgezel door het therapieproces.

Klanten voelen zich op hun gemak bij het delen van hun successen en worstelingen waardoor Medistella hen verder kan ondersteunen op hun reis. Daarnaast bieden we counseling. We hebben een officiële link gelegd met psychologen, vruchtbaarheidscoaches met wie we voortdurend samenwerken, zodat we ervoor zorgen dat we verschillende soorten patiënten met verschillende achtergronden begrijpen.

Met welke campagnes of initiatieven bent u bezig als het gaat om onvruchtbaarheid?

We zitten in een onderzoeksgroep in een internationale studie waar de belangrijkste kern de sociale impact is. Deze studie bevordert de betrokkenheid van reproductieve wetenschap bij een bredere samenleving door klinische diensten en informatieverspreiding af te stemmen op de kennis, zorgen en verwachtingen van de bevolking.

Wij zijn ervan overtuigd dat het erg belangrijk is dat de samenleving de meest relevante informatie ontvangt en wordt beschermd tegen misleidende informatie die klinieken soms bieden. Het internet is tegenwoordig een zeer sterke bron en het is voor individuen heel gemakkelijk om verkeerde informatie als de enige waarheid te accepteren en zo kunnen ze verdwalen terwijl ze beslissen over behandelingen.

We nemen ook actief deel aan elke gelegenheid om het vruchtbaarheidsbewustzijn te verspreiden en ons team woont ESHRE en andere medische symposia bij

Welke boodschap zou u geven aan iedereen die mogelijk vruchtbaarheidsproblemen ondervindt?

Je staat niet alleen in dit proces. Het kan heel overweldigend zijn aan het begin van deze reis. Als u echter eenmaal uw beslissing hebt genomen en op dit pad stapt, volgt u uw instinct en gaat u praten met iemand die ervaring heeft op dit gebied. Medistella kan u ook tijd, energie en geld besparen. Als facilitator zijn we hier om uw therapie minder stressvol te maken en ondersteuning te bieden die het proces aanzienlijk kan beïnvloeden. Voor veel paren uit het Verenigd Koninkrijk (en natuurlijk andere landen) is het goed nieuws dat uw therapie betaalbaar kan zijn, in een kliniek van hoge kwaliteit kan worden gedaan en effectief kan worden georganiseerd

Wat is het ethos van het bedrijf?

Onze missie is om te helpen. Het bedrijf is gebouwd op ervaring, kennis, empathie, constante opleiding en bereidheid om te helpen. We zijn een zorgzaam merk, wat betekent dat we meer zijn dan alleen een bedrijf. We willen dat klanten weten dat ze geliefd, gewaardeerd en ondersteund worden. We willen dat klanten zich identificeren met onze filosofie. We besteden talloze uren aan onderzoek naar de best mogelijke klinieken en technologie, omdat we om de uitkomst van elke klant geven.

We streven naar open en eerlijke communicatie met onze partnerklinieken om ervoor te zorgen dat elke klant de hoogste standaard van therapie ontvangt.

We voelen ons zeer verantwoordelijk en bewust van de toewijding die elke klant maakt om in het buitenland vruchtbaarheidsbehandelingen te ondergaan en we willen op alle mogelijke manieren kunnen helpen, zodat patiënten zich zelfverzekerd en comfortabel kunnen voelen tijdens de behandeling.

Nieuwjaarsgeschenk voor jou

Medistella-team wil 100 vouchers van 100 EUR weggeven voor nieuwe koppels en vrouwen die doorgaan met IVF-therapie (IVF met eigen eicellen / donoreieren) als een geschenk. Deze aanbieding is geldig tot 31 januari 2020 en de behandeling moet beginnen in het voorjaar van 2020 (einddatum is 30 april).

Gebruik de promotiecode # medistella100 en e-mail info@medistella.com om van deze aanbieding te profiteren

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »