IVFbabble inspiratie, professor Robert Winston host een live Facebook-webinar!

Toen we IVFbabble creëerden, hadden we, net als bij iets nieuws, degelijk advies van een vertrouwde bron nodig. Dus gingen we meteen naar de meest vertrouwde bron als het gaat om vruchtbaarheidsbehandeling - IVF pionier Professor Robert Winston

Hij gaf ons het meest ongelooflijke advies en we zullen zijn vriendelijkheid nooit vergeten. We houden letterlijk van deze man en we zijn zo blij dat hij in januari een webinar organiseert waar hij live vragen over het onderwerp vruchtbaarheid beantwoordt op Facebook.

Je kunt lid worden van professor Robert Winston terwijl hij vruchtbaarheidsvragen beantwoordt in een live Facebook-webinar op woensdag 22 januari tussen 1 en 2 uur GMT.

Professor Winston ontwikkelde nieuwe technieken om de vruchtbaarheidsbehandelingen in de jaren zeventig te verbeteren en ontwikkelde vervolgens nieuwe manieren om de IVF-slagingspercentages te verbeteren. Hij ontwikkelde ook pre-implantatietechnieken om gezinnen met genetische aanleg voor bepaalde ziekten kinderen te laten krijgen die vrij zijn van deze ernstige ziekten. Zijn werk heeft het leven van talloze gezinnen geraakt.

Dus dit is een unieke kans om te horen van een IVF-expert met meer dan 50 jaar op het gebied van vruchtbaarheid!

U kunt op dat moment uw vragen stellen in de livechat of u kunt ze van tevoren per e-mail sturen als u liever anoniem wilt blijven. Stuur uw vragen per e-mail vóór 22 uurnd Januari tot en met contact@genesisresearchtrust.com en zorg ervoor dat u geen vertrouwelijke medische aantekeningen opneemt. Professor Winston kan uw e-mails niet rechtstreeks beantwoorden, maar kan ervoor kiezen uw vraag anoniem op te nemen tijdens het live evenement.

Dit is het tweede dergelijke webinar van professor Winston en het is volledig gratis om bij te wonen.

Registreer uw interesse of klik op waar u naartoe gaat Facebook event pagina, en zorg ervoor dat je de pagina deelt als je denkt dat je vrienden hebt die kunnen profiteren van het evenement

Dit evenement wordt georganiseerd door de Genesis Research Trust, de eigen liefdadigheidsorganisatie van professor Robert die onderzoek financiert om de voortgang van behandelingen te helpen begrijpen en ondersteunen om te voorkomen dat babyverlies wordt voorkomen.

De Trust is opgericht in 1978 en is gevestigd aan het prestigieuze Imperial College London en is de grootste samenwerking tussen onderzoekers op het gebied van reproductieve gezondheid in het Verenigd Koninkrijk. De missie van deze wetenschappers en artsen van wereldklasse is om te onderzoeken hoe onvruchtbaarheid, miskraam, doodgeboorte en vroeggeboorte beter kunnen worden gediagnosticeerd en behandeld.

Het eerste webinar was een enorm succes en hielp bij het beantwoorden van de vragen van heel veel mensen. Het sluit aan bij de Vraag het Robert sectie van de Genesis Research Trust-website, die veel waardevol en betrouwbaar vruchtbaarheidsadvies bevat.

Als u het eerste vruchtbaarheidswebinar van professor Winston wilt bekijken, hebben we een kopie ervan hier.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »