Ondersteuning Los de VS-campagne op voor alle militaire veteranen om toegang te krijgen tot IVF

RESOLVE, de nationale Amerikaanse onvruchtbaarheidsvereniging voert campagne voor militaire veteranen om via de Veterans Administration toegang te krijgen tot geassisteerde reproductieve behandeling

Het goede doel heeft gezegd dat de Veterans Administration (VA) alle medische behandelingen voor veteranen dekt, maar als u gewond raakt en uw vermogen om kinderen te krijgen schaadt of beschadigt, verbiedt de VA IVF vanwege 'verouderde wetgeving'.

Dit was de motivatie voor het goede doel om te beginnen de campagne # IVF4Vets om veteranen te helpen. In 2016 en 2018 had de organisatie enig succes met het verkrijgen van financiering van advocaten, zodat het VA-beleid IVF voor gewonde veteranen kon dekken. Maar de veranderingen en financiering zijn gepland om tegen het einde van 2019 terug te keren en dus voert het goede doel nu zijn strijd op om het beleid en de financieringsvoorziening permanent te veranderen.

RESOLVE's visie voor militaire veteranen

Een woordvoerster van RESOLVE zei: "We blijven vechten voor gerechtigheid in reproductie voor veteranen, om het voordeel na 2019 te vergroten. En laten we duidelijk zijn: we beginnen met dekking voor gewonde veteranen, maar onze visie is dekking voor elke veteraan.

“Via de Women Veterans and Families Health Services Act van 2019 hebben veteranen een kans bij het gezin waar ze altijd van hebben gedroomd. Voor veel gewonde veteranen is geassisteerde reproductieve technologie zoals IVF mogelijk hun enige hoop ooit een biologisch kind te krijgen met hun partner of partner. '

Gerelateerde content

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »