De Embrace-vruchtbaarheidsmethode

Je wilt jezelf de best mogelijke kans geven om zwanger te worden, of dat nu natuurlijk is of een vruchtbaarheidsbehandeling.

Het introduceren van manieren om stress te verminderen kan uw kwaliteit van leven verbeteren terwijl u probeert zwanger te worden en studies geven aan dat als u angst en depressie bij onvruchtbare vrouwen verlicht, het voor hen gemakkelijker lijkt te worden om zwanger te worden.

De Embrace-vruchtbaarheidsmethode is een online cursus van 12 weken, waardoor u de tools kalm en zelfverzekerd voelt terwijl u probeert zwanger te worden en tijdens de zwangerschap na onvruchtbaarheid.

De Embrace-vruchtbaarheidsmethode

  • Overwinnen angst en negatief denken om gemoedsrust te vinden.
  • Heroveren de opwinding van toen je voor het eerst besloot om voor een baby te proberen.
  • Educatie hoe je van je lichaam moet houden en vertrouwen.
  • Toegang tot je innerlijke kracht en bouw je veerkracht op.
  • Aansluiten met anderen en smeed nieuwe vriendschappen met mensen in een vergelijkbare situatie als jij.
  • Klaarmaken voor uw volgende stap is dat een verandering van levensstijl, een behandelingsoptie of zwangerschap zelf.
  • Bouwen een toolkit om u tijdens uw reis te helpen, om jaloezie, woede, zorgen en angst te bestrijden.
  • Versterken uw relatie met uw partner
  • Ontwikkelen geduld, vertrouwen in jezelf en je vermogen om alles in je leven aan te kunnen.
  • Omarmen jouw reis naar ouderschap.

"Ik volgde de cursus omdat ik het gevoel had dat ik al veel tijd en energie had besteed aan het voorbereiden van mijn lichaam, bijvoorbeeld acupunctuur, dieet, enz. En niet echt aan mijn gedachten had gedacht en hoe ik mezelf hiermee kon ondersteunen. ” - Maeve, Embrace-lid

"De Embrace Fertility-methode heeft me geholpen niet te worden beheerst door mijn denken en opnieuw leren van mezelf en mijn lichaam te houden." - Helen, Embrace-lid.

Embrace Fertility werkt samen met Babble Prime en biedt een exclusieve korting op de 12 weken durende Embrace Fertility Method online mindbody cursus die ook twee hypnose MP3's omvat - Natural Cycle Hypnosis Pack en IVF Cycle Hypnosis Pack or u kunt de MPS's afzonderlijk downloaden,

Het gebruik van hypnose kan de vruchtbaarheid verbeteren door het lichaam in een staat van diepe ontspanning te brengen, waardoor uw hormoonspiegels opnieuw in evenwicht kunnen komen, angsten en negatieve overtuigingen worden losgelaten en het onbewuste een duidelijk doel krijgt om naar toe te werken.

Elke MP3 is tussen de 20 en 25 minuten lang en het pakket bevat de 'Self Soothers-begeleidingsvideo', die de eenvoudige acupressuurtechnieken demonstreert die in de MP3's worden gebruikt.

Speciale MP3 voor elk deel van uw cyclus:

Omgaan en comfort (Omlaag regelgeving): Dit hypnosespoor brengt je lichaam uit stressreacties en in diepe ontspanning. Het omvat het gebruik van eenvoudige acupressuurpunten en omvat technieken die pijn verlichten. Perfect voor het omgaan met de fysieke en emotionele impact van de komst van je menstruatie en voor hormooninjecties.

Ruimte creëren & IVF verbeteren (Stimulatie om over te dragen): Negatieve overtuigingen loslaten, gevoelens van dankbaarheid vergroten en uw lichaam aanmoedigen om goed te reageren op uw medicijnen voor vruchtbaarheid naast het visualiseren van het bevruchtingsproces.

Verbinding & ondersteuning (Vanaf): Ondersteunt je gedurende twee weken wachten en daarna, waardoor je lichaam tot diepe ontspanning komt. Verbinding maken met je lichaam, je toekomstige kind en je innerlijke kracht.

Voor meer informatie en lid worden van Babble Prime klik hier

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »