Canadese vruchtbaarheidsshow voor het organiseren van een pop-upevenement op 2 november

Dit weekend (2 november) zien de organisatoren van de Canadian Fertility Show een pop-upshow in Oakville, Ontario, voor iedereen die vruchtbaarheidsproblemen ondervindt

Bezoekers kunnen kennis maken met en leren van vruchtbaarheidsexperts en sprekers over onderwerpen zoals IVF, financieringsbehandeling, vruchtbaarheidstests, levensstijl en voeding en de gevolgen van een miskraam.

Sprekers zijn onder meer Dr. Shannon Corbett, de medisch directeur en partner bij het Reproductive Care Centre, Dr. Jordan Robertson, natuurgeneeskundige arts en partner bij auteur Clarity Health en Women's Health, en dr. Jodie Peacock, natuurgeneeskundige arts, auteur en oprichter van de Canada Fertility Show.

Presentaties omvatten praktische stappen om uw risico op een miskraam te verminderen, het optimaliseren van de vruchtbaarheid met voeding en suppletie, vooruitgang in reproductietesten en een inleiding tot IVF.

Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar voor het pop-upevenement en elke deelnemer ontvangt een exemplaar van Preconceived, geschreven door Dr. Jodie Peacock.

Voor meer informatie over het evenement en om tickets te boeken, Klik hier

Tickets voor de Canadese vruchtbaarheidsshow 2020, die op 22 februari plaatsvindt, zijn in december 2019 te koop.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »