2019 ... wat een jaar!

In november 2016 hebben we IVFbabble gelanceerd. Onze droom was om een ​​online vruchtbaarheidsmagazine te creëren dat mensen zou helpen beter geïnformeerde beslissingen te nemen over hun vruchtbaarheidsbehandeling

Naast het tijdschrift wilden we een gemeenschap van geweldige mannen en vrouwen uit alle delen van de wereld opbouwen, die allemaal probeerden zwanger te worden, die elkaar zouden ondersteunen, verenigd in hun strijd om ouders te worden.

Onze missie was om te helpen de schaamte en stilte van onvruchtbaarheid te doorbreken en iets te creëren waarvan we wilden dat we het hadden gehad toen we op onze eigen vruchtbaarheidsreizen waren. Het is nu december 2019 en we staan ​​versteld van de realisatie van deze droom

Sinds onze lancering hebben we de meest verbazingwekkende, dappere en uitdagende mannen en vrouwen ontmoet. We worden weggeblazen door hun kracht, maar ook door hun medeleven met anderen. We zien het elke dag in de ondersteuning die de TTC-gemeenschap elkaar biedt en het is echt geweldig.

Onze reizen dit jaar hebben ons over de hele wereld gebracht, van India tot Europa, naar de VS. We hebben tijd doorgebracht met adviseurs en verpleegkundigen en embryologen en wetenschappers - geniale mannen en vrouwen die continu hard werken om te helpen dromen waar te maken. Volgend jaar nemen onze reizen ons mee naar Canada, Australië, Afrika en de VS, waar we zullen deelnemen aan een ongelooflijke tentoonstelling over vruchtbaarheid, die allemaal de juiste begeleiding bieden om mensen te helpen beter geïnformeerde beslissingen te nemen over hun vruchtbaarheidsreizen.

Voordat we terugblikken op enkele van de verbazingwekkende hoogtepunten van ons jaar, kunnen we beginnen met al onze liefde te sturen naar degenen die een bloedig vreselijk jaar hebben gehad.

We ontvangen dagelijks vele e-mails van vrouwen en mannen die het moeilijk hebben, na mislukte ronden ivf en een miskraam. Omgaan met dit verdriet is moeilijk genoeg, maar gooi Kerstmis in de mix, met iedereen in de feeststemming en eindeloze familiebijeenkomsten, en het kan nog moeilijker worden. Je komt eerst, dus laat je niet pesten om iets te doen wat je niet wilt doen.

Wanneer een IVF-ronde mislukt, is het heel moeilijk om enig licht te zien. We hebben dit bericht eerder in het jaar gepubliceerd, waarvan we dachten dat het erg krachtig was, en het bood veel comfort.

We hopen dat dit u ook wat comfort biedt.

Het Pineapple-ondersteuningspakket

Terugkijkend op dit geweldige jaar moeten we beginnen met het initiatief dat ons letterlijk van vreugde heeft doen huilen. We hebben eerder in het jaar lang met het Fertility Partnership gepraat over het creëren van iets dat patiënten na hun eerste IVF-consultatie mee naar huis konden nemen waardoor ze zich echt buiten de kliniek gesteund voelden. Je weet hoe het is na de eerste ontmoeting - je voelt je overweldigd door het vruchtbaarheidsjargon en praat over protocol, blastocysten, overdracht en de TWW. Je verlaat het consult overweldigd en echt liever alleen.

Dus gingen we samenwerken met The Fertility Partnership om een ​​ondersteuningspakket voor patiënten te maken dat patiënten na die eerste chat met hun consultant mee naar huis kunnen nemen.

Het pakket bevat een mooie kleine waszak, onze nu zeer beroemde kleine ananasspeld die de TTC-gemeenschap is gaan vertegenwoordigen, en 3 maanden lidmaatschap van Babble Prime, ons interactieve platform waar je een TTC-buddy kunt vinden, producten kunt kopen tegen gereduceerde prijzen en bekijk video's van de experts over uw behandeling en uw welzijn. We hopen dat dit pakket patiënten het gevoel geeft dat ze toegang hebben tot informatie wanneer ze het nodig hebben, en zien dat ze echt niet alleen zijn in hun strijd om ouder te worden.

Het Fertility Partnership zal bij elke eerste consultatie één van deze pakketten aan ELKE patiënt geven! Dit is echt een droom die uitkomt en we willen het geweldige team bedanken voor het op deze manier echt voor hun patiënten zorgen. Onze droom is dat elke kliniek over de hele wereld hun patiënten uiteindelijk op deze manier ondersteunt.

De kracht van de TTC-gemeenschap

Deze gemeenschap rockt. Het schommelt echt heel erg. Ja, counseling is ongelooflijk voor je mentale welzijn als TTC, maar het comfort dat je krijgt van anderen in dezelfde boot als jij is als geen ander. We zijn overweldigd door hoe snel de TTC-gemeenschap het afgelopen jaar is gegroeid, vooral op Instagram, en tijdens de Mental Health Awareness Week schoot de steun voor elkaar gewoon omhoog. We hebben dit citaat op Instagram geplaatst:

Het is een vraag die we vaak horen van TTC voor vrouwen. De reactie op de post was ongelooflijk, met honderden vrouwen die zeiden dat ze zich zo voelden. Terwijl iedereen aan het praten was, kwam er echter een overweldigend gevoel van kracht en overleving toen vrouwen elkaar aanmoedigden voorbij hun angsten te kijken. Het gevoel van troost, zoals vrouwen zagen dat deze gevoelens van wanhoop zo gewoon waren, was geweldig. Dit bericht en de reactie die het heeft ontvangen, tonen de kracht van de TTC-gemeenschap en hoe het de intense druk kan loslaten die onvruchtbaarheid op je mentale welzijn kan uitoefenen.

Dankzij deze geweldige community willen we 10 Downing Street!

Dit initiatief was er een waar we erg trots op waren, maar vanwege de vreselijke puinhoop waarin de Britse regering zich bevindt, heeft het niet het gewenste resultaat bereikt. Onze petitie, gelanceerd om te vechten voor eerlijkere toegang tot vruchtbaarheidsbehandeling, heeft in samenwerking met Fertility Network UK meer dan 100,000 handtekeningen gebroken en dit is allemaal te danken aan de geweldige ttc-gemeenschap, dus hebben we het afgeleverd aan Downing Street 10!

De Change.org petitie werd gelanceerd na de voortdurende vermindering van de toegang tot IVF-behandeling door klinische inbedrijfstellingsgroepen van NHS in het Verenigd Koninkrijk. De oneerlijke bezuinigingen zijn gewoon tragisch en laten zoveel mannen en vrouwen in het Verenigd Koninkrijk volledig gestrand, met de kosten van een privé IVF-cyclus variërend overal tot £ 8000. Totdat de regering inziet hoe oneerlijk het is, zullen we doorgaan en klinieken vragen voor gratis rondes van IVF die we aan onze lezers kunnen geven, zowel in het Verenigd Koninkrijk als over de hele wereld. We kunnen niet iedereen helpen, maar we zullen doen wat we kunnen.

Als resultaat van ons gratis IVF-initiatief zijn er 5 baby's geboren

Tot nu toe hebben we 27 ronden IVF uitgedeeld, met nog eens 13 ronden klaar om weg te geven in het nieuwe jaar. Van de 27 weggegeven IVF-rondes zijn er nu 5 kleine baby's en nog vier zwangerschappen!

We kunnen nog steeds niet helemaal geloven dat dit is gebeurd! We zijn gewoon overweldigd door vreugde en zijn zo dankbaar voor alle geweldige klinieken die zo vriendelijk zijn geweest om het gratis IVF-initiatief te ondersteunen. We zullen de eerste van onze huidige weggeefacties aankondigen, van het geweldige team op Procreatec in januari. De resterende 12 worden aangeboden en de inzendingen sluiten op 5 maart 2020.

Mogen we ook van deze gelegenheid gebruik maken om onze geweldige klinieken en experts te bedanken met wie we partners zijn. Hun kennis, ondersteuning en begeleiding is gewoon ongelooflijk en we zijn dol op samenwerken met elk van hen.

Volgend jaar hebben we een aantal echt opwindende nieuwe initiatieven die we uit zijn voegen barsten om te lanceren. We willen er echt voor zorgen dat je volledig wordt ondersteund op je vruchtbaarheidsreis en dat je het gevoel hebt dat je niet alleen bent.

Neem altijd contact met ons op, niet? Wij begrijpen, samen met onze uiterst briljante gebabbelambassadeurs, de emotionele pijn van onvruchtbaarheid. We begrijpen de frustratie, de woede, de pijn en de angst dat het ooit zal gebeuren. Dus stuur ons een e-mail of een DM wanneer u ons nodig heeft. Wij staan ​​u bij.

Enorme liefde zoals altijd.

Sara en Tracey

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »